Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،مصطفی باقرزاده، مسئول باغبانی اداره جهاد کشاورزی ملایر با اشاره به اینکه این برداشت از حدود ۴۵۰ هکتار مزارع این شهرستان خواهد بود ادامه داد: متوسط تولید آلبالو در ملایر چهار تن در هر هکتار است وبیشترین میزان تولید آلبالو در بخش زند و اراضی روستاهای کمازان، کَساوند، گوشه کساوند، میشن، سیاه چغا، پیروز، احمدیه و زنگنه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول باغبانی اداره جهاد کشاورزی ملایر بیشترین مصرف آلبالو را برای تهیه شربت، ترشی، لواشک و آلبالو خشک دانست و افزود: با توجه به کیفیت بالای آلبالوی ملایر مصرف تازه خوری آن بیشتر در بازار تهران به فروش می‌رسد

باقرزاده ادامه داد: هر سال حدود پنج تا ۱۰ درصد به سطح زیر کشت مزارع آلبالو در شهرستان ملایر اضافه می‌شود که درصد رشد آن بستگی به شرایط بازار و نرخ قیمت محصول دارد..

وی گفت: برداشت آلبالو هم اکنون در مرحله آغاز است و از روزهای آینده برداشت شدت می‌گیرد.

مسئول باغبانی جهاد کشاورزی ملایر همچنین سطح زیر کشت گیلاس در این شهرستان را ۲۰۰ هکتار عنوان کرد و افزود: از این میزان حدود ۱۳۰ تا ۱۴۰ هکتار آن بارور است.

باقرزاده با بیان اینکه بیشترین میزان تولید گیلاس نیز در بخش زند است بیان کرد: میانگین تولید گیلاس در این شهرستان سه هزار و ۲۰۰ کیلوگرم در هر هکتار است.

وی ملایر را یکی از شهرستان‌های عمده در تولید گیلاس دانست و پیش بینی کرد: امسال حدود ۵۰۰ تن گیلاس در ملایر تولید شود.

این مسئول با بیان اینکه ملایر رتبه نخست استان همدان را در تولید آلبالو دارد، گفت: ۵۰۰ هکتار از اراضی شهرستان ملایر زیر کشت آلبالو است که از این میزان ۹۰ درصد آن بارور است.
انتهای پیام/ج

ملایر رتبه نخست استان همدان را در تولید آلبالو دارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۶۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت چغندر قند در دزفول

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان،  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول  گفت: در سال زراعی جاری ۵ هزار و ۱۸۵ هکتار از مزارع این شهرستان به کشت چغندرقند اختصاص یافت. 

بهروز قمر زاده افزود:  ۲۹ دستگاه ماشین ‏آلات برداشت چغندرقند در شهرستان دزفول فعال است و پیش بینی می‌شود حدود  ۳۵۰ هزار تن محصول چغندرقند از مزارع این شهرستان برداشت شود. 

وی ادامه داد: محصول چغندر شهرستان دزفول پس از برداشت به ۱۲ کارخانه قند از جمله کارخانه قند بنیاد اصفهان، نقش جهان اصفهان، همدان، قزوین، مرودشت، چهارمحال، اهواز، شوش، اسلام آباد، کوار، فسا و اقلید منتقل ‏می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول اظهار کرد: کشت چغندرقند در شهرستان دزفول همه ساله بصورت پائیزه کشت می‏شود.

 

 

دیگر خبرها

  • استقرار شعب ویژه رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع نیشکر خرمشهر
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • رتبه نخست استان همدان در تحقق اشتغال به رزن رسید
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره‌سراسری گیلاس در اشنویه
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس اواخر خرداد در اشنویه
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • برداشت گندم از مزارع شهرستان دشتی
  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد