Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسا نوشت:نخستین نشست مدافعان فرهنگی حرم و رونمایی از کتاب «چرا سوریه» در حالی برگزار شد که سخنرانان بر فعالیت اجتماعی عمیق و بر روی شناخت در سوریه پسابحران تاکید کردند.

به گزارش شریان نیوز، حجت الاسلام زائری محقق و پژوهشگر در ابتدای این مراسم در سخنانی، گفت: توجه و پرداختن به این موضوع و دغدغه برای ما جای تعجب فراوانی داشت، زیرا فضای امروز جامعه آنقدر از واقعیت جاری غافل است که برگزاری چنین برنامه‌هایی اتفاق مبارکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  نشست مدافعان فرهنگی حرم اتفاق مبارکی است

وی با بیان اینکه برگزاری این جلسات کار بزرگی است ضمن ابراز امیدواری برای ادامه این سلسله نشست، افزود: ما در بسیاری از نقاط دنیا ازجمله سوریه هزینه‌های فراوانی پرداختیم، اما نتوانستیم به همان اندازه برداشت کنیم و در مقابل میدان را برای استفاده و حضور دیگران باز کردیم.

این محقق و پژوهشگر با بیان اینکه اگر به عراق، سوریه و فلسطین نگاه کنید منظور من را به خوبی متوجه می‌شوید، ادامه داد: یکی از فلسطینی‌ها با آب و تاب درمورد خدمات اردوغان به آن‌ها صحبت می‌کرد که من خطاب به آن فرد گفتم بعد از «ابوعمار» شما چفیه فلسطینی که یک نماد است را برگردن چه کسی دیدید؟ آن فرد سکوت کرد و نتوانست پاسخی بدهد.

حجت الاسلام زائری با اشاره سخنان رهبر انقلاب خطاب به خانواده شهید حیدری که گفته بودند جنگ بوسنی دروازه ورود ما به غرب و اروپا است، خاطرنشان کرد: در مورد حضور و جهاد ما در کشور بوسنی هم وضع به همین صورت بود. با توجه به فعالیت‌های ما در کشور بوسنی این ترکیه بود که آمد و با هوشمندی از موقعیت موجود استفاده کرد.

وی اضافه کرد: باید اعتراف کنیم در طول این سال‌ها با شعار دادن و ناسزا گفتن دشمنان خود را احمق فرض کردیم این درحالی است که آن‌ها نه تنها احمق نیستند بلکه بسیار هوشمند هم هستند.

اشتباه استراتژیک و راهبردی ما دست‌کم گرفتن دشمن است

این محقق و پژوهشگر اشتباه استراتژیک و راهبردی را دست‌کم گرفتن دشمن دانست و تاکید کرد: این اتفاق باعث شده آسیب‌های فراوانی ببینیم، زیرا دشمن از تمام ظرفیت‌های خود برای مقابله با ما استفاده می‌کند و برای یک عملیات خود ساعت‌ها فکر و برنامه‌ریزی می‌کند و این درحالی است که ما برای هوشمندی آن‌ها هیچ فکر و برنامه‌ای نداریم.

حجت الاسلام زائری افزود: غفلت ما از دشمن موجب می‌شود نسل آینده جامعه از ما بپرسند اگر دشمنان ما اینقدر احمق بودند چرا جنگ هشت سال طول کشید؟ و این درحالی است که باید بگوییم تمام قدرت غرب پشت سر صدام آمده بود.
  بیان واقعیت‌های جنگ سوریه قدرت واقعی ما را نشان می‌دهد

این محقق و پژوهشگر تصریح کرد: در مورد سوریه هم وضع به همین صورت است. ما باید بیان کنیم دشمن ما با چه قدرتی وارد سوریه شد و چگونه تمام دنیا پشت سر مخالفان رژیم سوریه ایستاده بود چراکه اگر ما تعقل و هوشمندی پشت سر تکفیری‌ها را نشان ندهیم آن وقت، توان و قدرت واقعی رزمندگان مدافع حرم مشخص نمی‌شود.

حجت الاسلام زائری با اشاره به فضای نادرست تبلیغاتی در مورد داعش و تکفیری‌ها در سوریه، خاطرنشان کرد: زمانی که به این کشور رفتم منتظر بودم تکفیری‌ها را در قالب افرادی با ریش بلند، گیج و بی سواد ببینم، اما در جلسه‌ای وزیر جهانگردی سوریه، از نحوه عملیات خاکبرداری آن‌ها در مناطق باستانی گفت و مسئول دیگری عملیات انتقال نفت و گاز آن‌ها را برای ما تشریح کرد و آنجا بود که شناخت خوبی از داعش پیدا کردم.

این محقق و پژوهشگر اضافه کرد: اینجاست که مسئله پیوست فرهنگی و مسئله شناخت محیط اجتماعی که همیشه دغدغه حضرت آقا بوده مطرح می‌شود چراکه اگر ما نتوانیم فارغ از تبلیغات و شعار، توان واقعی دشمنان خود را ارزیابی کنیم عملیات‌های ما دچار اختلال می‌شوند؛ اگر نتوانیم در آن منطقه امکانات اولیه رفاهی و اشتغال فراهم کنیم و اگر نتوانیم تصویر خود را تغییر بدهیم و نتوانیم یادگارهایی از خود برجای بگذاریم و... آن جهاد و مجاهدت ما اثر خود را از دست می‌دهد.

حجت الاسلام زائری با اشاره به هزینه‌های ملت ایران برای دفاع از حریم اسلام، تصریح کرد: ما به بسیاری از نقاط رفتیم، میدان را باز کردیم و بچه‌های ما شهید شدند و هزینه‌های آن را حتی در داخل کشور مردم ما با گرانی و تحریم و ... پرداخت کردند لذا باید به شناخت محیط اجتماعی منطقه موردنظر خود توجه کنیم و آن را با اهمیت بدانیم که اگر چنین نکنیم دیگران بهترین استفاده‌ها را از زحمات ما می‌برند در حالی که ما هزینه‌های آن را پرداخت کرده ایم.

وی عنوان کرد: در مورد کشور همسایه ما عراق هم وضعیت به همین صورت است. چند سال از درگیری‌های عراق گذشته و بچه‌های ما در این راه جهاد و مجاهدت فراوانی کردند، اما اگر الان به کف میدان و خیابان‌های عراق بروید و از مردم سوال کنید دوباره شاهد زنده شدن فتنه‌های عربی و فارسی بین دو کشور ایران و عراق هستیم و ماجرایی هم که در شهر بصره اتفاق افتاد یک نمونه آن است.

فرمانده جنگ نرم ما در حوزه فعالیت خود تخصص ندارد

این محقق و پژوهشگر در ادامه سخنان خود با بیان اینکه همه جای دنیا تقسیم کار بر مبنای عقل صورت می‌گیرد گفت: معنای این تقسیم کار این نیست که مسئولیت و رسالت یک گروه دچار بی‌ارزشی شود؛ افرادی که در حوزه جنگ سخت حضور دارند پشت آن‌ها دیگرانی هستند که در حوزه جنگ نرم فعالیت می‌کنند، اما اشکال کار ما این است که فرمانده جنگ‌نرم ما اخلاص دارد، اما در حوزه فعالیت خود تخصصی ندارد و در حال دخالت در تمامی حوزه‌هاست. آن وقت آن کسی که قصد دارد برود و در سوریه کار کند اختیارش دست آن فردی است که مشخص نیست چقدر تخصص دارد.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۳۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، هادی قبیسی نویسنده و تحلیلگر سیاسی لبنانی تاکید کرد که آمریکا برای احیا و فعال سازی گروهک‌های تکفیری برای باقی ماندن در منطقه تلاش می‌کند.

وی افزود: این کشور از داعشی ها در تونس برای منفجر کردن مسجدهای شیعیان در کویت استفاده کرد. آمریکایی‌ها همچنین از عناصر داعشی در سوریه به نفع خود استفاده کردند.

قبیسی اضافه کرد: آمریکا به خوبی از شکست راهبرد خود در جنگ غزه و پیشروی‌های محور مقاومت در منطقه از طریق هدف گرفتن مستقیم رژیم صهیونیستی خبر دارد.

وی گفت: این کشور می‌داند که حساسیت‌های مذهبی و فرهنگی در جهان اسلام به دلیل همبستگی میان گروه‌های مختلف حول محور حمایت از مقاومت فلسطین کمرنگ شده است.

پیش از این «سعید فارس السعید» تحلیلگر مسائل امنیت ملی سوریه تاکید کرده بود که سرویس اطلاعات آمریکا برای ایجاد تشکیلات تروریستی جدید با استفاده از اتباع کشورهای عربی برنامه ریزی می‌کند.

وی افزود: این عناصر دارای سوابق تروریستی هستند و به سرکردگان و اعضای داعش وابستگی دارند. آنها تفکرات تروریستی تکفیری دارند.

فارس السعید تصریح کرد: این پروژه آمریکا امنیت ملی عراق و سوریه را تهدید می‌کند.

وی بیان کرد: واشنگتن می کوشد امنیت عراق و سوریه را بی ثبات و شکننده جلوه دهد تا بتواند به راحتی در این ۲ کشور نفوذ کند.

کد خبر 6089741

دیگر خبرها

  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه تاکید کرد
  • تأکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند
  • برگزاری بیش از ۲۵ تظاهرات در ادلب برای سرنگونی «الجولانی»
  • طالبان سه کشور همسایه را به حمایت از داعش متهم کرد | همسایه سوم کدام است؟
  • داعش در افغانستان از بین رفته است
  • طالبان: سه کشور همسایه زمینه داعش در منطقه را فراهم کرده‌اند
  • متهم شدن ۷ تبعه خارجی در آلمان به ارتباط با داعش خراسان