Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@13:54:30 GMT

عشایر رنگین کمانی از آداب و رسوم هستند

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۱۳۹۱۴

عشایر رنگین کمانی از آداب و رسوم هستند

عباسعلی دانافر روز پنجشبه در جشنواره دانش آموزان عشایر استان یزد که در روستای کر از توابع کرخنگان شهرستان خاتم برگزار شد، افزود: بخشی از فرهنگ جامعه ایرانی اسلامی ما به دست عشایر است و این میراث و آداب و رسوم را باید به نسل جوان منتقل کرد و برگزاری این چنین جشنواره هایی گامی در راستای گسترش این فرهنگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با توجه به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، توجه خاصی به عشایر شده و برنامه های اجرا شده در همراهی با فرهنگ و سنت عشایر است.
دانافر افزود: استان یزد ۲۹ آموزشگاه عشایری دارد که یک هزار و ۲۰۰ دانش آموز را پوشش می دهد و عمدتاً در شهرستان های ابرکوه و خاتم قرار دارد و در اجرای این گونه برنامه ها ضمن توجه به نقاط کمتر برخوردار به دنبال اجرای عدالت آموزشی نیز هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در این طرح دو نوع برنامه اجرا می شود یک، برنامه های رسمی که در سراسر کشور به صورت یکسان انجام می شود اما در طرح بوم، برنامه ها بر اساس ویژگی های فرهنگی قومی هر منطقه و اقلیم اجرا می شود.
دانافر افزود: عشایر انسان هایی نجیب و شجاعی هستند و این ویژگی ها باعث شده هویتی جذاب داشته باشند و امیدواریم برگزاری این جشنواره باعث انتقال ارزش ها و مفاهیم و آداب و رسوم و هنرها و همه زیبایی هایی که همچون نخ تسبیح فرهنگ چندین هزار ساله ایران اسلامی ما هستند به دانش آموزان منتقل کنند و ما هم نقش کوچک برای انتقال این رنگین کمان فرهنگ به نسل جدید داشته باشیم.
محمدی، رییس آموزش و پرورش مروست نیز در این مراسم گفت: تمام برنامه های اجرا شده در این جشنواره با کمک و همت دانش آموزان انجام شد و سعی شده برنامه های بومی محلی، غذاهای و آیین های سنتی در آن اجرا شود که در قالب غرفه های مختلف در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است.
در پایان این مراسم که روسای آموزش و پرورش شهرستان های مهریز، ابرکوه، هرات و ناحیه یک و دو یزد و همچنین مسئولان دفتر امور روستایی استانداری و مسئولانی از استان فارس حضور داشتند، اجرای دکلمه، شعر خوانی، عروسی سنتی، سرود محلی با نوای نی و.... از برنامه های این مراسم بود.

۷۵۳۷ / ۶۰۱۴/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عشایر یزد آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۳۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود منطقی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران در خاتمه نشست با مدیران آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان از سوی بهزیستی استان پیگیری می‌شود، تاکید کرد: توجه به آسیب‌های اجتماعی حوزه دانش‌آموزی محور طرح است.

وی خواستار پیگیری دقیق طرح جامع مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان شد و افزود: ساختارمندی مناسب و یکپارچگی مطلوب در حوزه آموزش و پرورش مزیت استان سمنان در اجرای این طرح است.

مدیرکل بهزیستی استان سمنان با اشاره به اینکه نکته اساسی که در راستای اجرای طرح نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش‌آموزان وجود دارد، این است که غربالگری‌ها به‌خوبی انجام شود، گفت: در قالب این طرح گروه‌های در معرض خطر، پرخطر و کسانی‌که نیاز به خدمات فوریتی دارند، به بخش‌های مربوطه ارجاع داده شوند.

منطقی افزود: در سال گذشته، تعدادی ارجاعی از آموزش و پرورش داشتیم که مداخلات لازم در راستای رفع مشکل از سوی بهزیستی این استان انجام شد و از ابتدای سال جاری هم تعدادی از دانش‌آموزان که باید در کارگروه فوریت‌های روانی اجتماعی مورد بررسی و رفع مشکل قرار می‌گرفتند، زیر پوشش قرار گرفتند.

به گزارش مهر، نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان در واقع مجموعه‌ای نظام‌یافته از خدمات و برنامه‌ها شامل غربالگری، آموزش، توانمندسازی و حمایت‌های روانی اجتماعی به‌منظور مراقبت از دانش‌آموزان در برابر رفتارهای پرخطر، آسیب‌های اجتماعی و جرایم از طریق مداخله به‌موقع و مؤثر است.

کد خبر 6088400

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری به کرمان آمد
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر در جعفرآباد مغان
  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • درخشش رادیو فرهنگ در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • برگزاری جشنواره منطقه‌ای شعر تمداربیت دراردل