Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@11:34:43 GMT

نیازی به واردات گچ و سیمان وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۰۷۷۴۲

به گزارش اکوفارس، اسماعیل کاظمی قهی رئیس اتحادیه فروشندگان گچ، سیمان و مصالح ساختمانی در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بازار مصالح ساختمانی اظهار کرد: درحال حاضر بازار مصالح ساختمانی آرام است و در رکود بسر می‌برد.

رئیس اتحادیه فروشندگان گچ، سیمان و مصالح ساختمانی با بیان اینکه ۲ هزار و ۱۰۰ واحد صنفی مجوز دار و غیرمجوز دار در تهران مشغول به فعالیت هستند تصریح کرد: امیدواریم که این صنف، بتواند به آرامش نسبی دست یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: حجم صادرات سیمان تا پایان سال به ۱۲ میلیون تن می رسد

کاظمی قهی در ادامه افزود: تولید کنندگان داخلی برای ارتقاء سطح صادرات خود باید محصولاتی بر اساس استاندارد‌های بین المللی تولید کنند، همچنین بالا بردن توان بازاریابی بین المللی را در دستور کار خود قرار دهند تا شاهد تعالی در این بخش صنعتی باشیم.

رئیس اتحادیه فروشندگان گچ، سیمان و مصالح ساختمانی بیان کرد: این صنف، همانند سایر اصناف در جهت تحقق شعار رونق تولید در بازار، برنامه‌هایی را تا پایان سال در دستور کار قرار داده اند که امیدواریم تا پایان سال محقق شود.

کاظمی قهی در خصوص عرضه و تقاضای مصالح ساختمانی اظهار کرد: تقاضا متناسب با وضعیت ساخت و ساز است. عملیات ساخت و ساز رکود داشته که متناسب با این رکود بسیاری از واحد‌ها برای کاهش هزینه‌هایشان تعطیل شده یا به صورت سرپایی کار می‌کنند.

رئیس اتحادیه فروشندگان گچ، سیمان و مصالح ساختمانی ابراز امیدواری کرد که با توجه به پتانسیل بالای کشور در زمینه تولید کالا‌هایی نظیر اقلام  بهداشتی ساختمان، سرامیک، کاشی، گچ و سیمان این محصولات صرفا از داخل کشور تامین شده و از بیرون وارد نمی‌شود.

کاظمی قهی در پایان گفت: صنعت ساختمان یکی از مصرف کننده های اصلی مواد خام و انرژی است. در صورتی که ساخت و ساز بدون برنامه ریزی و اتخاذ سیاست های صحیح پیش رود، مشکلات گسترده ای را در زمینه محیطی و اجتماعی به وجود می آورد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۷۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم

عباس علی آبادی اظهار کرد: گاهی به بهانه تامین مالی و گاهی به بهانه زمان اینکه خودرو فوری مورد نیاز است واردات انجام می‌شود.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در حال حاضر یکی از بهانه‌ها این است که تامین کنندگان خارجی مایل به تامین مالی هستند، تصریح کرد: باید این بهانه را از بین ببریم و روش‌هایی را برای تامین مالی و مشارکت دادن مردم در این امر پیدا کنیم تا به این بهانه‌ها به سمت خارجی‌ها نرویم. یکی دیگر از عوامل واردات نیاز‌های فوری است، اما اگر از قبل این نیاز‌ها اعلام شود، تولیدکنندگان توان تامین آن را دارند.


دیگر خبرها

  • پایان انتظار تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ به زودی
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • پیش‌بینی جدید مشاوران املاک از قیمت مسکن در ماه‌های آینده/ الان خانه بخریم یا نخریم؟
  • فیلم| لکوموتیو، واردات یا تولید داخل