Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی منطقه آزاد ارس، نصراله رشنون در دیدار با عضو هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد ارس گفت: وظیفه داریم توانمندی‌های ارس را در اربیل مطرح کرده و زمینه گسترش فعالیت طرفین را فراهم کنیم‌

وی با اشاره به صادرات درب‌های ضد سرقت و ضد حریق از ارس به اربیل، اظهار کرد: عراقی‌ها در گذشته علاقه‌ای به استفاده از درب ضد سرقت و دزدگیر نداشتند که با ظهور داعش و تاراج اموال عراقی‌ها، آنان به سمت و سوی استفاده از ابزارهای بازدارنده سرقت روی آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشنون با تاکید بر اینکه عراق تشنه‌ی علم روز است، گفت: اگر در زمینه انتقال علم به عراق اهتمام جدی نداشته باشیم، به راحتی کشورهای دیگر جای ما را پر خواهند کرد.

وی از تجار و سرمایه‌گذاران خواست برای صادرات و فعالیت اقتصادی در اربیل حتماً با کنسولگری هماهنگ شوند تا امنیت سرمایه‌هایشان تضمین شود.

سرکنسول جدید ایران در اربیل عراق با اشاره به تمایل عراقی‌ها برای درمان در کشورهای خارجی، گفت: عراقی‌ها برای سفر درمانی به کشورهای هندوستان و اردن مراجعه می‌کنند که ضرورت دارد با تعیین تعرفه مناسب و فراهم کردن بسترهای لازم برای جذب توریسم سلامت برنامه‌ریزی کنیم.

بازار ۶ میلیونی اقلیم کردستان عراق، ظرفیت ویژه‌ای برای سرمایه‌گذاران ارس است

عضو هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد ارس در دیدار با سرکنسول جدید ایران در اربیل، گفت: بازار ۶ میلیونی اقلیم کردستان عراق، ظرفیت ویژه‌ای برای سرمایه‌گذاران ارس است که صادرات به اربیل باید مورد توجه قرار گیرد.

غلامحسین کریمی در این دیدار با اشاره به همسایگی کشور ترکیه با اقلیم کردستان عراق، خاطرنشان کرد: به منظور رقابت با تجار ترکیه، کالاهای صادراتی به اربیل باید دارای کیفیت بالا و مزایای نسبی باشد.

وی با بیان اینکه ارس یکی از مناطق آزاد هفت گانه ایران است، خاطرنشانکرد: ارس از نظر اقتصادی و صنعتی قابلیت‌های ویژه‌ای دارد و معافیت ۲۰ ساله مالیاتی برای سرمایه‌گذاری از ظرفیت‌های ویژه ارس برای جذب سرمایه‌گذار است.

کریمی با بیان اینکه می‌خواهیم نوردوز را به هاب لجستیک منطقه تبدیل کنیم، گفت: ارس را به عنوان کریدور اتصال شرق به غرب و شمال به جنوب و نقطه اتصال آسیا به اروپا تبدیل خواهیم کرد.

وی در خصوص صادرات انجام شده به اربیل عراق، توضیح داد: حدود چهار واحد مستقر در ارس در حوزه نفت و گاز و درب و پنجره صادراتی به اربیل عراق فعالیت دارند که هدفمان توسعه صادرات به اقلیم کردستان عراق است.

عضو هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد ارس با اشاره به ظرفیت های علمی آذربایجان شرقی، گفت: ۱۰۰۰ دانشجوی عراقی در استان تحصیل می‌کنند و پردیس بین المللی دانشگاه تهران و دانشگاه تبریز در ارس ایجاد شده که فرصت ویژه‌ای برای دانشجویان عراقی است.

وی گفت: کنسولگری ایران در اربیل علاوه بر همکاری در زمینه برگزاری نمایشگاه ها می‌تواند ما را در معرفی ظرفیت تجاری ارس کمک کند.

کریمی با اشاره به کاهش بروکراسی اداری در ارس برای سرمایه‌گذاری، اعلام کرد: فرایند سرمایه‌گذاری در ارس ۱۵ روز است، در حالی که این فرایند در برخی از استان‌های ایران ۶ ماه طول می‌کشد، ضمن اینکه تنوع سرمایه‌گذاری در ارس نیز گسترده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت ارس در زمینه گردشگری نیز ویژه است، راه اندازی خط مسافرتی «اربیل – جلفا – ارمنستان» را پیشنهاد کرد.

سعید حیدری مدیر سرمایه‌گذاری، بانک و بیمه ارس نیز در این جلسه از صدور مجوز سرمایه‌گذاری ۲۲۷۱ میلیارد تومانی در ارس طی سال گذشته خبر داد و افزود: امسال نیز تاکنون مجوز سرمایه‌گذاری داخلی به ارزش ۱,۷۶۹ میلیارد تومان و سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۲۶ میلیون دلار صادر شده است.

وی اعلام کرد: نیمه دوم سال ۹۸ همایش بین المللی سرمایه‌گذاری در ارس با حضور سفرای کشورهای خارجی و رؤسای اتاق‌های بازرگانی برگزار خواهد شد.

منطقه آزاد تجاری ارس در نقطه مرزی استراتژیک ایران در مرز جمهوری های ارمنستان، آذربایجان و منطقه خودمختار نخجوان واقع شده است.

منطقه آزاد تجاری ارس به لطف موقعیت ژئواستراتژیک منحصربه فردش، دسترسی به بازارهای بین المللی سرمایه گذاری و تاسیسات صدورمجدد ترانزیتی، زمینه را برای مرتبط کردن اقتصاد ملی ایران به اقتصاد بین المللی و بویژه بازارهای آسیای میانه فراهم می کند.

۳۰۷۱

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرمایه گذاری خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۳۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت استفاده از کلمه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز؛ در نشست هیات رسانه‌ای بازدید کننده ایران به ریاست فرشاد مهدی‌پور، معاون رسانه‌ای و تبلیغات وزارت ارشاد با هیات کمیسیون رسانه و ارتباطات عراق به ریاست علی الموید که در بغداد برگزار شد، دو طرف درباره گسترش همکاری های دوجانبه رسانه‌ای، مدیریت تولید محتوا، جلوگیری از اخبار جعلی و تشکیل اتاق فکر مشترک و همچنین بازتاب جهانی مراسم اربعین رایزنی و تبادل نظر کردند.

بیشتر بخوانید؛ هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح

در این نشست فرشاد مهدی پور با تاکید بر اولویت دادن به مسئله فلسطین به عنوان اولویت جهان اسلام، پیشنهاد کرد رویداد بزرگی با حضور فعالان رسانه‌ای حامی فلسطین در کشور عراق برگزار شود تا از ظرفیتهای آحاد و افکار عمومی کشورهای اسلامی استفاده شود.

همچنین علی الموید، رئیس کمیسون رسانه و ارتباطات عراق نیز در این نشست ضمن تاکید بر گسترش روابط رسانه‌ای دو کشور ایران و عراق، پرداختن به اهمیت مسئله فلسطین را ضروری دانست و گفت: اربعین همیشه استمرار داشته است و دارد و مسئله فلسطین نیز تا پیروزی کامل امت اسلام و نابودی رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داشت‌.

وی افزود: استفاده از کلمه اسرائیل در رسانه‌های عراق ممنوع شده است و بجای آن از رژیم صهیونیستی یا رژیم غاصب صهیونیستی استفاده می‌شود. فشارهایی از سوی آمریکا و برخی کشورها برای جلوگیری از اجرای آن وارد شد اما این مسئله قانونی و اجرایی شده است.

رئیس کمیسیون رسانه و ارتباطات عراق در ادامه گفت: روز جمعه همه دانشگاه‌های عراق شاهد برپایی تظاهرات در حمایت و همبستگی با دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا که مورد سرکوب و ضرب و شتم قرار گرفتند بود.

وی همچنین درباره موضع دولت عراق بیان کرد: نخست وزیر در نشست سازمان ملل و همچنین گفت‌وگو با بایدن، دفاع مقتدرانه‌ای ملت مظلوم فلسطین‌ کرد که بی‌سابقه بود.

الموید در ادامه با اشاره به برگزاری همایش کشورهای عربی در امارات متحده عربی در آینده نزدیک خاطرنشان کرد: این همایش را به کارزار بزرگ عربی دفاع از ملت فلسطین تبدیل خواهیم کرد و به برخی کشورها اعلام کرده‌ایم و آن‌ها هم استقبال کرده‌اند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229409 برچسب‌ها رژیم صهیونیستی

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • ممنوعیت استفاده از کلمه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • بارش شدید باران و به راه افتادن سیل در سلیمانیه عراق+فیلم
  • جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا/عراق با بازیکن مس رفسنجان به المپیک رسید
  • صعود عراق به المپیک برای نویدکیا گران‌ تمام شد
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد