Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، مهران اوچی اردبیلی در جلسه هماهنگی اجرای این طرح افزود: در این طرح سه جانبه به کارفرمایی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و با نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط جهاددانشگاهی اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه با تشکیل کارگروهی مجرب و علمی برای عملیاتی نمودن هرچه بهتر این طرح اقدام خواهیم کرد، اظهار کرد: با توجه به سبقه موفق این نهاد در اجرای طرح‌‌های محوله از سوی دستگاه‌های اجرایی، به یقین اجرای این طرح نیز اثربخش خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه هدف از این طرح اشتغال 6 هزار زن سرپرست خانوار در 23 استان کشور است، ادامه داد:به همت جهاددانشگاهیاجرای طرح مذکور از سال 1396 در 9 استان به صورت پایلوت آغاز شده که 261 مزیت‌ نسبی را به دنبال داشته و منجر به شناسایی و ایجاد ارتباط مشاغل خانگی با 150 بنگاه تعاونی و خوشه‌های کسب و کار و جذب 550 نفر از کارآفرینان، سرمایه‌گذاران و خیرین در حوزه‌های مختلف شده است.

وی ایجاد اشتغال را یکی از دغدغه‌های مهم در کشور خواند و تصریح کرد:امیدواریم این طرح بتواند به جامعه هدف استان کمک کند و این چرخه را به خوبی به حرکت درآورد.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه در این طرح با تعیین ناظر و مشاور، زمینه‌ تولید و فروش برای صد هزار نفر فراهم خواهد شد که این امر در توسعه مشاغل بسیار حائز اهمیت است ادامه داد: طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار به منظور ایجاد 6 هزار شغل اجرا می‌شود که سهمیه استان اردبیل در گام اول یک صد و دو نفر اعلام شده که با توجه به میزان کارآیی و استقبال از آن قابل ارتقاء است.

اوچی اردبیلی، خوداشتغالی، بهبود معیشت و افزایش رفاه زنان سرپرست خانوار و پیشگیری از ورود به چرخه حمایتی، استفاده از ظرفیت‌های خانگی برای ایجاد اشتغال پایدار و مولد و اتصال صاحبان کسب و کار به بازار هدف و بنگاه‌های پیشرو را از مهم‌ترین اهداف کیفی این طرح عنوان کرد.

وی ادامه داد: وظایف جهاددانشگاهی در این طرح به عنوان نهاد توسعه‌ای و واسطه‌ای، مطالعات پژوهشی، رصد و پایش، ارزیابی، اثربخشی، مستند‌سازی، بانک اطلاعاتی، شبکه سازی، هم‌افزایی و تسهیل‌گری، جلوگیری از اتلاف منابع، تقویت روحیه تیمی و گروهی، اتصال به بازار، توجه به زنجیره ارزش و ظرفیت‌سازی است

ئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه در راستای اجرای طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار"، پس از شناسایی، بررسی و انتخاب افراد، مشاغل ثبت خواهد شد، افزود: جهاددانشگاهی به عنوان تسهیل‌گر، روند اجرای این طرح به شکل مناسب در الگوی نوین اتصال به بازار و شرکت های پیشرو و همچنین تامین مواد اولیه و فروش، افراد را هدایت و مشاوره و آموزش خواهد داد.

اوچی اردبیلی با اشاره به اینکه متولیان با نگاهی گسترده از جهاددانشگاهی می‌توانند به عنوان بازوی محرک فعالیت‌ها استفاده کنند، یادآور شد:با توانمندسازی از طریق آموزش، مشاوره صحیح و تزریق به موقع منابع می‌توان در این طرح نوین موفق عمل کرد و از ایجاد مشاغلی که با شکست مواجه خواهد شد جلوگیری کرد.

وی اذعان داشت: با تعامل بیشتر و هم افزایی بین دستگاه‌های اجرایی و متولیان قطعا می‌توانیم استان اردبیل را به عنوان استان‌سرآمد در مشاغل خانگی تبدیل کرد.

جهاددانشگاهی اشراف خوبی به نیاز‌های استان دارد

در این جلسه مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل با بیان اینکه طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" طرح بسیار خوب و کارآ برای استان است، افزود: این اداره‌کل آماده همکاری با دستگاه‌های متولی و همچنین جهاددانشگاهی استان اردبیل در اجرای موفق این طرح است.

فریبا محمدلو‌ تعداد زنان سرپرست خانواده در استان را 14 هزار و 600 نفر اعلام و تصریح کرد:عمده مشکل زنان سرپرست خانوار و بانوان تولید کننده، عرضه و فروش محصولات است که اگر مشکل پشتیبانی از آنها حل شود قطعا این طرح موفق خواهد بود.

وی با بیان اینکه با همکاری و تعامل بین نهادهای متولی قطعاً طرح به خوبی پیش خواهد رفت، اظهار کرد: باید اجرای این طرح از طریق برگزاری کارگاه آموزشی به افراد و مسئولان اطلاع‌رسانی شود تا در اجرای روند این طرح ممانعت ایجاد نشود.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل یادآور شد: جهاددانشگاهی با توجه به سابقه اجرای طرح‌های مختلف، حسن‌نیت و اشراف خوبی به مسائل و نیاز‌های استان دارد و می‌توان به این نهاد در اجرای طرح‌ها و برنامه‌های مختلف اعتماد کرد.

محمدلو طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار را طرحی برای توسعه اشتغال استان خواند و اضافه کرد:فعالیت جهاددانشگاهی در استان بسیار رضایت بخش بوده و به عنوان مجری طرح قطعا اثربخشی و کارآیی آن در ایجاد اشتغال بازتاب خوبی خواهد داشت.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۳۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، گفت: زنان توانمند و غیور عشایری ایل شاهسون در تولید بیش از ۳۰ نوع صنایع دستی و رشته‌های متنوع هنر صنعت بی‌بدیل نمایان و آشکار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب عصر امروز در جریان بازدید از بافته‌های زنان عشایر مغان در جعفرآباد، اظهار داشت: عشایر استان اردبیل با نام ایل شاهسون معروف است و دارای 13 هزار خانوار بوده و 5.6 دهم جمعیت عشایری کشور را به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: در کشورمان بیش از 300 رشته صنایع دستی رایج و مرسوم است که از این تعداد 30 رشته صنایع دستی ویژه مناطق عشایری ایل شاهسون است که سالانه با تولید محصولات متنوع و عرضه آن به بازار سعی می‌کنند برای خود و خانواده تأمین معاش کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: تنوع تولید محصولات صنایع دستی و اصالت آنها به حدی است که در قالب نمایشگاه‌های مختلف امکان عرضه و به نمایش گذاشتن این آثار در غرفه‌های متعدد وجود دارد.

محمدی‌ادیب افزود: ما به آموزش مؤثر و گسترده صنایع دستی در بین علاقه‌مندان جامعه عشایری راغب هستیم و در این زمینه آمادگی همکاری را با بخش‌ها و گروه‌های مختلف داریم تا زمینه و بستر انتقال مفاهیم آموزشی در این ارتباط فراهم آید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با پرداخت تسهیلات کم‌بهره از هنرمندان و صنعتگران این حوزه حمایت می‌شود تا تولیدات خود را با کیفیتی مناسب تولید و به بازار عرضه کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: توانمندی زنان عشایر شاهسون در این بخش بی‌بدیل و بی‌نظیر است و در تولید فرش، گلیم، جاجیم، عروسک‌بافی، کیف و کفش و سایر صنایع دستی مهارت این هنرمندان توانمند عشایری را شاهد هستیم.

محمدی‌ادیب بیان کرد: در کنار نمایش آثار ارزشمند صنایع دستی عشایر، بافته‌های گران‌قیمت آنها نیز در معرض دید مخاطبان قرار گرفته تا همگان به انگشتان هنرمندانه این زنان غیور و توانمند پی برده و بستر معرفی آنها در عرصه‌های ملی و بین‌المللی نیز به شایستگی فراهم آید.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، یادآور شد: در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر که به میزبانی جعفرآباد برگزار شد در کنار عرضه این محصولات ارزشمند هنرمندان و صنعتگران عشایری، تلاش شد تا بازاریابی نیز در سطح بین‌المللی اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • بسیج سازندگی اردبیل ۵۰۸ میلیارد تومان پروژه اجرا کرد
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود
  • برخورداری بیش از ۵ هزار خانوار روستایی با اتمام طرح آبرسانی به مجتمع ۱۰۶ روستایی زون چایپاره
  • ۶۰ عنوان برنامه طی هفته معلم در اردبیل اجرا می‌شود
  • ۶۰ عنوان برنامه در طول هفته معلم در اردبیل اجرا می‌شود
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار