Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@20:01:41 GMT

اصناف بزرگترین شبکه توزیع را در کشور دارند

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۰۱۳۲۹

اصناف بزرگترین شبکه توزیع را در کشور دارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران و رئیس اتاق اصناف مشهد با اشاره به نقش اصناف در اقتصاد و سرمایه کشور گفت:اصناف ۱۸ درصد سهم از تولید ناخالص ملی را در اختیار دارند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد، محمود بنانژاد مشهدی در نشست خبری که به مناسبت روز ملی اصناف در اتاق اصناف مشهد برگزار شد، با اشاره به تحریم های اقتصادی گفت:در حال حاضر در شرایطی هستیم که میتوان به تعبیر جنگ اقتصادی از آن نام برد و در این وضعیت همه آحاد جامعه و اصناف که بخش بزرگی از جامعه هستند باید کمک کنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: باید از پتانسیل عظیم اصناف در تحریم‌های اقتصادی فرصت ساخت و در این برهه حساس، این واحدهای صنفی هستند که می‌توانند با سرمایه کمتر از تولید، حمایت کنند.

وی بیان کرد: در بحث توزیع گوشت و شکر در مشهد از ظرفیت واحدهای صنفی استفاده شد و خوشبختانه عملکرد قابل قبولی هم بدست آمد چرا که واحدهای صنفی در مناطق کم برخوردار هم هستند و می‌توانند در توزیع عادلانه نقش بهتری در مناطق محروم داشته باشند در حالی که فروشگاههای بزرگ در همه مناطق نیستند.

بنانژاد افزود: این کار طی یک سال گذشته در مشهد انجام گرفت و واحدهای مختلف قصابی در طرح توزیع گوشت مشارکت داشتند و نتایج بسیار خوبی از این همکاری حاصل شد و گوشت با قیمت مناسب در اختیار مصرف کنندگان واقعی قرار گرفت و هم واحدهای صنفی توانستند به فروش حداقلی خود برسند، حال می‌توان در دیگر مراحل اجرای طرح توزیع کالا از ظرفیت و پتانسیل اصناف با نظارت اتاق های اصناف استفاده کرد.

بنانژاد خاطرنشان کرد: مردم کالا را از اصناف می خرند و از طرفی هر افزایش قیمتی را در حوزه ی بازار می بینند و معمولا چون با حلقه های قبلی در ارتباط نیستند، در اصل گرانی بازار را نمی بینند و تأثیر این افزایش قیمت را به حساب گرانفروشی می گذارند.

وی ادامه داد:اصناف ۱۸ درصد از تولید ناخالص ملی را در اختیار دارند و این درحالی است که ۳ میلیون واحد صنفی در سراسر کشور و ۱۲۰ هزار واحد صنفی در سطح استان خراسان رضوی مشغول فعالیت هستند وبه جرأت می توان گفت اصناف درحوزه های اشتغال، گردش مالی، کالایی و به ویژه تولید ناخالص ملی نقش مؤثری دارند.

بنانژاد با بیان این نکته که در سطح کشور ۶۰۰ هزار واحد صنفی تولیدی در حوزه ی تولید، صنایع خرد و کوچک و تا حدی متوسط فعالیت دارند، ادامه داد: مقرون به صرفه بودن آنها از نظر مدیریتی و هزینه ای، نیاز به سرمایه ی اندک در راه اندازی، کاربا تعداد کارگران اندک و حتی تغییر کاربری آسان تر و کم هزینه تر، از مهمترین ویژگیهای این واحدهای صنفی تولیدی است.

 

 

 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال افزایش قیمت تحریم های اقتصادی سرمایه گرانی مشهد قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۱۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید

سید محمد رضا سیدحسینی گفت: پیش بینی می شود با این میزان جوجه ریزی چهار هزار و ۸۸۰ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شود.

وی افزود: رکورد جوجه ریزی سال گذشته واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی سیستان و بلوچستان حدود ۲۴ میلون قطعه بوده که با این میزان جوجه ریزی، ۴۰ هزار و ۵۵۰ تن گوشت مرغ در استان تولید شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: به منظور افزایش ضریب خوداتکایی استان به گوشت مرغ ۳۲۷ واحد ۲۰ هزار قطعه‌ای مرغ گوشتی و ۱۵ واحد مرغ تخم گذار ۲۰ هزار قطعه‌ای با سرمایه‌گذاری بیش ۲۶ هزار میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در حال ساخت است.

وی ادامه داد: هم اکنون ۴۰۰ واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه ای فعال با ظرفیت هشت میلیون قطعه در هر دوره در سیستان و بلوچستان مشغول تولید است.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند