Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ; سردار غلامحسین غیب پرور در دیدار استاندار، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام گفت: بسیج در کنگره بزرگ اربعین ۹۸ و هم در بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده استان ایلام همچون گذشته با تمام توان پای کار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار ایلام هم در این دیدار گفت: اقدامات سپاه در این استان در مناطق سیل زده قابل تقدیر و تحسین است که به بهترین صورت ممکن و با بهترین توانمندی صورت گرفت.

قاسم سلیمانی دشتکی افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همه عرصه‌ها خوش درخشیده و امروز بیش از همیشه در پیشگاه ملت ایران عزیز است.

وی در ادامه به مباحث مربوط به برنامه ریزی اربعین ۹۸، زیرساخت‌های جاده‌های مسیر اربعین، موکب‌ها و مجتمع‌های پذیرایی از زوار پرداخت و یادآور شد: هر سال در ایام اربعین اقدامات سپاه در راستای روان سازی عزیمت و بازگشت زائران حسینی به بهترین شکل ممکن انجام شده است.

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام نیز در این نشست گفت: سپاه امسال نیز همانند سال‌های گذشته در اربعین حسینی با یک توان مضاعف وارد عمل می‌شود.

سردار جمال شاکرمی اظهار کرد: در این راستا سپاه براساس تکریم وظیفه شرعی در راستای کمک به تمامی کمیته‌های اربعین در سال ۹۸ از جمله کمیته امنیت، کمیته فرهنگی و آموزش، کمیته ترابری و حمل و نقل، کمیته مشارکت‌های مردمی، کمیته بهداشت و درمان و … با تمام توان وارد این کار شده است.

فرمانده سپاه استان ایلام خاطرنشان کرد: امسال سپاه تحت تأثیر رهبری فرزانه و رهنمود‌های معظم‌له با استفاده از تمام ظرفیت‌های خود در حوزه‌های ترابری، حمل و نقل، امکانات و تجهیزات پزشکی، امنیت و سایر حوزه‌ها در راستای کمک رسانی و نیز خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی به کار می‌گیرد.

انتهای پیام/اس

برگزاری کنگره اربعین 98

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سپاه اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۷۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود

محمدعلی عزت زاده دبیر اجرایی نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا به برگزاری این رویداد توسط انجمن ایران شناسی اشاره کرد و گفت: این انجمن نخستین انجمن علمی در این حوزه است که در سال ۱۳۲۴ توسط دکتر پورداود تأسیس شد. بعد از یک وقفه دوباره این انجمن از از سال ۱۳۹۶ و با همت دکتر محمود جعفری دهقی فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی ادامه داد: برگزاری کنگره‌ها و همایش‌های علمی مهم‌ترین کاری است که انجمن‌های علمی و سازمان‌های مردم نهاد برگزار می‌کنند و در این خصوص انجمن علمی ایران شناسی هم بر آن شد تا با توجه به شعبه‌هایی که در سراسر ایران دارد این رویداد را به صورت متمرکز در تهران آغاز کند.

به گفته دبیر اجرایی کنگره ملی ایران شناسی؛ ارزیابی مکاتب ایران‌شناسی، زبان‌ها و گویش‌های ایرانی، متون ادب فارسی، جغرافیا و تاریخ ایران، فرهنگ و هویت ایرانی، مطالعات اجتماعی، محیط زیست، باستان‌شناسی، هنر و معماری و ادبیات تطبیقی، محور‌های این کنگره خواهد بود که در این خصوص سخنرانان به ایراد سخن می‌پردازند.
عزت زاده در خصوص روند برگزاری کنگره افزود: در روز برگزاری که در تاریخ پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود در مجموع ۴۱ سخنرانی تعریف شده است که ۳۳ سخنرانی آن در ۷ نشست تخصصی تعریف شده است و ۴ سخنرانی درمراسم افتتاح و ۴ سخنرانی هم در مراسم پایانی آن برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۱۱۲ چکیده به دبیرخانه ارسال شده است، گفت: از مجموع این تعداد آثار رسیده، ۸۱ چکیده توسط داوران پذیرفته شد که تعدادی از آن‌ها برای سخنرانی، تعدادی برای چاپ و تعدادی هم جهت انتشار در پوستر انتخاب شدند.

وی در خصوص برگزاری این رویداد در سال‌های آتی افزود: از آن جایی که ایران شناسی، مهمترین علمی است که ایران امروز به آن نیاز دارد و باید برای احیای هویت ملی گمشده خود نهایت تلاش را کنیم. در این مسیر آموزش و پژوهش حرف اول را می‌زند و انجمن ایران شناسی در نظر دارد تا در سال اینده این کنگره را به صورت بین المللی برگزار کند و حتی فرصتی را فراهم کنیم تا در شهر‌های مختلف آن را برگزار کنیم.

گفتنی است؛ نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایران شناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • مجموعه سپاه همیشه همراه جامعه کشاورزی استان بوشهر است
  • ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سمنان ایجاد می‌شود
  • ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومان استان مرکزی
  • آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • برگزاری همایش حکمت مطهر با حضور نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا
  • اجرای قریب به ۱۲۰۰ برنامه در سیستان و بلوچستان
  • رفتار زائران ایرانی در حج باید الگو باشد
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی