Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلنا؛ در طرف هوآوی، این شرکت با بهره گیری از مهندسان ارشد طراح هسته سیستم عامل آندروید که هم اکنون در استخدام خود دارد اقدام به تولید سیستم عامل اختصاصی خود به نوعی نموده که کاربران گوشی های این برند همچنان بتوانند با ملاحظات امنیتی و بازده بالا همچنان از نرم افزارهای آندروید مد نظر خود بهره ببرند. همچنین بر مبنای برخی خبرها در این سیستم عامل جدید برخی نقاط قوت در مقایسه با نسخه های فعلی سیستم عامل آندروید در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفته گذشته رن ژنگفی، موسس و رهبر شرکت هوآوی، در مصاحبه خود با CNBC به گوگل هشدار داد که اگر هوآوی مجبور به بهره گیری از راهکارهای جایگزین برای نسخه های فعلی سیستم عامل آندروید گوگل روی گوشی های خود شود، گوگل 700 تا 800 میلیون کاربر خود را از دست خواهد داد.

علاوه بر گوگل، سایر شرکت های آمریکایی هم با نگرانی اخبار مربوط به تصمیمات دولتشان را پیگیری می کنند تا متوجه شوند این مشتری 11 میلیارد دلاری محصولاتشان در نهایت آنها را با منابع دیگر جایگزین می کند یا به همکاری با آنها ادامه می دهد.

تمام این موارد موجب شد که گوگل به همراه برخی دیگر از شرکت های آمریکایی مذاکراتی با دولت آمریکا در ارتباط با نگرانی خود داشته باشند که نتیجه این امر تجدید نظر تصمیم رئیس جمهور آمریکا در تصمیم قبلی خود مبنی بر قطع ارتباط شرکت های آمریکایی با هوآوی و اعلام آن در اجلاس سران 20 کشور صنعتی در ملاقات با رئیس جمهور چین بود.

ترامپ در این دیدار گفت که با چین به آتش بس اقتصادی رسیده و قصد دارد از برخی محدودیت هایی که برای فروش تجهیزات تولید شرکت های آمریکایی به هوآوی در نظر داشت صرف نظر کند و جنگ تعرفه ها را متوقف کند. البته هنوز جزئیات این تصمیم اجرایی مشخص نشده است ولی حداقل واضح است که آمریکا متوجه شده که فشار بیش از حد بر چین و شرکت های چینی مانند هوآوی در نهایت به ضرر خود آمریکا و شرکت های آمریکایی بدل می شود و از این رو مجبور به تغییر استراتژی خود شده است.

باید منتظر ماند ودید که در مراحل بعدی مذاکرات بین دو کشور کار به کجا می انجامد و این دو کشور چه توافقی برای همکاری فی مابین در نظر می گیرند ولی آنچه واضح است این است که فضا به سمت آرامش حرکت می کند و پس از تلاطمی که به ضرر همه بازیگران این عرصه بود، همه طرف ها تصمیم به ارزیابی مجدد صحنه و اتخاذ تصمیمات عاقلانه تر به نفع بازار مصرف گرفته اند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تلفن همراه سیستم عامل عقب نشینی گوشی های هوشمند گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۴۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، ارسال پیامک برای فضانوردانی که قرار است در ماه فرود آیند، به زودی امکان‌پذیر می‌شود و به سهولت قابل دسترس است.

شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات «ال‌تی‌ای/فورجی» (LTE/۴ G) برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود. قرار است سخت افزار نسخه ساده شده این شبکه در اواخر سال جاری به عنوان بخشی از ماموریت یک شرکت فناوری که پیش بینی می‌شود کاوشگر آن در قطب جنوبی ماه فرود بیاید، راه اندازی شود.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه نوا-سی را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده میکرو-نوا ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی مورد آزمایش قراز می‌گیرد.

تیری کلاین، رئیس بخش تحقیقات آزمایشگاه‌های نوکیا، در بیانیه‌ای گفت: "ارتباطات، مانند سایر نیاز‌های ضروری از جمله سرپناه و غذا مؤلفه‌ای حیاتی در هر مأموریتی است؛ با توسعه این شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیارد‌ها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند. "

ناسا در سال ۲۰۲۰ قرارداد‌هایی را با ۱۴ شرکت برای توسعه فناوری‌های مرتبط با شبکه‌های ارتباطی منعقد کرد تا برنامه آرتمیس و فرود فضانوردان بر روی قمر زمین با کمترین چالش ممکن برگزار شود. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، سیستم ارتباطات نوکیا پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم‌های فرکانس فوق‌العاده سنتی که برای ارتباطات فضایی استفاده می‌شود، فراهم می‌کند.

اما همه از این ایده و برقراری ارتباط در ماه هیجان زده نیستند. اخترشناسان رادیویی نگرانند که چنین شبکه‌ای تداخل فرکانس رادیویی ایجاد و رصد‌های رادیویی را مختل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • شکایت کارکنان گوگل از اخراج غیرقانونی به‌دلیل اعتراض به همکاری با رژیم صهیونیستی
  • ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد
  • ساندار پیچای در یک قدمی میلیاردر شدن
  • اپل کارمندان هوش مصنوعی گوگل را دزدید
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی