Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 اهمیت علم و پژوهش برکسی پوشیده  نیست و به کررات نیز این مهم در سخنان رهبر معظم انقلاب تکرار شده است که برای مثال می توان به " علم و تحقیق کلید قطعی پیشرفت کشور است " یا " عنصر تحقیق و پژوهش در همه جا به صورت یک اصل در مجموعه کارها باید مورد توجه قرار گیرد " یا " اگر ژرف یابی و پژوهش نباشد; نتیجه اش یک جا ایستادن، در جا زدن و با دنیای پیرامون خود به تدریج بیگانه تر شدن است " اشاره داشت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 از نظر آموزه های دینی و روایی به خصوص در نگاه شخص پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) علم دارای قداست و احترام ذاتی است که حتی در تاکید بر اهمیت این حوزه می توان به سخنان ایشان همچون " از گهواره تا گور باید در پی دانش اندوزی و علم آموزی بود و در هیچ دمی از لحظات نباید در این باره دریغ کرد " و در جایی دیگر می فرمایند " برتری عالم بر عابد هفتاد مرتبه و درجه است " رجوع کرد تا با استناد به این موارد تلاش حداکثری در راه علم و پژوهش را صورت دهیم.

 سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس از سال ۱۳۸۹ به منظور افزایش و ارتقای سطح علمی و بنیه علمی راه اندازی شده که در تمامی نواحی استان فارس دارای پایگاه علمی می باشد. قابل ذکر است که این سازمان ۵ مرکز رشد در قسمت های مختلف استان و در بخش های مختلف شیمی، فیزیک الکترونیک و کشاورزی دارا می باشد.

 یکی از مراکز علمی هر یک از شهرستان های استان فارس، پایگاه بسیج علمی آن شهرستان می باشد که مامنگاهی برای مخترعین، نخبگان و افراد دارای طرح و ایده در آن منطقه می باشد که همچنین می توانند از مزیت ها و امکانات این مجموعه ها برای پیشبرد کارها و فعالیت هایشان استفاده نمایند. به همین منظور در سلسله مصاحبه هایی با مسئولین علمی و پژوهشی شهرستان های مختلف به گفتگو نشستیم تا ضمن گفتن خداقوت به این عزیزان پر تلاش، از کمی ها ، کاستی ها و نقاوت قوت و پررنگ آن ها مطلع شویم.

 به همین منظور مسئول جهاد علم و فن آوری و پژوهش سپاه ناحیه اقلید در گفتگو با خبرنگاربسیج علمی استان فارس ،ضمن اشاره به اهمیت  و ضرورت توجه به فعالیت های علمی و پژوهشی در شهرستان خواستارحمایت بیشتر و مؤثر از نخبگان علمی و فن آوری شهرستان اقلید از سوی کلیه متولیان به ویژه سازمان بالادستی شد.

 

سرگرد محمدرضا قربانی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که فرموده بودند « علم مهم‌ترین ابزار پیشرفت و اقتدار ملّی است » و نیز  تأکید ایشان بر اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که در چهلمین بهار انقلاب اسلامی ایران صادر شد، خاطر نشان کرد: گام دوم  انقلاب و فرمایشات مقام معظم رهبری پیگیری و برنامه های لازم  در قالب نقشه راه و راهکار در جهت عملی شدن فعالیت های گسترده و موثر است.

 وی  به برنامه های معاونت جهادعلمی و فن آوری و پژوهش بسیج، فعالیت دو پایگاه علمی بسیج واقع  در مسجد فاطمیه و سید الشهدا(ع) اقلید، ظرفیت و توانمندی و اشتیاق جوانان شهرستان برای فعالیت در این عرصه گسترده، راه اندازی مرکز علمی رشد بسیج شمال فارس در شهرستان اقلید از سال 1396 به منظور جذب ، ساماندهی و هدایت نخبگان علمی و توانمند سازی دانشجویان و گروه های علمی و فن آور شهرستان اشاره نمود.

 سرگرد قربانی ضمن دعوت از کلیه مخترعین، نخبگان علمی و اساتید دانشگاه ها جهت حضور در این عرصه و تشکیل کارگروه نخبگان شهرستان به منظور استفاده از توان  علمی و هدایت و مشاوره این عزیزان به  مأموريت‌هاي مرکز رشد علمی بسیج  در شهرستان ها به شرح زیر اشاره کرد:

 به ‌کارگيري مؤثر نتايج تحقيقات فناوری‌های نوين از طريق حمايت از تکميل چرخه تحقيق تا توليد

پشتيباني و ارائه تسهيلات علمي، فني، مالي و اجرائي به صاحبان اختراع و نوآوري

تقويت و تشويق بخش خصوصي در انجام فعاليت‌هاي منتج به فناوری

 ايجاد ساز و کارهاي حمايتي از طريق سازماندهي تشکيلات و هسته های علمی

 بسترسازي به ‌منظور تجاري كردن دستاوردها در راستاي اهداف مركز

 ايجاد زمينه كار آفريني، حمايت از نوآوري و خلاقيت نيروهاي محقق جوان

حمايت مالي و اعتباري به مخترعین در مرحله صنعتی سازی

مشاوره علمي و نظارت اعضاي هيأت علمي و کارشناسان با تجربه

مسؤول جهاد علم و فن آوری و پژوهش سپاه ناحیه در ادامه به برخی از فعالیت های مجموعه مرکز رشد بسیج شهرستان درسال گذشته اشاره و آن را مکانی است براي تثبيت، تقويت و اجرائي شدن ايده هاي محوري واحدهاي فناور خصوصي در جهت رفع نيازهاي توليدي و خدماتي شهرستان و زمینه های تخصصی مورد حمایت عنوان کرد  و گفت: پشتيباني از واحدهاي نوبنياد فناور با ارائه خدمات عمومي، مشاوره اي، علمي و فني در دستوركار خوداین مرکز قرار دارد.

  سرگرد قربانی از اولویت های تجارت الکترونیک و آی تی، تولید محتوای رایانه ای و رایا محتوا و مکانیک و هوشمندسازی  در مرکز رشد بسیج شهرستان اقلید نام برد و بیان داشت:
فعالیت های ترویجی و حمایتی مرکز رشد اقتصاد دانش بنیان شهدای دانشجوی شهرستان اقلید را می تواند عمدتا به برگزاری کلاس های تخصیی آموزشی و همایش ها و نمایشگاه های علمی بوده است و همچنین از عمده ترین فعالیت های انجام شده توسط واحد های فناور و شرکت های مستقر در مرکز رشد، می توان به

 تولید نرم افزار کتابخانه کودک (مهتاب)،

 -نرم افزار محتوا محور شهر قران

- سیستم جامع پایگاه داده درختان شهر اقلید

 – سیستم مدیریت پارکینگ های اقلید

– سیستم درگاه واسط الکترونیک بانکی اسپید پال

 – ماشین طیور هوشمند خانگی به همراه شبکه جامع مدیریت متمرکز

- محصولات بتونی فوق سبک استارک بتن و غیره... اشاره کرد.

 سرگرد قربانی در پایان سخنان خود ضمن تشکر از کلیه دستگاه ها و مراکز آموزش عالی  و تحقیقاتی شهرستان خواستار اهتمام و توجه بیشتر به امور علمی و پژوهشی در شهرستان شد و عنوان نمود: مجموعه بسیج با  استفاده از تمام ظرفیت  و توان موجود، آمادگی خود جهت حمایت از طرح های علمی و نخبگان شهرستان را اعلام می دارد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۵۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین جلسه شورای سیاست‌گذاری بیست و پنجمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی با حضور نمایندگان بخش‌های خصوصی و دولتی مرتبط با صنعت تجهیزات پزشکی کشور به ریاست رئیس پارک فناوری پردیس برگزار شد.

در ابتدای این نشست، امین‌رضا خالقیان دبیر نمایشگاه با برشمردن اقدامات انجام شده تاکنون، در خصوص فعالیت کمیته‌های رویدادهای جانبی نمایشگاه توضیحاتی ارائه نمود.

در ادامه نمایندگان تشکل‌های حوزه وزارت بهداشت، وزارت صمت، معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، سازمان توسعه تجارت ایران، شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، صندوق نوآوری و شکوفایی روند اقدامات انجام شده را تشریح نمودند.

نمایندگان بخش خصوصی حوزه تجهیزات پزشکی ضمن بیان دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود برای برگزاری پرثمر و حضور حداکثری اعضای تشکل‌های خود در این نمایشگاه، خواستار حمایت‌های ویژه توسط نهادهای مرتبط در این نمایشگاه شدند.

در ادامه این جلسه مقرر شد، نمایندگان وزارت بهداشت، وزارت صمت و همچنین معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در ایام ۴ روزه نمایشگاه با هدف پاسخگویی و رفع موانع مخاطبان حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی اقدام به راه اندازی میز خدمت نموده و راهنمایی‌های لازم در خصوص قانون جهش تولید را به عمل آورند.

از دیگر مصوبات این نشست، برگزاری رویدادهای داخلی و بین‌المللی در حاشیه نمایشگاه با حمایت‌های معاونت علمی و سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی بود. همچنین مقرر شد صندوق نوآوری و شکوفایی میزان و نحوه حمایت مالی از حضور شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه را اعلام نماید.

در ادامه مصوبات مقرر شد نماینده شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین المللی تهران نسبت به پیگیری ارائه تخفیفات ویژه در اجاره بهای زمین این دوره از نمایشگاه، اقدام لازم را به عمل آورد.

در پایان مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس و رئیس شورای سیاستگذاری نمایشگاه، گفت: قطعاً با حمایت تمامی ذی نفعان حوزه سلامت، برگزاری این دوره از نمایشگاه هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی ارتقا قابل توجهی پیدا خواهد کرد.

بیست و پنجمین نمایشگاه ایران هلث، ۲۹ اردیبهشت تا یک خرداد ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.

کد خبر 6088604 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • لزوم حمایت بیشتر مسئولان از کارگران در شرایط جنگ اقتصادی
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی
  • تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • لزوم همکاری بیشتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشکل‌های دانشجویی
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»