Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سومین نشست تخصصی طرح نجوا که با شعار «مقاومت، خودباوری، توسعه آفرینی»، در راستای «بررسی منشور حرکت آینده نیروی هوایی مبتنی بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» برگزار شد، گفت: بیانیه گام دوم انقلاب، به حدی جامع و کامل است که نیاز به هیچگونه تفسیر و تحلیل مضاعف ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: هدف از تشکیل مجموعه نخبگان جوان ولایتمدار انقلابی در قالب طرح نجوا در نیروی هوایی این بود که درباره نحوه اجرا و چگونگی عملیاتی کردن فرامین فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) در کارگروه‌های مختلف بحث و تبادل نظر شود تا نهایتاً بتوانیم با قدم نهادن در مسیر «خودسازی»، «جامعه سازی» و «تمدن سازی» در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران، نقش خود را به شایستگی ایفا کنیم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش در ادامه با تاکید بر ضرورت به‌روز‌رسانی دائم و ارتقای دانش عملی در سطح این نیرو، خاطرنشان کرد: اگرچه دانش نظری در جایگاه خود مطلوب و مفید است، اما مطالبه و خواست ما از نخبگان نیروی هوایی، ارتقای تخصص و دانش علمیِ مستمراست، تا بتوان نتایج را بشکل محسوس ارزیابی کرد.

امیر نصیرزاده با بیان اینکه نیروی هوایی یک نیروی تجهیزات محور است، خاطر نشان کرد: به کارگیری علم و دانش در نیرو‌های تجهیزات محور تنها با ابداع تکنولوژی‌های نوین و تولید ابزارآلات جدید، میسر خواهد بود، چرا که ابداعات و اختراعات نو پدید می‌تواند کشور را از بند تحریم‌های ظالمانه برهاند و استقلال و شکوفایی ایران را به دنبال داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه یکی از اهرم‌های قدرت کشور‌های استکباری، استیلای علمی است، بیان داشت: آمریکایی‌ها با استفاده از قدرت دانش، سعی دارند تا سایر کشور‌ها را به زانو درآورند و به همین دلیل باید نخبگان و دانشمندان با مجاهدت علمی در زمینه‌های گوناگون استعداد خود را به جهانیان نشان دهند و بدانند تنها با مجاهدت علمی می‌توان از دسیسه شیطان بزرگ رهایی یافت.

فرمانده نیروی هوایی ارتش، مدیریت نیروی انسانی و استفاده بهینه از استعداد‌های موجود در نیروی هوایی را از جمله کارویژه‌های مهم در این نیرو برشمرد و گفت: شناسایی نیرو‌های نخبه، متخصص، دشمن شناس، بصیر و ولایتمدار باید در دستور کار تمامی فرماندهان باشد تا با استفاده از توان این افراد، نه تنها با سرعتی مضاعف به اهداف از پیش تعیین شده در نیرو دست یابیم، بلکه سطح علمی و عملیاتی نفرات عادی را نیز بالاتر ببریم.

وی دستیابی به این اهداف را در حیطه سخت افزاری، منوط به پیش شرط‌های نرم افزاری دانست و تاکید کرد: توجه به سبک زندگی اسلامی- ایرانی از جمله پیش شرط‌های نرم افزاری است که نباید از آن غافل بود؛ چراکه بی توجهی به این مقوله، انسان را از نیل به اهدافش، دور خواهد کرد.

امیرسرتیپ نصیرزاده در پایان با اشاره به تهدیدات متعدد فرهنگی که در کمین سبک زندگی ایرانی/اسلامی است، خاطر نشان کرد: انسان سازی و تربیت نسل انقلابی، می‌تواند کشور را در تمامی حوزه‌ها و زمینه‌ها بیمه کند و تمام تلاش دشمن نیز متمرکز بر آن است تا از طریق وارونگی باور‌ها و تغییرات اعتقادی در نسل جوان، نظام اسلامی را با چالش مواجه کند، از این رو باید تلاش کرد تا با اقدامات مفید فرهنگی و اجتماعی، نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ارتش نیروی هوایی ارتش امیر نصیرزاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۰۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در بیست و ششمین دوره عملی هیئت معارف جنگ، در جمع اساتید، پیشکسوتان و دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش در شهرستان دزفول، اظهار داشت: پیروزی قاطع و چشم‌گیر نیروهای مسلح کشور در عملیات «وعده صادق»، بار دیگر ضمن گرم کردن قلوب مسلمین جهان به رهبری خردمندانه فرمانده معظم کل قوا نشان از تحقق وعده الهی در خصوص لزوم حُسن ظن و توکل به اراده پیروزمندانه الهی بود.

امیر صباحی‌فرد افزود: مردم متدین، ولایی و قدرشناس ایران، با انجام این عملیات، احساس غرور کردند و این امر بار دیگر نشان از اهمیت و نقش محوری و کلیدی نیروی پدافند هوایی ارتش در تأمین آرامش و امنیت آسمان کشور و پایگاه‌های زمینی در سرتاسر کشور در طی انجام عملیات مذکور و پس از آن است.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه این عملیات، نخستین رویارویی مستقیم نیروهای مسلح ایران با رژیم نحس صهیونیستی است، تأکید کرد: شکست غرور و شوکت پوشالین و دروغین رژیم منحوس صهیونیستی در نخستین رویایی مستقیم این رژیم با نیروهای مؤمن جمهوری اسلامی ایران، نشان داد که نه‌تنها این رژیم قادر به پیش بردن هیچ هدفی نیست، بلکه ضعف مفرط این رژیم در برابر آمادگی بی‌مانند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در دفع هرگونه تعرض به خاک کشور و حریم امن آسمان سرزمین ایران، آشکار شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، در توضیح دلایل بروز جنگ تحمیلی، بیان کرد: تغییر نظام سیاسی از رژیم پهلوی به جمهوری اسلامی، درگیر شدن ارتش در برخی مناطق مرزی و غائله‌های پیرامونی، انتقام‌جویی آمریکا از ملت ایران و نهایتاً جاه‌طلبی‌های صدام و ماجراجویی رژیم بعث عراق در خصوص قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر، از جمله مواردی بودند که به بروز جنگ هشت ساله علیه کشورمان منتهی شد.

امیر صباحی‌فرد درخصوص توانایی نیروی پدافند در دوران دفاع مقدس، گفت: در آغاز جنگ تحمیلی، نیروی پدافند هوایی تنها به برخی سامانه‌های وقت دسترسی داشت؛ ولی با وجود این، پدافند هوایی توانست با توکل به خداوند منان و اتکا به توانایی‌های جوانان خود، تمامی عملیات‌های دوران هشت سال جنگ تحمیلی را زیر چتر عملیاتی و پدافندی خود قرار داد و اجازه اشغال حتی یک وجب از خاک پاک میهن اسلامی را به دشمنان خود نداد.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش ادامه داد: با آغاز جنگ تحمیلی، دکترین نیروی پدافند هوایی از دفاع هوایی محدود از برخی سایت‌ها و پایگاه‌ها به حضور در نوک پیکان حملات تغییر یافت؛ به همین دلیل این نیرو، توانست در طی دوران هشت سال جنگ تحمیلی، بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار رصد هوایی را به ثبت برساند و در فرایند سرنگون‌سازی بیش از ۶۵۰ فروند هواپیماهای جنگی دشمن مشارکت فعال داشته باشد.

وی اظهار داشت: پاسداری از صدور نفت از جزیره خارگ به عنوان مبدأ اصلی صدور نفت کشور و ممانعت از انسداد خطوط هوایی و بسته شدن فرودگاه‌های کشور، از جمله دیگر مواردی بود که نیروی پدافند هوایی ارتش در طی هشت سال دفاع مقدس به انجام آن‌ها مبادرت ورزید.

امیر صباحی‌فرد با بیان اینکه رهبری مدبرانه امام خمینی (ره) و ایثار و ابتکار عمل رزمندگان نیروی پدافند در طی هشت سال جنگ تحمیلی، از جمله عوامل پیروزی نظام جمهوری اسلامی ایران بر دشمن بعثی بود، خاطرنشان کرد: با فراگیری درس‌ها و تجربیاتی که در دوران هشت سال دفاع مقدس به دست آمده است، فرهنگ ایثار، شهادت، ابتکار عمل و خلاقیت سرلوحه تمامی کارکنان پایور و وظیفه نیروی پدافند هوایی ارتش قرار گرفته است.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با تأکید بر اینکه اتکا به توان و دانش متخصصان داخلی و حرکت بر روی لبه فناوری‌های بومی‌سازی شده، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است، گفت: نیروی پدافند هوایی ارتش توانسته است با اتکا به توان و دانش متخصصان داخلی و با حرکت بر روی لبه فناوری‌های مدرن، به ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ها و سامانه‌های کشف و شناسایی، اطلاعاتی، فاوایی و پدافندی دست پیدا کند تا هرگونه نگاه چپ و خطا به کشور و حریم زمینی و آسمانی آن را در نطفه خفه کرده و قلب سیاه دشمنان این آب و خاک را نشانه بگیرد.

کد خبر 6099333 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است
  • اسلامی: با صدور دانش هسته‌ای حصارها را می‌شکنیم
  • آماده انتقال دانش هسته ای به سایر کشورها هستیم
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح کشور
  • آیین تجلیل از اساتید و مربیان برتر ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد
  • ببینید | ویدیویی از بمباران چاسیو یار توسط نیروی هوایی روسیه
  • توس ۳؛ سلاح رعب‌آور روسی که استحکامات غیرقابل نفوذ را درهم می‌کوبد
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • دیدار رئیس دفتر نظامی فرمانده کل قوا و فرمانده نیروی هوایی ارتش با خانواده شهید زاهدی