Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا خرمی روز چهارشنبه در بازدید معاون فنی، امور زیربنایی و تولیدی سازمان برنامه و بودجه کشور از کریدور بزرگراهی میاندوآب کرمانشاه اظهار داشت: هم اکنون آزاد سازی معابر کریدور در کردستان از چالش های اجرای این طرح است و شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل به مردم این استان حدود ۱۵۰ میلیارد ریال بدهی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بسیاری از مردم از سال های گذشته اراضی خود را به شرکت تحویل داده اند و تا کنون هزینه ای بابت آن دریافت نکرده اند افزود: به علت پرداخت نشدن مطالبات هم اکنون برخی از آنان مانع از ادامه عملیات اجرایی در مسیر می شوند.

وی گفت: پیش بینی شده با پرداخت ۱۵۰ میلیارد ریال مطالبان صاحبان اراضی کریدور شمال جنوب کشور در استان کردستان امسال ۸۰ کیلومتر از ۳۲۰ کیلومتر این مسیر به زیر بار ترافیک برود.

مجری بخش کرمانشاه - میاندوآب کریدور شمال‌غرب کشور با بیان اینکه این کریدور یک هزار و ۴۸۲ کیلومتر طول دارد و ۳۱۶ کیلومتر آن در استان کردستان واقع شده است اضافه کرد: بخش کردستان (کرمانشاه – میاندوآب) به ۱۷ قطعه تقسیم شده که ۱۰ قطعه آن شامل تونل های بین راهی به طول سه کیلومتر و ۲۲ دستگاه پل بالای ۲۰ متر است.

خرمی گفت: هم اکنون برخی از تونل ها حفر و برخی پل ها نیز احداث شده است و با توجه به هزینه بر بودن احداث زیرساخت های حوزه راهی در استان کردستان انتظار می رود سازمان برنامه و بودجه کشور توجه ویژه ای به تامین اعتبارات این طرح ها داشته باشد.

وی افزود: همچنین تا کنون ۱۶ قطعه از بخش کرمانشاه - میاندوآب به مناقصه رفته و تنها قطعه باقی مانده به طول ۱۹ کیلومتر در واریانت شرقی شهر سنندج است که انتظار می رود مقدمات مناقصه آن نیز هرچه سریعتر برگزار شود.

تاکنون ۱۴۰ کیلومتر از ۳۱۶ کیلومتر کریدور شمال جنوب در استان کردستان با پنج هزار میلیارد ریال اعتبار احداث و زیر بار ترافیک رفته است.

هم اکنون این طرح از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بوده و ۱۳۰ کیلومتر از این طرح در حال احداث بوده و ۵۰ کیلومتر باقی مانده نیز در دست مناقصه و مطالعه است.

حمیدرضا عدل به منظور بازدید از برخی پروژه‌های عمرانی زیرساختی کردستان در حوزه آب و راه و حمل و نقل و بررسی وضعیت اعتباری این طرح‌ها به کردستان سفر کرده است.

منابع اعتباری مورد نیاز طرح تقاطع غیر همسطح سنندج مریوان سقز ۲۱۰ میلیارد ریال بوده و یکی از تقاطع‌های حیاتی و اساسی در مسیر سنندج به مریوان و همچنین کریدور میاندوآب کرمانشاه می‌باشد.

بازدید از برخی سدهای استان و همچنین پروژه‌های آبیاری و زهکشی پایاب سدها از دیگر برنامه‌های سفر سه روزه عدل و هیئت همراە به کردستان است.

‏ ۳۰۳۴ / ‏‬ ۷۳۴۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۵۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع

مدیرعامل شرکت توانیر از پرداخت ١٥ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکتهای توزیع نیروی برق کشور از ابتدای اردیبهشت ماه امسال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر در گردهمایی سراسری نیروگاههای کشور هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاهها اعلام کرد و گفت: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر طی دو نوبت یکبار 20 هزار میلیارد تومان و یک نوبت هم 30 هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و از ابتدای اردیبهشت نیز جریان پرداخت نقدی به شرکت های تولید کننده برق از طریق بورس دنبال می شود.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر محترم نیرو که باید سهم معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویتها به تولیدکنندگان برق و بخشهای انتقال و توزیع تخصیص می یافت که با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچکتر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکتهای توزیع و تولید برق هستیم تا خود شرکتها در قبال درآمد و هزینه های خود مسوولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند که تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکتها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاهها طی یک بازه زمانی ٣ ساله را که در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • اراضی رودخانه‌های استان یزد رفع تصرف شدند
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه
  • جمع‌آوری بیش از ۳۱ میلیارد ریال کمک مردمی در فعالیت‌های داوطلبانه هلال احمر کردستان
  • جمع آوری بیش از ۳۱ میلیارد ریال کمک در فعالیت‌های داوطلبانه هلال احمر کردستان
  • مسافت اصفهان – دهاقان نزدیک‌تر می‌شود
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع