Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سیستان و بلوچستان از گرفتار شدن ۱۵ "گاندو" یا همان تمساح پوزه کوتاه ایرانی بزرگ جثه در سد "پیشین" شهرستان سرباز خبر داد. ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۵ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

وحید پورمردان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان  از گرفتار شدن 15 تمساح بزرگ جثه در سد "پیشین" شهرستان سرباز واقع در منطقه بلوچستان در جنوب استان سیستان و بلوچستان خبر داد و اظهار داشت: در پی بارندگی‌های بهاره در سرشاخه‌های ورودی آب سد پیشین و همسطح شدن تراز آب سد با سرریز، تمساح‌هایی که برای استراحت شبانه بر روی سطح بتنی سر ریز می‌آیند سُر خورده و به داخل حوضچه آرامش سد می‌افتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: در نهایت امکان خروج طبیعی تمساح‌ها وجود ندارد و باید توسط محیط‌بانان زنده‌گیری و مجدداً در دریاچه پشت سد رهاسازی شوند. در حال حاضر امداد و نجات تمساح‌های گرفتار در حوضچه سد پیشین و زنده‌گیری و تغذیه دستی آنها در اولویت است.

سیستان و بلوچستان| چندین تمساح ایرانی «گاندو» در محدوده شهری پیشین کشف شدبحران در یک‌قدمی اکوسیستم آذربایجان غربی؛ 7 گونه جانوری در خطر انقراض قرار دارندزاهدان| کهن‌ترین گونه جانوری جهان در تالاب هامون مشاهده شد

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعداد 15 سر تمساح بزرگ جثه بین دو تا سه متری در داخل حوضچه آرامش سد گرفتار شده‌اند که امیدواریم با برنامه‌ریزی انجام شده بتوانیم در سریع‌ترین زمان ممکن عملیات زنده‌گیری و انتقال تمساح‌ها را انجام دهیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: گاندو یا تمساح پوزه‌کوتاه با نام علمی "Crocodylus Palustris" نوعی کروکودیل بومی شبه‌قاره هند و مناطق اطراف است که در کشورهای هند، بنگلادش، پاکستان، ایران، سریلانکا و برمه زندگی می‌کند. گاندو تنها کروکودیل بومی پاکستان و ایران و بزرگ‌ترین خزنده این دو کشور و همچنین پرشمارترین کروکودیل در هندوستان است.

انتهای پیام/ ت

R7843/P/S6,65/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۴۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان

۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان آزاد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علیرضا راشکی ‌اظهار داشت: 20 هزار مترمربع از زمین‌های راکد و معطل در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سیستان و بلوچستان در دو ماه اخیر فسخ قرارداد و آزاد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان افزود: این مقدار زمین با بررسی پرونده های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد7 فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

وی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی زمین های آزاد شده حدود 600 میلیارد ریال بوده و این زمین ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال 1402 نیز با هدف بازپس گیری زمین های راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد 94 فقره قرارداد پس از طرح در هیات های حل اختلاف،فسخ و خلع ید و به آزادسازی 60 هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال 1402 تعداد 29 فقره قرارداد در کمیته های پایش طرح های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطرنشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضائی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران،به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی،زمین خواری،صیانت از زمین های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قراردادهای راکد،شرکت شهرک های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته های پایش، هیات‌های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی،تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قراردادهای منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگیری قاتل فراری در مهرستان سیستان و بلوچستان
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان
  • عملیات موفق دستگیری عوامل جیش‌الظلم در راسک + جزئیات
  • نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب و تأمین آب سیستان و بلوچستان
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد
  • فیلم/بارش شدید باران در زابل شمال سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • بازگشت اولین کاروان حج عمره به سیستان و بلوچستان