Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران با اعلام خبر برخی صادرات زیرزمینی شرکت‌های ایرانی در حوزه فناوری اطلاعات، از خیز استارت‌آپ‌های ایرانی برای حضور در بازار کشورهای همسایه خبر داد. ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۱ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

شهاب جوانمردی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به ظرفیت شرکت‌های ایرانی از حیث دانش و توانمندی فناوری برای صادرات خدمات فناوری اطلاعات اظهار کرد: علاوه بر این توانمندی، در حال حاضر با توجه به نرخ برابری ارز و تاثیر بالای دستمزد در قیمت تمام شده محصولات این بخش، امروز شاهد مزیت دستمزد نسبت به سایر کشورهای دنیا هستیم و با این وجود عملاً می‌توانیم بگوییم که کشورمان هم اکنون ظرفیت صادراتی بالایی در حوزه فناوری اطلاعات دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه علی‌رغم این پتانسیل، موانعی وجود دارد که بالفعل شدن این ظرفیت صادراتی را با چالش مواجه کرده است گفت: اولین مشکل این است که شرکت‌های ایرانی دانش و تجربه صادرات در این حوزه را ندارند و باید به تدریج به سمت کسب تجربه حرکت کنند؛ علاوه بر آن، موضوع دیگری که وجود دارد، آن است که اهمیت صادرات در بخش فناوری اطلاعات در هیچیک از ارکان نظام و کانون‌های تصمیم‌گیر کشور به درستی جا نیفتاده است.

وی افزود: همچنین به دلیل تحریم‌ها، ورود رسمی ما تحت عنوان شرکتی ایرانی به بازارهای جهانی سخت و بعضاً غیرممکن است و برای حضور در این بازارها مجبور به استفاده از واسطه‌هایی هستیم؛ لذا شاید در افق نزدیک باید تمرکزمان بر روی کشورهای همسایه و کشورهایی قرار دهیم که توانسته‌ایم همچنان روابط تجاری‌مان را با آن‌ها کمافی‌السابق حفظ کنیم.

جوانمردی با اشاره به ارائه صادرات زیرزمینی در حوزه خدمات فناوری اطلاعات در کشور گفت: به هرحال در حال حاضر یک سری اشخاص و یا شرکت‌ها در حال فعالیت و ارائه خدمات برای خارجی‌ها به صورت freelancer یا آزاد هستند و عملاً جریان صادرات خدمات فناوری اطلاعات در حال رخ دادن است ولی با توجه به اینکه این ارائه خدمات به صورت کاملاً غیررسمی و تحت عنوان کارهای شخصی یا کارهای بی نام و نشان انجام می‌شود، نه حجم آن مشخص است، نه حمایتی می‌گیرند و نه حقوق قانونی آن پرداخت می شود.

نایب رئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: برخی شرکت‌هایی که زمانی استارت‌آپ بودند و امروز تبدیل به یک بازیگر در فضای اقتصادی کشور شده‌اند، در حال ورود به کشورهای همسایه هستند و قرار است با این هدف در بازارهای همسایه حضور یابند که بازیگر اصلی این بازارها باشند.

انتهای پیام/

R34343/P/S7,77,78,86/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۵۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«کارت هوشمند حج»؛ فناوری جدید عربستان برای حجاج

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، کارت هوشمند حج در راستای اجرای طرح حج هوشمند است که عربستان سعودی برای دیجیتالی کردن خدمات حج در شرایط شیوع کرونا در نظر گرفته است.
«عمرو المداح» مسئول معاونت امور برنامه‌ریزی و توسعه در وزارت حج و عمره عربستان، در این باره گفت: این کارت در راستای اجرای کامل خدمات در مراسم حج امسال برنامه‌ریزی شده است اما به دلیل محدود بودن تعداد حجاج، برخی خدمات آن سال آینده ارائه می‌شود تا حجاجی که در سال آینده از کشورهای خارج به حج مشرف می‌شوند، بتوانند از این خدمات استفاده کنند.

وی افزود: کارت هوشمند حج از فناوری ارتباط نزدیک (NFC) تشکیل شده که این امکان را می‌دهد تا کارت از طریق دستگاه‌های کارت‌خوان و به وسیله بارکد آن توسط کارکنان حج خوانده شده و اطلاعات شخصی، پزشکی و محل سکونت حجاج و همچنین اطلاعاتی چون کاروان حاجی، شماره اتوبوس و صندلی آن، نشانی محل سکونت و اتاق او در اختیار این کارکنان قرار گیرد.

المداح در ادامه افزود: همچنین در کارت هوشمند حج محل استقرار حاجی در مشاعر مقدسه مشخص شده است و حاجی می‌تواند با استفاه از این کارت وارد محل استقرار خود در مشاعر مقدسه شود.

به گفته این مقام عربستانی، وزارت حج و عمره عربستان خدمات کارت هوشمند را در حج سال گذشته به صورت محدود ارائه کرد، اما این کارت در موسم حج امسال به تمامی حجاج و کارمندان حج اختصاص یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • «کارت هوشمند حج»؛ فناوری جدید عربستان برای حجاج
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان