Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ یک بانک سوئیسی نسبت به رکود قریب الوقوع در اقتصاد جهان هشدار داد.
به گزارش ایسنا به نقل از یاهو فاینانس، تشدید اختلافات تجاری بین چین و آمریکا در شرایطی که رشد اقتصادی در بسیاری از کشورهای جهان شدیداً رو به کاهش است باعث شده تا بسیاری از تحلیل‌گران مالی نسبت به کاهش بیشتر رشد اقتصادی جهان هشدار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تازه‌ترین هشدار، بانک سوئیسی یو بی اس اعلام کرده است که به زودی بانک‌های مرکزی جهان ناچار خواهند شد تا نرخ بهره را کاهش دهند و این مساله بدون ضرر نخواهد بود.
به نظر می‌رسد که دو اقتصاد نخست جهان به امضای یک موافقت نامه تجاری جدید چندان نزدیک نیستند و حتی احتمال هدف قرار گرفتن ۳۰۰ میلیارد دلار دیگر از محصولات چینی توسط آمریکا نیز وجود دارد. تحلیل گران بانک یو بی اس در همین رابطه نوشتند: مساله تعرفه‌ها خیلی به ما مربوط نیست اما اگر تنش‌ها در طول هفته‌های پیش رو مهار نشود باید انتظار تغییرات زیادی در نرخ رشدهای پیش بینی شده برای اقتصاد جهانی داشت.
این بانک با کاهش ۰.۷۵ درصدی پیش بینی خود از رشد اقتصادی جهان گفته است که جهان تنها یک گام دیگر تا رکود بزرگ فاصله دارد و سطح بدهی‌ها در اروپا نیز به میزان کم سابقه‌ای افزایش یافته است.
انتظار می‌رود که بانک مرکزی آمریکا در ماه ژوئیه نرخ بهره را کاهش دهد که در این صورت و طبق گفته تحلیل‌گران بانک سوئیسی، اقتصاد آمریکا اگر چه احتمالاً دچار رکود نخواهد شد اما کاهش رشد در بسیاری از بخش‌های اقتصادی آن مشهود خواهد بود.
بانک یو بی اس در خصوص اروپا و ژاپن نیز پیش بینی کرده است که بانک‌های مرکزی این دو غول اقتصادی به سمت نرخ‌های بهره منفی حرکت کنند و احتمالاً کاهش نرخ بهره در چین نیز با توجه به کاهش رشد اقتصادی این کشور بالا خواهد بود.
این بانک هم چنین پیش بینی کرده است که بورس‌های جهانی تا اواسط سال آینده نتوانند روند صعودی خود را از سر بگیرند و حرکت کم چان آن‌ها امسال ادامه داشته باشد. برچسب ها: بانک یو بی اس ، رکود

منبع: خرداد

کلیدواژه: بانک یو بی اس رکود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۹۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد

تاجبخش رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت:بخش اعظمی از تلفات دنیا مخاطرات جوی، است،بیشترین افزایش دما در کشور روسیه است همچنین تغییرات در اقیانوس های اطلس و هند را امروز ما شاهد هستیم.

او افزود : منطقه آسیا جز آسیب پذیر بودن از نظر مخاطرات طبیعی است،بنابراین سال گذشته در جهان گرم‌ترین سال به ثبت رسیده است،پیش بینی می شود سال۲۰۲۴ هم شاهد گرم‌ترین سال را در جهان داشته باشیم.

به گفته او،همچنین طی سال گذشته وضعیت دما بیشترین آن در آب و اقیانوس ها رخ داده است،هر افزایشی در گرمایش جهانی موجب تغییرات میانگین دمای منطقه و بارش بیشتر می شود.

تاجبخش اضافه کرد:  اقلیم زمین یکی از بحرانی ترین دوران خود را پشت سر می گذارد و مراکز ملی هواشناسی و آبشناسی در سراسر دنیا کلیدی ترین بازیگران ارائه اطلاعات و خدمات مرتبط با تغییر اقلیم به شمار می آیند. سازمان هواشناسی جمهوری اسلامی ایران در کنار دانش و تجهیزات منحصر به فرد در اختیار، پیشرو در ارائه خدمات مرتبط کاهش و سازگاری با تغییر اقلیم در کشور است.

او افزود:اطلاعات هواشناسی براساس اطلاعات بین المللی داده می شود ما چندین پروژه هم در دستور کار داریم که یکی از آنها پیش بینی هشدار سیل است که نیازمند ۱۱ مولفه است،همچنین ایجاد سیل  سیستم زه کشی و شیب منطقه و شهرسازی  است.

رئیس سازمان هواشناسی تاکید کرد: پایش، پیش بینی و پیش آگاهی های اقلیمی به کمک ابزاری که بیش از ۶۰ سال در اختیار این سازمان است صورت می پذیرد و می تواند گام نخستین تصمیم سازی برای تصمیم گیران کلان کشور باشد و به همین سبب روز جهانی هواشناسی در سال ۲۰۲۴ «در خط مقدم اقدام اقلیمی» نامگذاری شده است. از این رو توسعه شبکه ایستگاههای دیدبانی  با هدف پایش بهینه اقلیم، اولویت اول این سازمان است. 

وی با بیان اینکه  از سوی دیگر به منظور ارتقای بهینه سامانه های هشدار سریع مقرر شده است که طرح ابتکاری «هشدار سریع برای همه» تا سال ۲۰۲۷ در تمامی کشورها مستقر شود تا یکی از محورهای اصلی سازگاری و کاهش خطر بلایا و همچنین توسعه پایدار در کشورها از جمله ایران راه اندازی گرددگفت: این مهم نیازمند همسویی تمام متولیان مرتبط با اقلیم در سراسر کشور است تا تاثیر گذاری نقش این چرخه ارزشمند بر همگان به ویژه سیاستگذاران تراز بالای کشور روشن تر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • شمسایی: این قهرمانی فقط برای مردم است
  • سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • هشدار آنروا: اسرائیل در تدارک عملیات نظامی بزرگ در رفح است
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • روسیه به کانادا هشدار داد
  • واکنش همتی به هشدار رئیسی درباره انحلال بانک‌های متخلف؛ کسری‌های آن‌ها از چه محلی پرداخت خواهد شد؟
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی