Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از تلویزیون خبری فرانسوی ب اف ام، دومینیک دو ویلپن، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه زمان ژاک شیراک با انتقاد از سیاست‌های دولت آمریکا و دونالد ترامپ در سطح بین الملل و در قبال ایران، گفت امانوئل مکرون که می‌گوید با رئیس‌جمهور آمریکا دوستی نزدیکی دارد باید امروز در برابر وی موضعی قوی اتخاذ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دومینیک دو ویلپن در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی خبری فرانسوی ب اف ام گفت: «رئیس‌جمهور فرانسه باید موضع قوی تری در برابر همتای آمریکایی اش که درگیر تنش شدید با تهران شده است، اتخاذ کند.»

دو ویلپن با انتقاد از «جنگ طلبی» آمریکا و «ترامپی شدن» نظم جهانی، از بابت بحران میان دونالد ترامپ و تهران اظهار نگرانی کرد.

وی گفت: «زمان آن است که در برابر ترامپ کوتاه نیاییم. نمی‌توان یک رابطه ویژه با آمریکا داشت و از آن نیز به عنوان شریکی که پیوسته اتحادیه اروپا را زیر سوال می‌برد، یاد کرد. نمی‌توان کسی که اعتبار حمایت از ناتو را زیر سوال می‌برد، متحد نامید. اینک وقت آن است که موضعی قوی داشته باشیم و صدای مان را بالا ببریم و یک رابطه متکی بر تعادل قوا با آمریکا داشته باشیم.»

دومینیک دو ویلپن که در زمان طرح حمله آمریکا در سازمان ملل علیه عراق در سال ۲۰۰۳، مشارکت فرانسه را در حمله انگلیسی - آمریکایی به عراق را رد کرده بود، در این مصاحبه با اشاره به آمریکا تاکید کرد این متحد اصلی ما اصلا مانند یک متحد رفتار نمی‌کند.

دو ویلپن با تاکید بر اینکه منافع عمومی ایجاب می‌کند در برابر ترامپ واکنش نشان دهیم افزود: «در فاصله بیش از یک سال تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، جنگ به عنوان یک ابزار در دست دونالد ترامپ محسوب می‌شود. وی از اینکه کشور‌های غربی و بالاخص فرانسه، در برابر واشنگتن منفعل و ساکت باشند، اظهار تاسف کرد.»

دو ویلپن گفت: «امروز اگر می‌خواهیم مانع از آن شویم که دونالد ترامپ به سمت استفاده مطلق از سلاح جنگ برود (..) باید سیاستی صریح و مسئولانه داشته باشیم و فرانسه باید صریح باشد، قوی موضع بگیرد، و واقعیت را بگوید.»

دو ویلپن در این مصاحبه تاکید کرد دونالد ترامپ از نظر سیاسی آسیب پذیر است، و این دلیلی مضاعف برای اتخاذ موضع قوی در برابر وی است.

وی با بیان این که آمریکا مانند اصلی‌ترین برهم زننده نظم در جهان است افزود فرانسه در جریان نشست گروه ۲۰ در اوزاکا که جمعه همین هفته آغاز می‌شود، و به ویژه نشست گروه ۷ در بیاریتز فرانسه در اواخر ماه اوت (اواخر مرداد و اوایل شهریور آینده)، پیام صریح خودش را به آمریکایی‌ها منتقل کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دونالد ترامپ آمریکا فرانسه اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۲۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام ارشد حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم

یک مقام ارشد سیاسی حماس به آسوشیتدپرس گفت که این گروه حاضر است با یک آتش‌بس پنج ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند و در صورت ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، سلاح‌های خود را روی زمین گذاشته و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهد شد.

به گزارش یورونیوز، خلیل الحیه در مصاحبه‌ای که روز چهارشنبه با این خبرگزاری در استانبول انجام داده همچنین تاکید کرد که حماس آمادگی دارد به سازمان آزادی‌بخش فلسطین بپیوندد تا یک دولت واحد برای غزه و کرانه باختری تشکیل شود.

این اظهارات مقام ارشد حماس می‌تواند امتیاز قابل توجهی برای اسرائیل به شمار رود چرا که این گروه فلسطینی همواره تاکید کرده که مبارزه خود را تا زمان نابودی اسرائیل ادامه خواهد داد. الحیه که از مقام‌های بلندپایه حماس به شمار می‌رود که در مذاکرات برای آتش بس و تبادل گروگان‌ها حضور داشته در این مدت گاهی لحن تند و مخالف و گاهی هم بیان آشتی‌جویانه‌ای داشته است.

او در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد که «حماس آمادگی دارد حدود کشور فلسطینی را بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی که تاکید دارد باید در امتداد مرز‌های پیش از جنگ ۱۹۶۷ تشکیل شود، بپذیرد.»

او در خصوص اینکه اگر چنین اتفاقی بیفتد چه سرنوشتی در انتظار حماس خواهد بود گفت: «آن‌وقت شاخه نظامی ما منحل می‌شود. تجربیات افرادی که با اشغالگران جنگیدند چه شده است؟ وقتی به استقلال رسیدند و حقوق خود را کسب کردند به احزاب سیاسی تبدیل شدند و نیرو‌های مبارز هم به ارتش ملی پیوسته‌اند.»

الحیه نگفت که آیا استقبال آشکار او از راه حل دو دولتی به منزله پایان دادن به درگیری فلسطین با اسرائیل است یا گامی موقت به سوی هدف اعلام شده این گروه برای نابودی اسرائیل.

تشکیلات خودگردان فلسطین امیدوار است که یک کشور مستقل در کرانه باختری، اورشلیم شرقی و غزه ایجاد کند، مناطقی که اسرائیل در جنگ ۱۹۶۷ در خاورمیانه تصرف کرد. در حالی که جامعه بین المللی به شدت از چنین راه حل دو دولتی حمایت می‌کند، دولت تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، آن را رد می‌کند.

اسرائیل می‌گوید که از زمان آغاز جنگ، اکثر گردان‌های اولیه حماس را منهدم کرده است، اما چهار گردان باقی‌مانده در رفح مخفی شده‌اند. اسرائیل استدلال می‌کند که حمله به رفح برای پیروزی بر حماس ضروری است.

الحیه، اما می‌گوید که چنین حمله‌ای نمی‌تواند به نابودی حماس بینجامد. او گفت که تماس‌ها بین رهبری سیاسی خارج و رهبری نظامی در غزه بدون وقفه در جریان است و تماس‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و جهت‌گیری‌ها با مشورت بین دو گروه انجام می‌شود.

جنگ غزه نزدیک به هفت ماه طول کشیده و مذاکرات آتش بس متوقف شده است.

دیگر خبرها

  • مقام ارشد حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم
  • (ویدئو) واکنش بغض‌آلود وزیر اسبق بهداشت به مهاجرت بهترین شاگردانش از ایران
  • تصاویر انتقام رئیس‌جمهور فرانسه از ستاره آفریقایی بعد از لایی خوردن | امشب را در فرانسه نمان!
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • مقام ارشد ارتش روسیه بازداشت شد
  • جریمه انتقاد از جنایات جنگی در کشور مدعی مهد دموکراسی!
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن
  • پلیس فرانسه نماینده ارشد پارلمان را احضار کرد
  • نماینده ارشد پارلمان فرانسه به دلیل انتقاد از اسراییل احضار شد
  • خط و نشان مقام ارشد ارتش برای اسرائیل و آمریکا