Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛مجلس نمایندگان آمریکا به زودی درباره توافقنامه های جنجالی فروش تسلیحات به عربستان سعودی به ارزش میلیاردها دلار رای گیری می کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، "استانی هویر" نماینده دمکرات مجلس نمایندگان آمریکا با اعلام این خبر گفت: این رای گیری در تاریخ نهم ژوئیه (هجدهم تیرماه) برگزار می شود و محور اصلی آن توافقنامه های کاخ سفید با عربستان و امارات متحده عربی برای فروش تسلیحات نظامی به ارزش میلیاردها دلار به این دو کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برگزاری جلسه مجلس نمایندگان آمریکا درباره ۲۲ تفاهمنامه فروش سلاح توسط واشنگتن به کشورهای عربستان سعودی و امارات متحده عربی درحالیست که چندی پیش سنای آمریکا با وصف ترکیب اکثریت جمهوری خواه، با تصویب سه قطعنامه به ممانعت فروش سلاح به این دو کشور عربی رای داد.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در ماه می (اردیبهشت) با اعلام وضعیت اضطراری با عنوان "تهدید ایران برای عربستان سعودی"، بدون کسب مجوز کنگره با فروش هشت میلیارد دلاری تسلیحات آمریکا به عربستان موافقت کرد.

مایک پمپو وزیر امور خارجه آمریکا نیز در هنگام اعلام وضعیت اضطراری برای توجیه فروش این حجم عظیم از تسلیحات به عربستان، تهدیدات ایران را مطرح کرد.

سعودی‌ها اخیراً با تعداد متنوعی از حملات حوثی ها روبرو بوده‌اند. اما سنای آمریکا نشان داد که بخاطر ملاحظات انسانی ناگزیر از لغو این معامله عظیم تسلیحاتی است.

باب مندز سناتور نیوجرسی در کمیته روابط خارجی سنا در طرفداری از این طرح گفت: جنگ یمن یکی از دلایل اصلی مخالفت من با فروش سلاح به عربستان است. همه ما می‌دانیم که این سلاح‌ها هزاران غیرنظامی، بیماران در بیمارستان‌ها و کودکان در اتوبوس‌های مدارس یمن را کشتند. همه می‌دانیم که درگیری در یمن هزاران غیرنظامی را کشته و میلیون‌ها نفر را در معرض قحطی قرار داده است.

مندز وضعیت انسانی یمن را "یک فاجعه اخلاقی غیرقابل باور" نامید.

عربستان و امارات متحده عربی از ششم فروردین سال ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن فقیرترین کشور عربی آغاز کردند تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت به اهداف سیاسی خود جامه عمل بپوشانند.

در این تجاوز نظامی به فقیرترین کشور عربی تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار یمنی از جمله ۸۵ هزار کودک جان خود را از دست داده‌اند که بیشتر این کودکان براثر گرسنگی و قحطی ناشی از این جنگ تحمیلی از سوی ائتلاف جان باخته‌اند.

جنگ علیه یمن همچنین میلیون‌ها یمنی را با بحران شدید گرسنگی و قحطی روبرو کرده است، به گونه‌ای که سازمان ملل متحد در گزارشی، قحطی در این کشور را بزرگ‌ترین فاجعه انسانی نامید برچسب ها: مجلس نمایندگان آمریکا ، تسلیحات ، عربستان

منبع: خرداد

کلیدواژه: مجلس نمایندگان آمریکا تسلیحات عربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۴۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است

به گزارش خبرآنلاین، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیماهای اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903142

دیگر خبرها

  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار لغو روادید دانشجویان معترض شد
  • مخالفت آمریکا با استفاده اوکراین از سلاح‌های آمریکایی در خاک روسیه 
  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • درخواست ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو در کنگره
  • درخواست نمایندگان کنگره آمریکا برای ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو
  • اعراب می‌توانند از جنگ تهران و تل آویو جلوگیری کنند؟