Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمنه جمشیدی رودباری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد، چهار هزار و ۹۷۶ پرونده زراعی و باغی، ۳۲ پرونده در بخش امور دام و طیور و یک پرونده آبزی پروری با ارزش مجموع ۵۴۵ میلیارد ریال است که طبق مصوبه هیات وزیران ۵۰ درصد این خسارت به صورت بلاعوض پرداخت می شود.
وی افزود: طبق مصوبه فروردین ماه هیات وزیران، پرداخت غرامت به بهره برداران کشاورزی متناسب با درصد خسارت انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته جشمیدی رودباری از اردیبهشت امسال تاکنون هفت نشست کارگروه استانی پرداخت غرامت سیل در بخش کشاورزی گلستان تشکیل و ۵۲ هزار هکتار از زمین های خسارت دیده برآورد اعتبار شد.
وی افزود: دولت تاکنون ۲۳۵ میلیارد ریال از خسارت کشاورزان گلستان را به صورت بلاعوض پرداخت کرده است.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی گلستان افزود: علاوه بر دریافت کمک بلاعوض، کشاورزان خسارت دیده از سیل می توانند در صورت تمایل و برای جبران ضررهای سیل از وام بلند مدت با بهره کم نیز استفاده کنند.
جشمیدی رودباری پیشتر به ایرنا اعلام کرده بود که طبق برآورد اولیه ۱۸ هزار بهره بردار بخش کشاورزی استان در سیل اخیر بین ۱۰ تا ۱۰۰ درصد خسارت دیدند.
خسارت بخش های گوناگون کشاورزی گلستان در سیل اخیر ۱۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
بارش شدید باران، طوفان، جاری شدن سیلاب در روزهای پایانی سال قبل و ابتدای امسال گلستان موجب آبگرفتگی بخشی وسیعی از استان شد و خسارت های زیادی به بخش های گوناگون وارد کرد.
۶۲۰۴/۳۰۹۱
 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی خسارت سیل گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۹۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا ۲۴ ساعت آینده میزان خسارت‌ها برآورد می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، ابوالحسینی در ارتباط با خبر ۲۰ گفت: وضعیت مدیریت رواناب‌ها مطلوب ارزیابی می‌شود و خوشبختانه روانابی وارد استان نشد وتن‌ها آبگرفتگی‌های داخل شهر مربوط به بارش‌ها در همان نقاط بود و در حوزه راه‌های استان نیز وضعیت مطلوبی داریم. 
وی ادامه داد: اکنون عمده محور‌های استان یزد باز هستند، ولی محور‌های یزد به دربید، یزد –خضرآباد، مروست به هرات واسفندآباد – صفاشهر، مسدود هستند که دهیاران در حال تلاش برای بازگشایی محور‌ها هستند. 
معاون امور عمرانی استانداراضافه کرد: در زمینه آبگرفتگی معابر و برخی منازل که دستگاه‌های خدمات رسان در حال تلاش هستند و پس زدگی فاضلاب که ۱۹ مورد بوده که توسط آب و فاضلاب در حال رسیدگی است و مواردی مانند آب گرفتگی بافت تاریخی یا خانه‌های بافت تاریخی توسط شهرداری بافت تاریخی یا میراث فرهنگی در حال رسیدگی هستند. 
ابوالحسینی گفت: انشالل در ۲۴ ساعت آینده شرایط به شرایط طبیعی برگردد و لی ۹۰ درصد شرایط طبیعی است و طبق قانون مدیریت بحران، پس از پایان بحران میزان خسارت برآورد می‌شود و در ۲۴ ساعت آینده میزان خسارات برآورده می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بارش باران سیل آسا به زمین‌های کشاورزی روستای عباس آباد خسارت زد + تصاویر
  • بیشترین خسارت سیل به راه‌های مواصلاتی خراسان جنوبی
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • پیش بینی کشت ۲۰ هزار هکتار پنبه در گلستان
  • ۱۷ گروه ارزیاب خسارت سیل اصفهان را برآورد می‌کنند
  • تا ۲۴ ساعت آینده میزان خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • پلیس فتا حق۱۷۰میلیاردی کشاورز قلعه گنجی را از یک کلاهبردار گرفت
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • احقاق حق ۱۷۰ میلیاردی کشاورز قلعه گنجی از سوی پلیس فتا
  • برگزاری ۲۱۰ برنامه ویژه هفته کار و کارگر در گلستان