Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود مرسلپور عصر چهارشنبه در پنجاه و دومین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران که با حضور انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران و رحمانی وزیر ادار صنعت معدن و تجارت در اسلامشهر برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: در حال حاضر در اسلامشهر تعداد ۱۵۰ واحد صنعتی داریم که دارای پروانه صنعتی هستند و ۲۰ هزار نفر بر اساس اخرین آمار به عنوان شاغل در این واحدا می باشند و کل واحدهای صنفی ۷ هزار و ۱۰ واحد و ۳۰ هزار بیمه شده دارد و ۲۹ هزار و ۲۲۰ واحد صنفی و ۷۰ هزار نفر در این حوزه اشتغال دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرسلپور تعداد اتحادیه‌های صنفی مستقر در اسلامشهر را برایر با کلانشهرهای تهران، تبریز و مشهد عنوان کرد و افزود: در این شهرستان ۸ لکه صنعتی وجود دارند که در این لکه ها تعداد ۲۶ هزار و ۳۰۰ نفر اشتغال دارند.

وی با اشاره به اینکه تولید کنندگان مطرح چوب در این شهرستان استقرار دارند گفت: بزرگترین نمایشگاه کامیون داران و یک هزار واحد تولیدی کفش که با کمک دولت این صنعت مثل سایر صنایع روی پا ایستاده است که مواد اولیه با ارز دولتی از کشورهای دیگر وارد می شود در اسلامشهر مشغول به فعالیت هستند و بزرگترین شهرک لبنی کشور با ۱۱۰ هکتار نیز در این شهرستان است.

فرماندار اسلامشهر گفت: در سال ۹۷ قریب به ۳۴ جلسه اقتصاد مقاومتی در اسلامشهر داشته ایم که بیشتر مصوبات آن اجرایی شده است و ۴۸ مصوبه هنوز عملیاتی نشده است.

مرسلپور مشکل نخست صاحبان صنایع در اسلامشهر را در وهله اول ارائه تسهیلات بانکی به متقاضیان و فعالین تولید دانست و اظهار داشت: مسسئله بعدی مسائل مربوط به نانوایی‌ها است که مردم از کیفیت پایین نان ناراضی هستند و ازطرفی نانواها نیز ناراضی از عدم افزایش قیمت نان می باشند.

یو مشکل دیگر را اختیارات محدود مدیران شهرستانی عنوان کرد و بیان داشت: مدیران این شهرستان دارای حداقل اختیار در تصمیم گیری هستند و باید از مدیران استانی کسب تکلیف کنند.

کد خبر 4651949

منبع: مهر

کلیدواژه: فرمانداری اسلامشهر ستاد اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۲۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود

رضا خواجه ای با بیان اینکه مقاوم سازی اماکن روستایی، موثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها محسوب می شود، گفت: هم اکنون میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در این استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی های امسال، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در تاریخ فعالیت بنیاد مسکن کم نظیر است.

وی اظهار داشت: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

این مسوول ادامه داد: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود ۳۵ میلیون ریال در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به چهار میلیارد ریال خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله موجب می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت شود و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه های خود را مقاوم سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان ادامه داد: سعی بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدهای تولیدی و فرهنگی انجام شود.

وی اظهار داشت: بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌ها را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته کرده است.

خواجه ای خاطرنشان کرد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • هیچ صندوقی در انتخابات تهران ابطال نشد
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان
  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند