Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@05:17:46 GMT

تعرض به سایر کشورها در استراتژی ایران وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۰۵۷۴۴

تعرض به سایر کشورها در استراتژی ایران وجود ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، علی لاریجانی شامگاه چهارشنبه در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با موضوع بررسی مسائل مهم منطقه‌ای و داخلی که از شبکه استانی نور پخش شد، با اشاره به اقدام اخیر آمریکا، اظهار کرد: این تیزهوشی نیروهای نظامی است که با چشمان بینا در مقابل تجاوز آمریکا به مرزهای ایران دفاع می‌کنند؛ ظرفیت نیروهای مسلح ایران از نظر تکنولوژی بیش از این حرف‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تصور آمریکا بر این بود که ایران ملاحظه‌ای دارد و در مقابل دشمن و تجاوزگر ایران ملاحظه کشور کوچک و بزرگ را می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: این اتفاق باعث شد برخی از کشورها متوجه شوند ایران در منطقه قدرت دفاع از خودش دارد، اگر متعرض کشوری نمی‌شویم به خاطر این است که در استراتژی ما تعرض وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه وضعیت نظامی ایران امروز با گذشته بسیار فرق دارد، عنوان کرد: اگر ایران در مقابل برخی از کارهای ناپسند سایر کشورها مدارا می‌کند به معنای این نیست نمی‌تواند پاسخ دهد یا توان آن را ندارد.

لاریجانی گفت: آمریکایی‌ها به دنبال صفر کردن نفت ایران بودند که موفق نشدند لذا شروع به تحریکات و سناریوسازی کردند، ماجراجویی آمریکایی‌ها همچنان ادامه داد و به انگیزه چپاول این اقدامات را انجام می‌دهند.

آمریکا عامل به هم ریختگی امنیتی در منطقه است

وی با اشاره به اینکه آمریکا از کشورهای عربی اخاذی می‌کنند و پولشان را می‌گیرند و تحقیرشان می‌کنند، عنوان کرد: رفتارهای تصنعی آمریکایی‌ها برای توجیه ورود به منطقه و به‌هم‌ریختگی است، ایران در مقابل این به هم ریختگی منطقه و داعش ایستاد؛ عامل به هم ریختگی امنیتی با هدف چپاول و ایجاد هراس آمریکایی‌ها هستند.

نماینده مردم قم در خانه ملت تصریح کرد: بعید می‌دانم آمریکایی‌ها آن‌قدر کم‌عقل باشند که دوباره هوس ورود به مرزهای ما کنند چرا که هیمنه آن‌ها مخدوش می‌شود؛ نباید تهدید کنند چرا که نیروهای مسلح در دفاع از مرزها اجازه نمی‌گیرند و تعارف ندارند.

وی ادامه داد: هدف آمریکایی‌ها از مذاکره دوباره دروغ‌گویی است تا عملیات روانی ایجاد کنند و حیثیت بربادرفته خودشان را ترمیم کند؛ چرا که بسیاری از کشورها به آن‌ها می‌گویند خودتان با دو نامه تقاضای مذاکره کردید اما خارج شدید، آن‌ها نه‌تنها از برجام بلکه از توافق با چین نیز خارج شدند و این نشان‌دهنده بی‌مسئولیتی آن‌هاست.

لاریجانی بیان کرد: آمریکا در زمینه برجام مقصر است، می‌گویند ما آماده مذاکره هستیم که خود را زیر این پوشش پنهان کنند و تصورشان بر این است که داخل ایران مسئله ایجاد کنند که ایران نمی‌پذیرد، در حالی که ایران پذیرفت اما آن‌ها از برجام خارج شدند.

وی گفت: آمریکا کشوری است که به ایران توهین می‌کند و ما را تروریسم می‌نامد، بدترین رفتارها را درصحنه بین‌الملل می‌کند تا بی‌آبروگری خود را پوشش دهد و عملیات روانی در داخل ایران ایجاد کند، اما مردم ایران باهوش‌تر هستند که حرف‌های ترامپ را باور کنند چون نسبت به ایران نه مهربان بوده و نه راست‌گو.

رئیس قوه مقننه تأکید کرد: ایران با تصمیمات روشن و راهبردی و صبوری صحنه برجام را شفاف کرد و مسئولان با دقت نظر تمام گام برداشتند.

بی وزنی اروپایی‌ها در موضوع هسته‌ای ایران

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بدعهدی اروپایی‌ها، گفت: اروپایی‌ها در دو مقطع در موضوع هسته‌ای نشان دادند اتحادیه بی‌وزنی در حل مسائل هستند، سال‌ها پیش در مسئله هسته‌ای گفتند موضوع ایران را حل می‌کنیم و ایران می‌تواند وارد غنی‌سازی شود اما بعد از گذشت زمان نشان دادند راست نمی‌گویند و بی‌وزنی خود را در این قضیه نشان دادند.

لاریجانی گفت: خانم مرکل تماس گرفت که ما مخالف کار آمریکا هستیم و بانک مرکزی کشورهای اروپایی‌ها با شما کار می‌کند، ما به دنبال حفظ منافع مادی ایران هستیم و باز وقت دادند که نفت را به کشور ثالث بفروشیم اما قول‌هایشان به سرانجامی نرسید.

وی ادامه داد: مدت‌هاست که ادعا دارند در مورد یمن با ایران مذاکره می‌کنیم اما هیچ کاری در این زمینه نکردند، در خیلی از مسائل و بحران‌های منطقه دنباله‌رو هستند نه مبدع.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکایی‌ها تهدیدآمیز حرف می‌زنند اما باید بدانند در چارچوب عمل نکرده‌اند؛ صبر استراتژیک حدی دارد باید ببینیم چه می‌کنند اگر از توافق هسته‌ای بهره ببریم ایران هم متقابل عمل می‌کند و درست برخورد نکند ایران هم برخورد متقابل آن را دارد.

وضعیت سرمایه‌گذاری در قم خوب است

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به مسائل اقتصادی کشور، گفت: اضافه شدن حقوقی که بارها در رسانه‌های مختلف بیان‌شده، مطابق قانون مدیریت و خدمات ضریبی دارد، این ۴۰۰ هزار تومان جزئی از ضریب ۱۰ درصد است؛ برخی معتقدند روح مصوبه اجرا نشده و برخی می‌گویند باید برای طبقات با حقوق بالا کمتر اجرا شود.

لاریجانی با اشاره به جذب سرمایه‌گذاری در استان قم، بیان کرد: حق قم این بود که فرودگاه داشته باشد و در اجرای این کار بخش خصوصی درست عمل نکرد. فرودگاه قم باید منطقه را پوشش دهد و بودجه برای متصل شدن راه‌آهن به فرودگاه قم در نظر گرفته‌شده است.

وی بیان کرد: با سرمایه‌گذارهایی در زمینه فرودگاه صحبت شده است و مردم قم بدانند که فرودگاه به سرانجام می‌رسد؛ هم‌چنین همانند منوریل دچار مشکلاتی در سیستم اداری شده است؛ اما منوریل بعد از برگزاری جلساتی با شهرداری به چارچوب مشخصی رسیده است و شهردار قم پیگیر پروژه است.

نماینده مردم قم در خانه ملت اضافه کرد: حجم سرمایه‌گذاری نسبت به سایر شهرها در قم خوب است، در سال گذشته، ۵۰۱ مورد جواز تأسیس کارخانه؛ ۷۹ مورد توسعه کارگاه با اعتبار بالغ بر ۴ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شده است.

وی گفت: ۱۵۰۰ پروژه در بخش صنعت و معدن در قم با اعتبار ۱۳ هزار میلیارد تومان و اشتغال ۳۸ هزار نفر در حال اجرا است که این پروژه‌ها از ۲۰ تا ۶۰ درصد تکمیل شده‌اند.

لاریجانی با اشاره به اینکه ۱,۹۰۰ میلیارد تومان در بخش عمرانی در حال سرمایه‌گذاری است ادامه داد: ۲۴۰ مورد پروانه بهره‌برداری در سال ۹۷ صادرشده است؛ در دوماهه ۹۸، ۳۰ مورد اجازه بهره‌برداری داده‌شده، بنابراین تحرک در خوشه‌های مختلف صنعتی وجود دارد.

وی از صادرات ۲۵۰ میلیون دلاری قم به کشورهای خارجی در سال ۹۷ خبر داد و گفت: مرحله سفت‌کاری بیمارستان هزار تختخوابی قم تمام شده، این مهم در ایران نظیر ندارد و در آن دانشگاه پزشکی و هتل دیده شده است.

گردشگری در قم

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: نقاط مثبت گردشگری را مورد توجه قرار دهیم به‌عنوان مثال راه‌اندازی بیمارستان آیت‌الله سیستانی؛ احداث مجتمع تجاری اداری در بلوار پیامبر اعظم (ص)، ایجاد مجتمع توریستی در دهکده توریستی درمانی و ایجاد مجتمع‌های بین‌راهی در راستای تقویت گردشگری استان است؛ چون استانی که بخواهد رشد کند باید در این زمینه‌ها سرمایه‌گذاری کند.

وی در ادامه با اشاره به آب سرشاخه‌های دز، آب‌رسانی روستاها، عنوان کرد: وضعیت آب قم بهتر از سایر شهرها است و نباید دل مردم را خالی کرد و برای آن موقع فکر کرد.

لاریجانی گفت: سیستم اداری و بروکراسی اداری پرمسئله است و باید این مشکل در قم حل شود و استاندار با جدیت جلساتی را دنبال می‌کند.

وی معتقد است که باید در همایشی از سرمایه‌گذاران دعوت کرده و آن‌ها را در زمینه‌های مختلف حمایت کنیم، هم‌چنین ظرفیت‌های قم معرفی شوند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استاندار قم باید مطالبه‌گر و طرف ادارات باشد، تأکید کرد: در قم استاندار و تیم استانداری مشغول کار هستند تا از مانع‌تراشی ادارات جلوگیری کنند.

اصلاح ساختاری در امور بودجه‌ای کشور

وی همچنین با اشاره به عدم ثبات قیمت‌ها و فشار بر اقشار کم‌درآمد، بیان کرد: عدم ثبات قیمت جنبه روانی دارد و تا ارز تکان می‌خورد عده‌ای از موقعیت استفاده کرده و قیمت‌ها را بالا می‌برند، هم‌چنین انبار کردن اجناس مختلف یکی دیگر از دلایل عدم ثبات قیمت‌هاست.

لاریجانی با بیان اینکه باید اصلاح ساختاری در امور بودجه‌ای کشور صورت بگیرد و نفت از بودجه جاری حذف شود، گفت: در بخش گاز بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه می‌دهیم و بیشترین استفاده را سه دهک بالا دارند و به محض اصلاح شروع به جنجال می‌کنند.

وی تأکید کرد: اصلاحات ساختاری باید با کمک مردم انجام شود و مدیران اجرایی کشور دل و جرئت این کار را داشته باشند تا یارانه گاز، برق و آب طبقات بالا گرفته شود و به دهک‌های پایین داده شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در شرایط فعلی باید از نظر اقتصادی به استقلال برسیم، تحریم‌ها فشار است اما فرصتی است تا اقتصاد را اولویت بدانیم.

وی گفت: جناح‌های مختلف به جان هم نیفتند، در شرایط فعلی نقایص زنجیره تولید را ببینیم و زمینه کار و کارآفرینی را باید برای جوانان مستعد فراهم کنیم.

کد خبر 4652182

منبع: مهر

کلیدواژه: قم رئیس مجلس شورای اسلامی علی لاریجانی برجام لایحه بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۵۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احمدیان: مشکل بزرگ‌تر در بقا و ثبات این کشورها خواهد بود

دبیر شورای عالی امنیت ملی در نشست سن‌پترزبورگ به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند، هشدار داد که با گشودن مرزهای خود برای این رژیم، زیرساخت بزرگی برای تهدید امنیتی خود ایجاد کرده‌اند که جاسوسی از مردم و مقام‌هایشان بخش بسیار کوچکی از این خطر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی‌اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست امنیتی سنت پترزبورگ طی سخنانی ضمن قدردانی از دولت روسیه برای برگزاری این نشست، عملیات تروریستی مسکو را محکوم کرد.

وی گفت: ما در حال گذار از نوعی حکمرانی پیچیده مبتنی بر اطلاعات هستیم که روز به روز در حال توسعه است و با تکیه بر فناوری اطلاعات، نه تنها دولت‌ها بلکه نظام سلطه با شناختی که از افراد و جوامع پیدا کرده، به سمت کنترل‌های روانکاوانه‌ای گام بر می‌دارد که کمتر رنگ و بوی مداخله سنتی دارد. اما امکانی به مراتب بیش از گذشته برای اعمال سیاست و کنترل را در اختیار حاکمان و البته متأسفانه، دیگرانی قرار می‌دهد که می‌توانند اطلاعات را در اختیار گیرند.

احمدیان افزود: همین امر سبب شده، اکنون، اطلاعات نقش و اهمیتی به مراتب بیش از گذشته پیدا کند و یکی از مهمترین چالش‌های امنیتی در عرصه بین‌المللی، امنیت اطلاعات خصوصاً در فضای سایبری است که حل آن نیازمند همکاری و مشارکت جمعی کشورهاست.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: سایر همکاران من از امنیت اطلاعات به مفهوم رایج آن سخن گفتند که مورد موافقت ما نیز هستT اما من با یک «نظریه محوری» و متفاوت به این نشست آمده‌ام تا توجه شما را به دو تهدید بزرگ جلب کنم که از آن به «تهدید نرم» و «تهدید نیمه سخت» تعبیر می‌کنم.

آسیب‌ها، چالش‌ها و تهدیدات امنیت اطلاعات

احمدیان یادآور شد: امنیت اطلاعات آنگونه که در نگاه ساده‌انگارانه تصور می‌شود صرفاً به معنای حفاظت از اطلاعات، داده‌ها و ارتباطات نیست، بلکه در نگاهی فراگیر ایجاد سپر دفاعی و امنیتی در برابر «برده‌سازی مدرن» از انسان‌ها و جوامع با حذف هویت انسانی و ملی آنان از طریق ترویج فردگرایی افراطی و ایجاد شکاف بین نسلی و گسستن پیوندهای اجتماعی است.

وی آسیب‌ها، چالش‌ها و تهدیدات امنیت اطلاعات را شامل موارد زیر خواند: انحصار اینترنت به آمریکا، انحصار سیستم‌های عامل رایانه‌ها و تلفن‌های هوشمند (مانند ویندوز و اندروید به آمریکا) و انحصار دیتاسنترهای جهانی و بزرگ و سکوها (مانند گوگل و NSA به آمریکا)

دبیر شورای عالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: در نتیجه این انحصارات تهدیدات زیر رخ داده است: سوءاستفاده از اطلاعات و توانمند شدن صاحبان اطلاعات به نفوذ تا عمق زندگی افراد، جوامع و کشورها؛ شکل دهی به خواسته‌ها، زندگی و حتی آرزوهای افراد و جوامع بشری، مطابق با اهداف و امیال صاحبان مکنت و قدرت و نظام سلطه بین‌المللی؛ ایجاد امکان برای برخی کشورهای خاص به منظور در اختیار گرفتن زیرساخت‌های حیاتی کشورها که به‌عنوان مثال زیرساخت اینترنت در انحصار آمریکاست و از این طریق زیرساخت‌های همه کشورها را در تصرف، کنترل و اختیار خود گرفته است. دخالت حکومت‌ها فراتر از مرزهای سیاسی و حاکمیتی خود و حذف تدریجی حاکمیت ملی کشورها؛ ایجاد امکانی جدی برای تغییر در هویت انسان‌ها و جوامع و شکل دهی به آن به دلخواه غرب و ایجاد فاصله بین افراد و جوامع با ریشه‌های خود و گسست و شکاف نسلی و پیوندهای اجتماعی، خانوادگی از طریق فردگرایی افراطی آن هم از نوع انحرافی و فروکاست انسان‌ها به لذت جویی و کسب سود فردی.

اعمال نفوذ آمریکا در حوزه امنیت ملی کشورها

وی گفت: در نتیجه این موارد، توانایی کنترل بی سابقه و به شدت افراطی، روانکاوانه و مداخله در خصوصی‌ترین لایه‌های زندگی افراد و جوامع و حتی کنترل ذهن و رفتار آنان با مقاصد تجاری و سیاسی به نوعی که آزادی، استقلال و قدرت انتخاب را از آنان سلب کرده و حاکمیت فردی و ملی را حذف و برده‌داری مدرن را شکل می‌دهد.

احمدیان با طرح این سوال که کدام یک از شما با تغییر شگفت انگیز افکار و امیال نسل جوان خود حتی فرزندان خویش مواجه نشده‌اید؟ افزود: سارق اصلی و عامل ناامنی همان کسی است که امین شمرده شده است، اوست که شبکه و اطلاعات را در دست دارد.

وی ادامه داد: همان گونه که ملاحظه می‌شود از این منظر، امنیت فردی، اجتماعی و حاکمیت ملی کشورها به سرعت در معرض دو تهدید نیمه سخت به معنای تصرف سکوها، سیستم‌ها و سازوکارهای جهانی و همچنین، در معرض تهدید نرم به معنای تصرف افکار و علایق و اقناع انسان‌ها برابر امیال نظام سلطه جهانی است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی اضافه کرد: فقدان قوانین عادلانه بین‌المللی در این حوزه موجب شده تا دولت آمریکا با در اختیار داشتن مدیریت جهانی اینترنت و توسعه سکوهای اینترنتی، فضای سایبر بین‌المللی را قلمرو حاکمیتی خود بداند و بر حکمرانی کشورهای مختلف به ویژه در حوزه امنیت ملی آنها اعمال نفوذ کند.

به گزارش فارس، احمدیان یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهایی است که سال‌ها قربانی حملات سایبری متعدد از طرف آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده است.

هشدار به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم اسرائیل داده‌اند

وی خطاب به حاضران با بیان اینکه شما ماجرای حمله خطرناک به سایت اتمی جمهوری اسلامی ایران با بدافزار استاکس نت را به خاطر دارید، گفت: با توجه به اینکه اکثر سامانه‌های سخت افزاری و نرم افزاری، به ویژه سیستم عامل‌های رایانه‌ها و گوشی تلفن‌های هوشمند متعلق به شرکت‌های آمریکایی است، این کشور از این ابزار سوء‌استفاده می‌کند.

احمدیان ادامه داد: متأسفانه در عملیات‌های خرابکارانه، جاسوسی و تروریستی از قبیل حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق و یا ترور فلسطینی‌ها از بسترهای مذکور استفاده شده است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی به برخی از کشورها که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری و یا خرید و نصب سخت افزارها و نرم افزارهای رژیم صهیونیستی را داده‌اند، هشدار داد که رژیمی که با نسل کشی فلسطینی‌ها و کودک کشی و زن کشی و جنایات متعدد علیه بشریت در غزه ماهیت خود را بر همگان آشکار ساخت صلاحیت ورود به این عرصه مهم را ندارد و افزود: کشورها باید مطمئن باشند که با گشودن مرزهای خود برای این رژیم، زیرساخت بزرگی برای تهدید امنیتی خود ایجاد کرده‌اند که جاسوسی از مردم و مقام‌های کشورهایشان بخش بسیار کوچکی از این خطر است.

به گفته احمدیان، مشکل بزرگ‌تر در بقا و ثبات این کشورها خواهد بود.

پنج پیشنهاد احمدیان به نشست سن‌پترزبورگ

وی ادامه داد: در مقابل یکجانبه گرایی آمریکا و غرب، سازمان‌های منطقه‌ای همچون شانگهای و بریکس باید تلاش کنند تا در عرصه امنیت اطلاعات همکاری‌های خود را گسترش داده و ابزارها، نهادها و ساختارهای جدید را خلق کنند تا در برابر این دو نوع تهدید بی دفاع نباشند.

احمدیان افزود: جمهوری اسلامی یک بسته پیشنهادی مشخص شامل این موارد به این نشست ارائه می‌کند:

۱- همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه بین‌المللی با موضوع امنیت اطلاعات بر مبنای نظریه و رویکرد جمهوری اسلامی ایران به امنیت اطلاعات
۲- چندجانبه کردن نهادها و ساختارهای بین المللی در حوزه امنیت اطلاعات و سایبر و خارج کردن آن از انحصار یک کشور و یک قطب
۳- همکاری برای تدوین قوانین و مقررا ت مرتبط با امنیت اطلاعات و امنیت سایبری جهانی (دیپلماسی سایبری) در ابعاد مختلف و دفاع هماهنگ از آنها در مجامع بین المللی از قبیل ITU و مقابله با یکجانبه گرایی آمریکا در فضای سایبر
۴- تشکیل ائتلاف‌های ضد تحریمی و استفاده از سامانه‌ها و سکوهای غیرآمریکایی تحریم ناپذیر برای تبادلات مالی و اقتصادی و اداری بین اعضا با یکدیگر
۵- تقسیم کار بین کشورهای مستقل برای تولید سخت افزارها، نرم افزارها، دیتاسنترها و سکوهای مستقل.

آمادگی ایران برای همکاری در زمینه مقابله با تهدیدات تروریستی

دبیر شورای عالی امنیت ملی در پایان گفت: ایران، امروز، برخوردار از ظرفیت‌های غیرقابل انکار علمی و فناوری است که می‌تواند فرصت بسیار خوبی برای همکاری در سطح بین‌المللی فراهم کند.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته آمادگی دارد در عرصه تأمین صلح و امنیت پایدار بین‌المللی خصوصاً در عرصه مقابله با تهدیدات تروریستی و افراط گرایی با دیگر کشورها در سطح جهان و منطقه همکاری کند.

کد خبر 747594

دیگر خبرها

  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند
  • جنگ رسانه‌ای نیازمند استراتژی است
  • ترسیم نظم نوین منطقه در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • تعرض به امنیت سیستان و بلوچستان را بی پاسخ نمی‌گذاریم
  • پیشنهادات ایران برای ارتقای امنیت اطلاعات
  • احمدیان: مشکل بزرگ‌تر در بقا و ثبات این کشورها خواهد بود
  • : تعرض به امنیت سیستان و بلوچستان را بی پاسخ نمی‌گذاریم
  • رئیسی: خطای صهیونیست‌ها در تعرض به خاک ایران چیزی از این رژیم باقی نمی‌گذارد
  • ۱۲ نکته مهم درباره عملیات وعده صادق/ تکنولوژی هیچ‌گاه نمی‌تواند ژئوپلیتیک را رام سازد!