Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از طلاب انقلابی استان مرکزی طی نامه‌ای به رئیس قوه قضاییه خواستار رسیدگی دستگاه قضا به روند خصوصی‌سازی‌های افسارگسیخته شد.به گزارش بلاغ،جمعی از طلاب انقلابی استان مرکزی طی نامه‌ای به رئیس قوه قضاییه خواستار رسیدگی دستگاه قضا به روند خصوصی‌سازی‌های افسارگسیخته شد.

در این نامه خطاب به حجت‌الاسلام رئیسی آمده است: یکی از علل اصلی گسترش بی‌عدالتی در کشور مسئله خصوصی‌سازی‌های اشتباه است که این سال‌ها در کشور اجرا شده است، قصه تلخی که در این مدت کوتاه از ریاستتان بارها از زبان مردم و دانشجویان و فعالین عدالت‌خواه شنیده‌اید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نامه می‌افزاید: یکی از کارخانه‌هایی که این مصیبت دامنش را گرفته، شرکت تولید ماشین‌آلات راهسازی هپکو اراک است، سابقه فعالیت این کارخانه به قبل از انقلاب برمی‌گردد، در دوران دفاع مقدس این کارخانه با تولیدات استراتژیک ماشین‌آلات راهسازی مورد نیاز رزمندگان و سایر تولیدات خود در زمینه‌های تخصصی صنعتی کمک شایانی به کشور کرد.

در ادامه این نامه آمده است: بعد از دفاع مقدس نیز این کارخانه به همت نیروهای جوان و نخبه ایرانی با اختراع و تولید ماشین‌آلات صنعتی، معدنی و کشاورزی سهم عظیمی در پیشبرد جهاد سازندگی و عمران و آبادانی کشور داشت و توانست با فعالیت و تولید در عرصه‌های مختلف سبب اشتغال‌زایی و مانع خروج ارز از کشور شود، مسئله اما از زمان واگذاری این شرکت در سال 85 آغاز شد که این کارخانه علی‌رغم سوددهی کلان برای دولت در لیست خصوصی‌سازی قرار گرفت و از آن به بعد دچار چالش‌های متعدد شد تا اینکه در سال 94 به علت مشکلات مدیریتی متعدد کارخانه هپکو و عدم پرداخت چندین ماه حقوق کارگران و نبود فعالیت کاری موجب اعتراضات گسترده کارگری و حتی مشکلات امنیتی در سطح شهر اراک شد. 

این نامه می‌افزاید: این کارخانه که روزگاری بیش از 2200 نیروی کار مستقیم  داشته و سود سالانه‌اش بیش از 20 میلیارد تومان در زمان واگذاری بوده و یکی از قطب‌های صادرکننده ماشین‌آلات راهسازی به کشورهای مختلف همسایه بوده است، در حال حاضر نیروهایش به کمتر از نصف کاهش پیدا کرده و البته به بهانه‌های مختلف نیروهایش را بازنشست می‌کند، علاوه بر اینکه سود حاصل از تولید کارخانه به صفر رسیده میزان بدهی این شرکت به حدود 800 میلیارد تومان رسیده و کاملاً به حالت نیمه تعطیل قرار گرفته است.

این نامه می‌افزاید: با توجه به اسناد و گزارش‌های موثق ظاهراً در این سال‌ها گروهی تحت عنوان هیئت‌مدیره و تیم‌های مدیریتی و بعضی مسئولین دست به دست هم دادند تا این کارخانه را به تعطیلی بکشانند و از ساختمان‌ها و اراضی کارخانه در راستای ایجاد مجتمع‌های اداری، تجاری، مسکونی و تفریحی لوکس استفاده کنند. با توجه به دغدغه رهبر معظم انقلاب در مورد رونق تولید و پیرو درخواست جناب عالی از نخبگان و عدالت‌خواهان برای کمک به قوه قضائیه در راستای تحقق عدالت، ما جمعی از طلاب انقلابی که دغدغه کمک به مستضعفین و انقلاب را داریم از شما درخواست می‌کنیم نماینده‌ای از سمت قوه قضائیه انتخاب و به‌طور ویژه این مسئله را بررسی کنید و با افرادی که تحت پوشش خصوصی‌سازی در این سال‌ها به حق کارگران این کارخانه و تولید کشور ظلم کردند برخورد جدی بفرمایید.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۰۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق این استان دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، مهدی جعفری، امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در جلسه‌ای که برای بررسی و رفع موانع تولید در کارخانه چدن خوسف صورت گرفت، اظهار کرد: کارخانه چدن با تولید چهار محصول کک، آگلومره، شمش چدن و فولاد، نقش مؤثری در تولید و رفع نیازهای کشور دارد.

وی با اشاره به اینکه این واحد تولیدی، زمینه اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر از جوانان بومی را فراهم آورده است، افزود: هیچ مسئله‌ای نباید مانع فعالیت در این کارخانه شود.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه کارخانه چدن با تولید روزانه ۲۰۰ تن شمش چدن از واحدهای تولیدی مطرح کشور بوده است، تأکید کرد: به جهت اهمیت موضوع و نقشی که این واحد در فرآوری ذخایر معدنی استان دارد، طرح‌های توسعه آن باید با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به زیرساخت‌هایی که برای فعالیت این کارخانه در شهرستان خوسف فراهم شده است، تصریح کرد: این واحد تولیدی از پشتیبانی‌ها و حمایت‌های دولت بهره‌مند بوده است.

به گزارش ایمنا، ساخت کارخانه چدن کویر خاوران خوسف با حضور سرمایه‌گذاران چینی از سال ۹۳ شروع شد و در سال ۹۷ به فاز اول و تولید رسید و سپس با اضافه شدن سرمایه‌گذار بومی به مجموعه به کار خود ادامه داد.

کد خبر 747786

دیگر خبرها

  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • خطوط ناخوانا در واگذاری سرخابی‌ها!
  • بیست سال پیش افراد غیرفوتبالی خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس را متوقف کردند!
  • مدعی العموم از کارخانجات رب گوجه بازدید کرد
  • امیدواریم پنجم اردیبهشت سرآغاز پیشرفت فوتبال ایران باشد