Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@01:57:46 GMT

۴۳۲ نفر امسال در محیط‌های آبی کشور غرق شدند

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۱۲۹۴۴

به گزارش تسنیم، پیرحسین کولیوند صبح امروز در سومین همایش ملی پیشگیری از حوادث غرق‌شدگی در بندرانزلی اظهار داشت: عامل غرق‌شدگی در ایران در حقیقت مسئول 2 دهم درصد از جریان مرگ و میر در کشور است.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به روند کاهش مرگ و میر از سال 92 تا اکنون گفت: در سال 97 شاهد کاهش تعداد غرق‌شدگان در کشور بودیم، در 8 سال اخیر حدود 80 تا 84 درصد غرق‌شدگان آقایان بودند و در این باب، 935 نفر در محیط‌های آبی کشور در سال 97 فوت شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کولیوند با بیان اینکه متاسفانه 118 نفر در استان خوزستان، 99 نفر در استان مازندران و 85 نفر در استان گیلان در طول سال 97 غرق شدند ابراز داشت: نخستین مکان‌هایی که بیشترین تلفات غرق‌شدگی را در سال 97 داشتند در اصل رودخانه‌ها، دریا و استخر کشاورزی بودند.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در طی سه ماه نخست سال 98، حدود 432 نفر در محیط‌های آبی کشور غرق شدند و 16 درصد فوت‌شدگان افراد غیرحرفه‌ای و ناآشنا با حرفه شنا بودند که در زمان کمک‌رسانی به افراد غرق‌شده جان خود را از دست دادند.

رئیس سازمان اورژانس کشور با ارائه پیشنهاداتی خاطرنشان کرد: در این راستا شناسایی نقاط حادثه‌خیز، پوشش و بهینه خدمات و اصلاح زیرساخت‌ها در آن نقاط توسط تمامی سازمان‌های مسئول، تکمیل پوشش زمان امدادرسانی، فوریت‌های پزشکی خدمات آمبولانس بسیار ضرورت دارد.

کولیوند افزود: ایجاد امکانات رفاهی، مناسب و متناسب با شرایط خانوادگی جهت ترغیب حضور مردم در کمپ‌های ساحلی توسط وزارت کشور، تأکید جدی بر آموزش‌ها و اطلاع‌رسانی توسط جمعیت هلال احمر، سازمان اورژانس کشور و رسانه ملی نیز باید انجام شود.

وی با بیان اینکه بیمارانی که از مشکلاتی مانند تشنج، مشکلات مغزی یا عضلانی رنج می‌برند به تنهایی نباید شنا کنند گفت: حضور امدادگران هلال احمر و ناجیان غریق برای جلوگیری از مخاطره ناشی از اقدام افراد غیرحرفه‌ای برای نجات شخص در حال غرق شدن نیز مؤثر و حیاتی است.

سرپرست استانداری گیلان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه رشد، پیشرفت و توسعه هر جامعه‌ و کشوری در گرو سلامت آن جامعه است اظهار داشت: عواملی مانند غرق شدگی‌ها، حوادث جاده‌ای و بیماری‌های غیر واگیر که یکی از عوامل کاهش شاخص امید به زندگی در انسان‌ها است.

ارسلان زارع با بیان اینکه تمامی کشورها به ویژه بعد از عصر رنسانس و انقلاب صنعتی کوشیدند تا به شاخص‌های رشد و توسعه دست یابند خاطرنشان کرد: اما روند دستیابی به رشد و توسعه برای تمامی ممالک به صورت برابر اتفاق نیفتاد.

وی ابراز داشت: اصل پیشگیری در حوادث به عنوان یک اصل مهم و تأثیرگذار قبل از وقوع حادثه همواره مورد تأکید بوده است و در این راستا افزایش آگاهی‌های عمومی می‌تواند تأثیر مثبتی در راستای کاهش آسیب‌ها داشته باشد و موجب ارتقاء شاخص امید به زندگی نیز شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۲۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال کردن گشت پیشگیری از غرق شدگی در استان ایلام

حامد قربانی رییس هیات نجات غریق و غواصی استان ایلام اظهار از گشت کمیته پیشگیری از غرق شدگی استان ایلام در شهرستان‌های آبدانان دریاچه دوقلو که میزبان سیل عظیمی از گردشگران بوده انجام وظیفه کرده است، خبر داد.

رییس هیات نجات غریق و غواصی استان با بیان اینکه ۶ گشت نجات غریق در استان در حال فعالیت است، عنوان کرد: این ۶ گشت در شهرستان‌های دره شهر، بدره، آبدانان، ایلام و ایوان در حال ارائه خدمات به مردم عزیز هستند.

وی اظهار کرد: این گشت‌زنی‌ها در فصل تابستان در استان ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه هرساله با فرارسیدن فصل گرما شاهد حادثه غرق شدگی در استخر‌ها و اماکن آبی هستیم که پیشگیری از آن نیازمند آموزش و فرهنگ سازی است، افزود: کاهش آمار غرق شدگی در رودخانه‌های استان در سالجاری صفر بوده است که این آمار بی‌سابقه بوده و این مهم را مدیون جانفشانی و از خود گذشتگی منجیان غریق هستیم.

قربانی ادامه داد: پیشگیری از غرق شدگی به آموزش همگانی در خصوص خطرات موجود در اماکن آبی مختلف، فرهنگ سازی استفاده صحیح و ایمن از اماکن آبی و همچنین جلب مشارکت سازمان‌های مرتبط مانند آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و مدارس و سمن‌ها نیاز دارد.

قربانی گفت: چندین دوره آموزشی و همسان سازی مدرسین و منجیان غریق استان نیز در دستور کار هیات در سال جاری است.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • فعال کردن گشت پیشگیری از غرق شدگی در استان ایلام
  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام
  • مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • دستگیری متخلفین برداشت غیرمجاز شن و ماسه در منطقه حفاظت شده تالاب نوروزلو
  • کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور برخلاف بارندگی‌های اخیر
  • برخلاف بارندگی‌های اخیر؛ کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی