Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیش از انقلاب در سینمای ایران انجمنی به نام سینماگران پیشرو شکل گرفت که با وجود حضور هنرمندان آوانگارد در این انجمن، به دلیل اختلافات داخلی خیلی زود ازهم پاشیده شد و دیگر شکل نگرفت.

پس از پیروزی انقلاب، نه در سال های اولیه،بلکه سال ها بعد تشکل هایی شکل گرفت که در خانه سینما اجتماع کردند.ساختمان و بودجه دولتی هم به آن اختصاص داده و می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانه سینما هیچ گاه موفق نبود و نخواهد بود.یکی از دلایل آن درگیری اعضا با یکدیگر و گاه فجایعی است که با عملکرد ضعیف و غیر حرفه ای روسای صنوف مختلف به وجود آمد و هنوز هم ادامه دارد.

بی شک قدرتمند ترین صنف خانه سینما تهیه کنندگان بودند که جمعی واحد داشتند،اما این جمع زود تر از آنی که می شد فکر کرد چند پاره شد و هر گروه بیدق هوا کرد که نماینده واقعی تهیه کنندگان آنان هستند!

صنف واحد تهیه کنندگان اشتباهاتی داشت که موجب چند صدایی شد،اما مشکل اصلی جای دیگری بود.اولین دلیل این بود که در ایران کار جمعی نتیجه ای جز درگیری در پی نداشته و ندارد،نمونه آن انجمن سینماگران پیشرو است که پیش از انقلاب توسط پیشرو ترین سینماگران ایران تشکیل شده بود.

دلیل اصلی چند پاره شدن تشکل واحد تهیه کنندگان را باید متاسفانه خیانت تعدادی از تهیه کنندگان کارنابلد و حریص دانست که سودای آقایی بر این جمع را داشتند.آنان می خواستند با کمترین هزینه و بدون دردسر،هم، به مال و مقام برسند و هم بر جایی که حق شان نبود،نیست و نخواهد بود تکیه بزنند.بهترین راه برای نیل به این اهداف شوم ،خنجر زدن از پشت به دوستان و همکاران بود که این کار را انجام داده و می دهند.نزدیک ترین راه به کعبه امال برای این گروه از تهیه کنندگان،زد و بند با مدیران دولتی معاونت سینمایی ارشاد ، سازمان سینمایی و برخی دیگر از نهادهای دولتی و غیر دولتی در دوره های مختلف بود و هست. بنابر این کمر به نابودی صنف واحد تهیه کنندگان بستند و به خاطر سهل انگاری های برخی از اعضای صنف و وعده و وعیدهای داده شده،زودتر از آنی که حتی خود خیانتکاران فکر می کردند،صنف واحد چند پاره شد.

تعدادی از این تهیه کنندگان با دادن گرا و لو دادن ایرادات اساسنامه خانه سینما باعث شدند این خانه مدتی تعطیل شود.

برخی از تهیه کنندگانی که با خیانت به همکاران باعث از هم پاشیدگی صنف واحد شدند،بسیار زود نظر کرده سازمان سینمایی یا معاونت سینمایی شده ،هم به مال رسیدند و هم به مقام.این عده در اکثر تصمیم گیری های سازمان سینمایی دخیل بوده و هستند.بسیاری از اعضای شوراهای سینمایی را نیز آنان تشکیل داده و می دهند.عجیب است که روسای سازمان سینمایی از آن روز تا به امروز این عده را امین و مشاور خویش قرار داده و می دهند!این توطئه امروز نیز ادامه دارد و این عده سخت در تلاش هستند از ضعف رییس سازمان سینمایی وقت استفاده کرده و با حمایت مشاور اعظم وی،زمام اختیار سینمای ایران را به طور کامل در دست گرفته و سازمان سینمایی وزارت ارشاد را به شیری بی یال و دم و اشکم تبدیل کنند!

اولین اقدام آنان گرفتن اختیار پروانه ساخت فیلم های سینمایی و به دنبال آن پروانه نمایش است.اگر تهیه کنندگان کاربلد و صادق و ریاست سازمان سینمایی دیر بجنبند،همه چیز را از دست خواهند داد و دیگر نمی توانند پس بگیرند.

متاسفانه اهمال خودآگاه یا ناخودآگاه اعضای صنف واحد تهیه کنندگان، باعث یکه تازی این گروه اندک از تهیه کنندگان در عرصه سینمای ایران شد.هرچند تهیه کنندگان قدیمی بسیار سعی کردند در این دسته بندی ها اسیر نشوند،اما عده ای پای شان گیر افتاد.امروز پشیمان هستند اما کاری از دست شان بر نمی آید.

برنامه وحدت تهیه کنندگان سینمای ایران را نیز همین تهیه کنندگان خنجر به دست با همراهی برخی از مدیران دولتی طراحی کرده اند.متاسفانه ریاست سازمان سینمایی هم دستور داد این اتحاد هرچه زودتر شکل بگیرد!

طراحان چون می دانستند اتحاد دوباره تهیه کنندگان به خاطر اختلافات زیاد امری است محال،این برنامه را طراحی کردند تا خود را دلسوز جلوه داده و با کسب وجهه دوباره در عرصه وسیع و بی رقیب یکه تازی کنند تا جایی که جز خودشان کسی در سینما حکمرانی نکند،به خصوص مدیران دولتی سینما.

تهیه کنندگان دلسوز و کاربلد اگر هرچه زودتر دست به کار نشوند،همه چیز را از دست خواهند داد و سینما مایملک ابدی این گروه خواهد شد و در آینده نیز در دست میراث خواران شان خواهد بود.

سیدرضااورنگ

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران جهان صنعت وزارت ارشاد هالیوود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۲۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید

همشهری آنلاین - محمد بلبلی: استفاده از روغن و فیلتر تقلبی نه‌تنها می‌تواند به سلامت خودرو آسیب برساند، بلکه خطرات جانی و مالی بسیاری را برای رانندگان و سرنشینان به همراه دارد. در این مصاحبه با محمدرضا آل‌سارا، رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک، فیلتر و تعویض روغن تهران، به بررسی راه‌های تشخیص لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی، نحوه خرید امن لوازم یدکی و راهکارهای مقابله با تقلب در این بازار می‌پردازیم.

چگونه فیلتر و روغن خودروی تقلبی را تشخیص دهیم؟

مشتریان هنگام خرید انواع فیلتر و روغن خودرو بایستی به کدشناسه و رهگیری، نشان استاندارد و اصالت و برندهای معتبر داخلی توجه کنند. ضمن اینکه می‌توانند از طریق کد دستوری #۴* ٧٧٧٧* ۴* اصالت کالا را مورد بررسی و سنجش قرار دهند.

لوازم یدکی اصل را از کجا و چگونه تهیه کنیم؟

مسلما یکی از مهم‌ترین نکات این است که کالاهای مورد نیاز خودروی خود را از واحدهای صنفی خریداری کنند که دارای پروانه کسب است زیرا واحدهایی که دارای پروانه کسب هستند، به ندرت فریب این تقلب‌ها را می‌خورند که روغن و انواع فیلتر خودروی تقلبی تهیه و در واحد خود عرضه کنند. این افراد همانطور که اشاره شد، دوره‌های فنی متعددی دیده‌ و روغن‌ها یا فیلترهای خودروی تقلبی را می‌شناسند. از سوی دیگر با توجه به اینکه دارای جواز کسب هستند، می‌توانند روغن یا فیلتر را حتی به‌صورت مستقیم از کارخانه‌ها خرید کنند.

چگونه روغن تقلبی را از اصلی تشخیص دهیم؟

روغن‌های تقلبی در یک بسته‌بندی دربسته است و تا در آن باز نشود تشخیص کیفیت آن بسیار مشکل است. تنها درصورتی قابل تشخیص است که آن واحد صنفی روغن را باز کند و بفهمد تقلبی هست یا خیر؛ البته راه دیگر این است که همه روغن‌های عرضه شده در بازار به آزمایشگاه تشخیص بروند. بازرسی و نظارت اگر توأم با متخصصان واحدهای صنفی باشد و به کارشناسان برای انجام این کار مراجعه شود، قطعا تأثیر مثبتی در بهبود اوضاع خواهد گذاشت.

واحد صنفی دارای پروانه کسب نشانه خاصی دارد؟

این واحدهای صنفی دارای جواز کسب هستند که در داخل واحد خود نصب کرده و برای مشتری قابل رویت است. دارندگان پروانه کسب مدافع حقوق مصرف‌کننده هستند، چرا که باید همواره مراجعه‌کننده را راضی نگه دارند تا برای دفعات بعدی نیز خریدار به آنها رجوع کند.

این امکان وجود دارد که در یک واحد صنفی روغن یا فیلتر تقلبی عرضه شود؟

واحدهای صنفی دارای مجوز از مخالفان سرسخت ارائه جنس نامرغوب و تقلبی هستند، زیرا در این صورت دچار افت فروش می‌شوند، به همین دلیل همواره سعی می‌کنند تا از بهترین و مرغوب‌ترین روغن‌های داخلی یا خارجی استفاده ‌کنند. اگر از یک واحد صنفی به‌دلیل ارائه اجناس تقلبی مانند روغن، فیلتر و... شکایت شود حتما از سوی اتحادیه پیگیری و درباره آن واحد خاص تصمیم‌گیری خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

طلا فروشان و مردم با ثبت سرمایه‌های خود مشمول مالیات می شوند؟

آرامش در بازار طلافروشان

مشتری چگونه باید از قیمت روز روغن و فیلتر باخبر شود؟

قیمت روغن و فیلتر نیز مانند دیگر اجناس روی آن چاپ شده است و برای خریدار قابل رویت است، هیچ مرجع یا سایت خاصی برای اعلام قیمت این اجناس وجود ندارد.

آیا قیمت‌های پایین‌تر روغن، فیلتر و لاستیک نشانه تقلبی‌بودن است؟

زمانی‌که کمبودی در بازار ایجاد می‌شود یا زمانی که تقاضای یک کالا در بازار بیشتر از عرضه آن است، افزایش قیمت اتفاق می‌افتد؛ با افزایش قیمت هم میل به خرید با قیمت پایین‌تر بیشتر می‌شود که همین موضوع، زمینه ایجاد و حضور کالای تقلبی با قیمت پایین‌تر در بازار را فراهم می‌کند. در حال حاضر کمبودی در زمینه لاستیک نداریم و با توجه به توان تولید داخلی برندهای موجود، میزان عرضه، پاسخگوی نیاز بازار و تقاضاست، اما درباره انواع فیلترهای خودرو و روغن‌های تقلبی شکایت‌هایی از سوی مصرف‌کنندگان داریم. همین شکایت‌ها سبب می‌شود که ما وارد عمل شده و با شناسایی تولیدکننده یا توزیع‌کننده متخلف، سعی کنیم با او برخورد اصولی و منطقی داشته باشیم؛ البته در نهایت متخلفان به دستگاه‌های نظارتی همچون سازمان بازرسی کشور معرفی خواهند شد.

لاستیک تقلبی در بازار ایران وجود دارد؟

بله، وجود لاستیک‌های تقلبی در بازار ایران یک واقعیت انکارناپذیر است. سودجویان با سوءاستفاده از ناآگاهی و نیاز مردم، اقدام به تولید و عرضه لاستیک‌های تقلبی می‌کنند که خطرات جانی و مالی بسیاری را برای رانندگان و سرنشینان به همراه دارد.

چگونه لاستیک اصلی خودرو را از تقلبی تشخیص بدهیم؟

محمدرضا آل‌سارا، رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک می‌گوید: «برای خرید لاستیک نیز حتماً باید به فروشگاه‌های معتبر و دارای مجوز مراجعه کرد. همچنین به نکاتی مانند داشتن علامت استاندارد ملی ایران یا بین‌المللی، نداشتن نقص و عیوب ظاهری مانند ناهمواری، ترک، حباب و... توجه کرد. خریداران لاستیک می‌توانند از طریق سامانه‌های پیامکی یا وب‌سایت‌های مربوطه اصالت لاستیک را استعلام کنند.»

لاستیک‌های تقلبی خودرو چگونه و در چه مکان‌هایی ساخته می‌شوند؟

معمولاً لاستیک‌های تقلبی در کارگاه‌های غیرمجاز و با استفاده از مواداولیه نامرغوب و ضایعاتی تولید می‌شوند. این کارگاه‌ها غالباً در مکان‌های مخفی و دور از دسترس مراجع قانونی فعالیت می‌کنند.

لاستیک‌های تقلبی خودرو چه نشانه‌هایی دارند؟

قیمت لاستیک‌های تقلبی به‌طور قابل توجهی پایین‌تر از لاستیک‌های اصل است. همچنین لاستیک‌های تقلبی از نظر کیفیت مواداولیه، ساخت و طراحی بسیار ضعیف‌تر از لاستیک‌های اصل بوده و غالباً فاقد علامت استاندارد ملی ایران و سایر علامت‌های استاندارد بین‌المللی هستند. وجود ناهمواری، ترک، حباب و سایر نقص‌های ظاهری در لاستیک نیز می‌تواند نشان‌دهنده تقلبی‌بودن آن باشد. لاستیک‌های تقلبی در شرایط مختلف آب و هوایی و جاده‌ای عملکرد ضعیف‌تر و ناامن‌تری دارند.

در چه مشخصه‌هایی از لاستیک خودرو تقلب صورت می‌گیرد؟

تقلب در لاستیک خودرو می‌تواند در موارد مختلفی ازجمله جنس مواداولیه، ابعاد و اندازه، طرح و آج، کیفیت ساخت و علامت‌گذاری صورت گیرد. اطلاعات حک‌شده روی لاستیک تقلبی مانند نام برند، تاریخ تولید و... ممکن است ناقص یا نامعتبر باشد. همچنین لاستیک‌های تقلبی به‌دلیل استفاده از مواداولیه نامرغوب، بوی نامطبوعی دارند و در اوضاع مختلف آب و هوایی، ترمزگیری و فرمان‌پذیری ضعیفی دارند.

استفاده از لاستیک تقلبی چه خطراتی به همراه دارد؟

استفاده از لاستیک‌های تقلبی، خطر تصادفات رانندگی را به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌دهند و درصورت بروز تصادف، احتمال آسیب‌دیدگی سرنشینان خودروهایی که از لاستیک‌های تقلبی استفاده می‌کنند، بیشتر است. همچنین استفاده از لاستیک‌های تقلبی می‌تواند به سایر قسمت‌های خودرو آسیب برساند و هزینه‌های تعمیرات را افزایش دهد.

اتحادیه راهکارهایی برای مقابله با معضل لاستیک تقلبی دارد؟

افزایش نظارت سازمان‌های ناظر بر بازار لاستیک، ازجمله سازمان استاندارد و تعزیرات حکومتی، می‌تواند در جلوگیری از عرضه و فروش لاستیک‌های تقلبی مؤثر باشد. همچنین آموزش و آگاهی‌بخشی به مردم درخصوص خطرات استفاده از لاستیک‌های تقلبی و نحوه تشخیص آنها، می‌تواند به کاهش تقاضا برای این محصولات ناامن کمک کند.

کد خبر 846253 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها قیمت - تنظیم بازار اقتصاد لاستيك

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۷ سالن سینما در استان فارس
  • ۵۸۹ هزار مخاطب به سینما رفتند/ صدرنشینی «مست عشق»
  • پشت صحنه تازه‌ترین فیلم پارسا پیروزفر در سینما
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی
  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار
  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد/ جمع کل؛ بیش از ۱۴۶ میلیارد و ۸۵۱ میلیون تومان
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید