Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@13:11:43 GMT

کشت گیاهان دارویی، مرهمی بر بیکاری

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۱۵۵۹۵

کشت گیاهان دارویی، مرهمی بر بیکاری

محمد قاسمی نژاد، معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‎های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: در حوزه تولید گیاهان دارویی در استان ۲ هزار و ۷۰۰ نفر به طور مستقیم و ۳۰۰ نفر به طور غیرمستقیم در بخش‌های فرآوری، توزیع، بسته بندی و تولید عرقیات گیاهی فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۲۳۹ هکتار توسعه کشت صورت گرفته و ۱۱۴ هکتار آن به صورت خود اجرایی بوده، افزود: ۱۰ هزار و ۹۸۲ تن محصول از اراضی برداشت شده است.

فاسمی نژاد، گیاهان دارویی تولید شده در استان بالغ بر ۴۰ گونه اند شامل؛ به لیمو، گل گاو زبان، رزماری، کاسنی، بابونه، بومادران، شوید، نعنا فلفلی و ... عنوان کرد.

حمایت مالی از تولید کنندگان گیاهان دارویی

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان با بیان اینکه تولیدکنندگان گیاهان دارویی در استان مورد حمایت‌های مالی قرار می‌گیرند، بیان داشت: این حمایت‌ها شامل؛ تامین نشا و بذر به صورت یارانه‌ای و پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان است.

به گفته محمد قاسمی نژاد، در سال گذشته، ۷۳ طرح با سطح ۴ هزار و ۷۶۵ هکتار و اعتبار ۲۳۰ هزار و ۳۱۶ میلیون ریال به بانک‌های عامل معرفی شدند که از این تعداد ۳۵ طرح با سطح ۱۲۵ هکتار و تسهیلات ۵۴ هزار و ۴۶۵ میلیون ریال از محل تسهیلات اشتغال پایدار روستایی موفق شدند سطح زیر کشت گیاهان دارویی را توسعه دهند.

وی عمده شهرستان‌های فعال در زمینه تولیدات گیاهی را اندیمشک، ایذه، باغملک، حمیدیه، خرمشهر، دزفول، شوش و شوشتر عنوان و تصریح کرد: علاوه بر اینکه محصولات شهرستان‌های مذکور به صورت تازه، خشک شده و عرقیجات در داخل استان مصرف می‌شود، به منظور استفاده مستقیم در صنایع دارویی، غذایی، بهداشتی، آرایشی، کنسرو سازی و نوشابه سازی به شرکت‌های فرآوری به خارج از استان نیز ارسال می‌شوند و مورد بهره وری قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۵۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان

از هر هکتار مزرعه گل گاوزبان، حدود ۵۰۰ کیلوگرم گل خشک برداشت می‌شود.

گل گاو زبان، گیاهی دارویی و آرام بخش است که با نیاز آبی کم، در زمین‌های شیب دار کشت می‌شود.

سود خالص کشاورزانی که گل گاوزبان بکارند، از هر هکتار ۳۵۰ میلیون تومان است.

هر هکتار مزرعه گل گاوزبان ۷۰ نفر را به مدت ۷۰ روز مشغول به کار می‌کند.

از موانع اصلی توسعه کاشت گل گاوزبان در استان گلستان، بازاریابی است. درخواست کشاورزان این است که مسئولان در این زمینه برنامه ریزی کنند و در فصل فروش در کنار آنها باشند.

مجری طرح توسعه گیاهان دارویی گلستان می‌گوید: قرار است برای رفع این مشکل و تشویق کشاورزان به کاشت این محصول در زمین‌های شیب دار، زنجیره تولید و همچنین بازار‌های عرضه مستقیم گیاهان دارویی راه اندازی کنیم.

به گفته احمد مقصودراد؛ یکی دیگر از اقدامات حمایتی در این زمینه، تبادل تجربیات با گل گاوزبان کاران گیلان به عنوان قطب تولید این محصول در کشور است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار