Web Analytics Made Easy - Statcounter

در واکنش به کنفرانس منامه که به دنبال راضی کردن فلسطینیان برای پذیرش معامله قرن از طریق دادن وعده‌های اقتصادی به آنها است، سازمان ملل اعلام کرد که تدابیر اقتصادی راه حلی برای مساله فلسطین نیست.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، فرحان حق، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در جریان کنفرانس مطبوعاتی خود در  واکنش به فعالیت‌های "کارگاه اقتصادی بحرین" اعلام کرد که تدابیر اقتصادی به تنهایی نمی‌تواند درگیری میان فلسطینیان و اسرائیلی‌ها را حل و فصل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول سازمان ملل همچنین اعلام کرد: موضع ما را نیکولای لادینوف، هماهنگ کننده صلح سازمان ملل هفته گذشته در  نشست شورای امنیت اعلام کرد و باید منظر ماند و دید که در این کنفرانس چه مسائلی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

ملادینوف پنجشنبه گذشته خطاب به اعضای شورای امنیت تصریح کرد: حمایت انسانی و اقتصادی از فلسطینیان اقدامی مهم و اساسی برای ایجاد فضای مناسب جهت مذاکراتی قابل قبول است، اما باید تاکید کرد که درگیری میان فلسطینیان و اسرائیلی‌ها تنها از طریق اقتصادی حل نمی‌شود.

وی ادامه داد: این اقدامات صرفاً می‌تواند مکمل فرایند سیاسی مشروع برای پایان دادن به اشغالگری و حل و فصل تمامی مشکلات موجود بر اساس قوانین بین‌المللی باشد.

از سوی دیگر، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد که تداوم تلاش‌ها جهت برقراری صلح به منظور تحقق راهکار تشکیل دو کشوری که این امکان را فراهم سازد تا اسرائیلی‌ها و فلسطینیان کنار یکدیگر با صلح و امنیت زندگی کنند، مهم است.

دبیرکل سازمان ملل در جریان کنفرانسی که با هدف جمع‌آوری کمک‌های مالی برای آژانس امداد و کار آوارگان فلسطینی (آنروا) در مقر سازمان ملل در نیویورک برگزار شد، در خصوص طرح اقتصادی ۵۰ میلیارد دلاری برای صلح میان اسرائیلی‌ها و فلسطینیان صحبت کرد.

هدف از برگزاری این کنفرانس آنروا که با کارگاه اقتصادی منامه همزمان است، دستیابی به کمک مالی برای تامین کسری بودجه این نهاد به مبلغ ۱.۲ میلیارد دلار است.

آنروا از سوی مجمع عمومی سازمان ملل اختیار تام داشته و در اردن، کرانه باختری، غزه، لبنان و سوریه فعالیت دارد.

گوترش تاکید کرد که ادامه تلاش‌ها برای تحقق راهکار تشکیل دو کشور  فلسطین و اسرائیل مهم است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آنتونیو گوترش راهکار تشکیل دو کشور آنروا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۵۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد از تدوین برنامه رشد اقتصادی سال۱۴۰۳در راستایی برنامه‌های توسعه خبر داد.

جهانگیر شاهینی در جمع خبرنگاران گفت: برنامه رشد اقتصادی در استان کهگیلویه و بویراحمد باید بر مبنای سند آمایش سرزمین، چشم انداز، نظریه پایه، سند توسعه و مدل توسعه پایدار استان تدوین شود.

وی اظهارکرد: برای تحقق رشد اقتصادی  در سال ۱۴۰۳ نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنعتی، تجارت، بازرگانی، خدمات، گردشگری و... هستیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تمامی عوامل  موثر از جمله منابع انسانی، منابع مادی، منابع اطلاعاتی و فیزیکی باید مورد توجه قرار گیرد. برنامه رشد اقتصادی نیازمند زمان، برنامه و توجه به تمام ابعاد است.

شاهینی بر لزوم استفاده از نخبگان و خبرگان و کارشناسان دستگاههای اجرایی برای تدوین برنامه رشد اقتصادی استان تاکید و تصریح کرد: تحقق رشد اقتصادی همراه با عدالت اجتماعی و کاهش فاصله طبقاتی ماموریت اصلی سازمان برنامه و بودجه کشور در سال ۱۴۰۳ است.

به گزارش ایسنا، در راستای تحقق شعار سال مبنی بر«جهش تولید با مشارکت مردم» و بر اساس ضوابط  ابلاغی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور، نشست هم‌اندیشی به منظور تبیین برنامه رشد اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۳، در محل سازمان مدیریت برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد و با حضور رئیس سازمان،  روسا و اساتید دانشگاه‌های استان، مدیران، معاونین و کارشناسان دستگاه اجرایی استان برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف ۲۰ همت کالای قاچاق و دستگیری ۹۴۵ متهم اقتصادی در سال جاری
  • ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین
  • هشدار نارنجی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • بریتانیا بر لبه پرتگاه اقتصادی
  • تمامی امکانات و تدابیر لازم برای برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت‌
  • تدابیر ویژه باشگاه نساجی مازندران برای دیدار با پرسپولیس
  • تدابیر لازم برای میزبانی شایسته نساجی از پرسپولیس اندیشیده شده است
  • جلالی: با استمرار «فعالیت رسانه‌ها» و «اعتراضات دانشجویی» موضوع غزه «مساله اول» باقی می‌ماند
  • تدابیر جدید عربستان برای جلوگیری از ورود بدون مجوز به مکه در موسم حج