Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سیلیکون ولی، اینکه شرکت‌های بزرگ فعال در حوزه فناوریاستارت‌آپ‌های کوچک مرتبط با حیطه فعالیت خود را خریداری کنند، مرسوم است و همین امر نیز موجب شده است این غول‌های تکنولوژی علاوه بر خاک ایالات متحده، به تکنولوژی‌های نوین توسعه داده شده توسط شرکت‌ها و استارت‌آپ‌های خارجی نیز چشم بدوزند و در صورت نیاز و تمایل، سهام آنها را خریداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودروهای خودران با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و پیشرفته‌ای نظیر یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی قادر خواهند بود بدون نیاز به راننده، در خیابان و جاده‌ها تردد و سرنشینان خود را جابه‌جا کنند. غول‌های تکنولوژی متعددی در سراسر جهان از جمله تسلاموتورز، اپل ومایکروسافت و همچنین شرکت‌های بزرگ فعال در حوزه خودروسازی در طول چندسال اخیر تمرکز خود را روی توسعه سیستم خودروهای خودران گذاشته‌اند تا به مشتریان و علاقه‌مندان این حوزه اجازه دهند که در سال‌های پیش رو، هرچه سریع‌تر به این فناوری دسترسی پیدا کرده و از امنیت بیشتری نیز در خودروهای خودران برخوردار شوند. هنوز فناوری وسایل نقلیه خودران به مرحله تکامل و پیشرفت نرسیده است و به همین دلیل نیز بسیاری از مهندسان فعال در خودروسازی و همچنین غول‌های تکنولوژی با همکاری یکدیگر در تلاشند تا امنیت کامل را برای این فناوری به ارمغان بیاورند. اخبار و گزارش‌های متعددی از سوی رسانه‌ها و فضای مجازی منتشر شده بود که نشان می‌داد خودروهای مبتنی بر فناوری خودران همچنان با مشکل مواجهند و در بسیاری از موارد نیز موجب بروز تصادف در خیابان و جاده‌های در حال آزمایش می‌شوند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۷۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، لیلا مقیمی، دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم گفت: در این سمپوزیوم سعی شده است تا دو دیدگاه فرآیند طراحی از ابتدا و فرآیند باز طراحی یا مقاوم سازی به صورت برعکس بررسی شود و تلفیق این دو به بحث و مناظره گذاشته شد.

وی افزود: از آنجایی که موضوع تکنولوژی است، موضوعاتی مربوط به معماری، یادگیری در ماشین و بازطراحی سازه های تاریخی مورد بررسی قرار گرفت.

دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم کشور گفت: کشور ایران در یک منطقه خاص و دارای پیشینه تاریخی ارزشمند است؛ از این رو نگاه به طراحی های به روز، مدرن  و چشم انداز آن و نگاه به گذشته و بازطراحی ساختمان تاریخی در این سمپوزیوم مورد نقد قرار گرفت.

این سمپوزیوم دارای شش سخنران بود که با عناوین «چشم انداز آینده معماری کشورهای جهان اسلام» توسط محمدجواد مهدوی نژاد، «استفاده از فناوری‌های نوین چوب در مرمت» توسط صابر اسدی، «سیستم‌های پشتیبان تصمیم گیری احیایی-تطبیقی ابزار انتقال دانش درطراحی مناظر تاریخی» توسط پریچهر گودرزی،«تکنولوژی درAEC» توسط امیر حسین ستاری، «تکنولوژی و نماهای پیشرفته» توسط علی گوهریان، «طراحی و نوآوری-از تغییر در واقعیت» توسط کاوه یزدی فرد، «دانش یادگیری ماشین در طراحی معماری» توسط فرهبدحیدری ارائه شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تویوتا به دنبال فرصت در آفریقا
  • در نمایشگاه امسال خودروی پکن خبری از خودروهای بنزینی نیست
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد
  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد
  • پتانسیل بازار آفریقا برای خودروهای اقتصادی سایپا