Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی از شازند؛ سرهنگ مهجوری در طی دیدار با برخی مسئولین شهرستان اعم از عرب فرماندار، سلگی فرمانده نیروی انتظامی و یادگاری دادستان در سالن جلسات دادسرای شازند ابراز کرد: افرادیکه در یک جامعه زندگی می نمایند خواه نا خواه با یکدیگر در ار تباط بوده ونیازمندیها واحتیاجات خویش را از طریق ارتباط وتعامل با یکدیگرکسب ورفع مینمایند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای تنظیم روابط افراد در جامعه وجلوگیری از تضادها وتعارض در کسب منافع به قوانین ومقررات نیازمند می باشیم وهمینطور ما باید در فعالیت های خویش با رعایت قوانین ومقررات راه زندگی بهتر را برای خود و دیگران هموار سازیم.

وی افزود: با گسترش روز افزون جمعیت محدودیت هایی برای افراد ایجاد میگردد که اگر به قوانین ومقررات توجه ننماییم موجب بی نظمی وبرخوردها وتضادهای مختلف در جامعه میگردد . 

مهجوری بیان داشت: متاسفانه گاهی اوقات مردم قوانین ومقررات را خلاف منافع شخصی خود وآنرا محدود کننده اختیارات خویش می پندارند در نتیجه به هر نوع امکان ازآن فرار میکنند در حالیکه چنین نیست و هدف از وضع قوانین ومقررات ایجاد تنظیم وسهولت در پیشبرد فعالیت ها ست  .

این مقام مسئول نقش پایگاه های مقاومت بسیج در محلات را در کاهش آسیب های اجتماعی اثرگذار دانست و گفت: استفاده از ظرفیت بسیج در کشف جرایم از مهمترین اقدامات سپاه و بسیج در پیشگیری از آسیب های اجتماعی است .

با وجود اقدامات وسيع بسیج ، به دليل گستردگي، پيچيدگي و تنوع اين آسيب ها نياز است كه فعاليت ها بيشتر شده و با شناسايي به موقع آسيب ها، تهديدات و به موازات آن ارائه آگاهي هاي موثر به مردم، امنيت جامعه ارتقا داده شود. 

ایشان خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌ها و بخصوص حقوقدانان در زمینه آگاهی بخشی به جامعه در راستای پیشگیری از وقوع جرم نقش بسزایی دارند و در این راستا سازمان بسیج حقوقدانان با ظرفیتی که دارد می‌توانند به‌خوبی موثر باشند.

مهجوری با بیان اینکه پیشگیری فقط وظیفه‌ی یک اداره یا سازمان نیست اظهار کرد: پیشگری از تکرار جرم بسیار مهم است، اگر به‌خوبی در زمینه پیشگیری کار شود قطعا نتیجه آن را در جامعه خواهیم دید.

وی در پایان سخنان خود تصریح کرد: پیشگیری از جرم با اهداف مختلفی صورت می گیرد که مصداق تمام آنها را می توان در "تحقق جامعه ای با هویت اسلامی" خلاصه کرد.جامعه ای که درآن تمام دستورات الهی مورد عمل قرار می گیرد .

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۱۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

رئیسی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رییس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • ۱۷ اردیبهشت‌ماه سالروز تشکیل بسیج سازندگی
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه