Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال بازار زیره استان گلستان معتقد است که راه‌اندازی گواهی سپرده زیره در بورس کالا از یک سو موجب شفافیت قیمت این محصول شده و از سوی دیگر باعث می شود تا کشاورزان محصول خود را بدون هیچ واسطه ای به بهترین قیمت در بازار داخلی عرضه کنند. ۰۸ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۸ اقتصادی بازار سهام | بورس نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فریدون سالارخوانی در خصوص مزایای راه اندازی گواهی سپرده زیره سبز در بورس کالای ایران به خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم گفت: با توجه به کشت بالای زیره و زعفران در استان گلستان و همچنین وجود واسطه های پرشمار، بهترین اهرم برای کشاورزان این است که بتوانند بدون واسطه محصول خود را با قیمت واقعی بفروشند که این امکان تنها از طریق سازوکار بورس کالا فراهم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این فعال بازار زیره استان گلستان تاکید کرد: ورود محصول زیره به بورس کالا باعث می شود تا کشاورزان تولیدشان را بدون هیچ واسطه ای در بازار داخلی عرضه کنند و بعد از کسب تجربه در نهایت بتواند در بازار خارجی نیز فعال شوند.
به گفته وی، مبادلات سنتی محصولات کشاورزی همواره برای کشاورز و تولیدکننده دارای هزینه های اضافی زیادی است که در صورت آشنایی کشاورزان با مزایای بورس، عمده کالاها پس از برداشت راهی تابلوی بورس می شود و بسیاری از هزینه ها در روند تولید و فروش نیز کاهش می یابد.
سالارخوانی ادامه داد: عرضه زیره در بورس کالا علاوه بر حذف واسطه ها، در شفافیت قیمت محصول و کشف قیمت عادلانه آن نیز بسیار موثر است زیرا از این طریق تولید کننده و مصرف کننده رو به روی هم قرار می گیرند که در این صورت واسطه ها حذف شده و معامله برد- برد صورت می گیرد به طوری که هر دوطرف از این معامله منتفع می شوند.
وی تصریح کرد: راه اندازی گواهی سپرده زیر سبز برای کشاورزان بسیار سودمند است و و قطعا با استقبال مواجه می شود از سوی دیگر بعد از راه اندازی گواهی سپرده، امکان راه اندازی معاملات آتی و آپشن این محصول وجود دارد. البته در این حوزه باید اطلاع رسانی گسترده ای صورت بگیرد به طوری که اگر کشاورزان با نحوه معاملات آتی و آپشن آشنا شوند مطمئنا دیگر به سراغ فروش ارزان محصولاتشان به واسطه ها آن هم پیش از فصل برداشت نمی روند.

انتهای پیام/

R32365/P/S7,83,84/CT1 واژه های کاربردی مرتبط وزارت جهاد کشاورزی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۲۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست

زمان اوج نقل و انتقالات مردم در حوزه مسکن در حال فرا رسیدن است، از همین رو بازار عقد قرارداد اجاره نیز قطعا داغ خواهد شد اما امسال تفاوتی اساسی با سال‌های قبل دارد و دیگر برخی نمی‌توانند با انحصارشان جیب مالک و مستاجر را خالی کنند. با رونمایی از سامانه خودنویس، امسال مستاجران به جای مجبور شدن به استفاده از بنگاه های املاک یا واسطه گران، اکنون می توانند عقد قرارداد اجاره ملک را مستقیماً با احراز هویت مستاجر و مالک از طریق پلت فرم خودنویس به سرانجام برسانند.

معرفی سامانه خودنویس این پتانسیل را دارد که با افزایش تعداد معاملات اجاره مسکن و کاهش نفوذ واسطه ها، بر بازار اجاره بها تأثیر چشمگیری داشته باشد. این سیستم با ارائه روشی مقرون به صرفه تر و کارآمدتر برای اجاره ملک، افراد بیشتری را تشویق می کند تا وارد بازار اجاره شوند و مکانی برای زندگی پیدا کنند. علاوه بر این، سامانه خودنویس این پتانسیل را دارد که با کنترل بیشتر بر روند اجاره، زمین بازی را برای مستاجرین یکسان کند. مستاجرین به جای اتکا به کارگزاران املاک و واسطه گران برای یافتن ملک، اکنون می توانند امور را به دست خود بگیرند و قرارداد اجاره را نیز به صورت رایگان ثبت کنند.

اقبال شاکری، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس درمورد سامانه خودنویس، گفت: با سامانه خودنویس دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان و ‌دفاتر نیست. اگر طرفین به قرارداد نهایی دست یابند؛ با احراز هویت به ثبت قرارداد خواهد خواهند پرداخت و دیگر نیازی به واسطه‌گران برای عقد قرارداد اجاره نیست و به همین ترتیب مراجعه به دفاتر اسناد به حداقل می رسد.

وی اظهار کرد: قیمت سازی که دفاتر ‌و مشاورین املاک، سایت هاو آگهی ها انجام می دهند با این سامانه از بین می رود.  قیمتی که از این طریق  بیرون‌می آید حالت روانی مثبتی برای طرفین ایجاد می کنند چون احتمال دارد  مالکی خودش راضی باشد که با قیمت کمتری ملکش را اجاره بدهد ولی وقتی که ملک را در مشاورین املاک‌ اگهی می کند آنها قیمت بالا پیشنهاد می دهند و مالک هم می پذیرد.

وی بیان کرد: چون در این سامانه همه چیز ثبت می شود در داداگاه اثبات همه موارد راحت است زمان و اطلاعات است و آن طرفی که مقصر است نمی تواند ادعای دیگری کند.

وی خاطر نشان کرد:  ما تکمیل تر این سامانه را در قانون ساماندهی بازار مسکن و اجاره آوردیم. 

شاکری خاطر نشان کرد: باید این سامانه به تمام معاملات مسکن توسعه یابد و حتی برای خرید و فروش باشد. ابراز هویت متعاملین و  رضایت و سوابق متعاملین را باید بیاوریم و قدرتمندش کنیم.

دیگر خبرها

  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست
  • چرا این ماده غذایی کالا‌ی مورد علاقه سارقان است؟
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!