Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب،دومین کنفرانس بین المللی مبارزه با افراط گرایی در موصل به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، دانشگاه موصل، دانشگاه فناوری شمالی و با حضور متمایز دهها اساتید دانشگاه و علمای مذاهب اسلامی ، تحت عنوان «تنوع دینی، قومی و تکامل اجتماعی» کار خود را آغاز کرد.

این کنفرانس با خوش آمد گویی «قصي الاحمدی» رئیس دانشگاه موصل به میهمانان آغاز شد؛ وی ضمن قدردانی از مجمع تقریب مذاهب اسلامی به خاطر برگزاری این همایش، اهداف کنفرانس مذکور را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ادامه شیخ «محمد سعید النعمانی» مشاور دبیرکل مجمع تقریب مذاهب، ضمن تأکید بر اهمیت برگزاری این کنفرانس در استان نینوا از دولت مرکزی و محلی عراق درخواست کرد تا به این استان مهم و ارزشمند توجه بیشتری داشته باشند.

سپس «جابر الجابری» از وزارت گردشگری عراق به تشریح اهمیت نقش مراجع در مقابله با داعش و افراط گرایی و نجات عراق از شر تروریسم پرداخت و گفت: خون پاک شهدایمان که در مسیر مبارزه با تروریسم بر زمین ریخته شد را فراموش نخواهیم کرد.

در ادامه شیخ «محمد عبدالوهاب الملا» رئیس دیوان اوقاف سنی در جنوب عراق، به بررسی ریشه های افکار افراطی و دلایل آن و آثار کشتار و تخریبی که به دنبال سیطره تروریسم و افکار افراطی بر استان نینوا به جود آمده است، پرداخت.

سپس اسقف «مطران ثابت حبیب» ضمن قدردانی از اقدام مجمع تقریب در برگزاری این کنفرانس به برخی از مشکلات مسیحیان منطقه اشاره کرد.

در ادامه شیخ «عمر الیاس» نماینده ایزدیهای عراق به جنایتهای داعش علیه این اقلیت اشاره کرد و به تبیین نقش آیت الله سیستانی در نجات باقی ماندگان این اقلیت از دست تروریسم پرداخت.

این کنفرانس  با سخنرانی «عبدالقادر الآلوسی» رئیس شورای علمای پیوند محمدی ادامه یافت؛ وی در مورد نتایج منفی تفسیر غیرعلمایی از دین و نشر جهل و تکفیر سخن گفت و بر ضرورت بازگشت به اسلام ناب محمدی و سیره پیامبران به خصوص حضرت یونس (ع) که تکفیریها مقبره این پیامبر بزرگ را تخریب کردند، تأکید و اظهارکرد:سیره پیامبران ما تسامح و محبت و انس  و الفت است.

در ادامه شیخ «فاضل يونس حسين» قصیده ای را در مدح رسول اکرم(ص) و خاندان پاکش قرائت کرد؛ سخنران بعدی، شیخ «بلال سعيد شعبان» از لبنان بود؛ وی با مقایسه تجارب عراق و لبنان در مقابله با تروریسم و افکار افراطی در مورد این گونه تفکرات هشدار داد و از آن به عنوان یک بمب ساعتی نام برد که دشمن برای پیشبرد اهداف خبیثانه خود به کار می گیرد.

سپس شیخ «علی العبودی» در مورد نتایج فساد و جهل، کمبود خدمات و سطح پایین تحصیلات ملتها، هشدار داد و تأکید کرد که جهل و سطح پایین تحصیلات، منجر به قبول و انتشار افکار افراطی می شود.

در ادامه «طه الحماد» رئیس کمیته علمی کنفرانس و رئیس دانشکده علوم انسانی عراق، سخنرانی و از تلاشهایی که برای برگزاری این کنفرانس انجام شده است، قدردانی کرد.

وی اعلام کرد که 130 مقاله به کنفرانس مقابله با افراط‌گرایی، در موصل ارسال شده  که 95 مقاله مورد پذیرش قرار گرفته است.

در ادامه این کنفرانس، گروه تواشیح، اجرایی زیبایی از خود ارائه دادند که  این اجرای زیبا پایان بخش برنامه های صبح گاهی کنفرانس بود.

گفتنی است، کنفرانس دو روزه مقابله با افراط گرایی به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از روز گذشته در موصل آغاز شده و تا پایان امروز دوشنبه دهم تیر ماه ادامه دارد.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۱۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عراق قانون مجازات همجنس‌گرایی را تصویب کرد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، پارلمان عراق با وجود مخالفت‌ها از سوی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، امروز یکشنبه قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی در این کشور را با یک اصلاحیه به تصویب رساند.
 
پارلمان عراق با اعمال اصلاحیه‌ای در قانون قبلی که روابط همجنس‌گرایانه و تغییر جنسیت را جرم تلقی می‌کرد، مجازات تعیین شده برای این جرائم را از اعدام به  ۱۵ سال حبس تغییر داد و آن را به تصویب رساند.
 
در مقابل آمریکا نسبت به تصویب این قانون ابراز نارضایتی و نگرانی شدید کرد.
 
«متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با انتشار مطلبی در پلتفرم «ایکس» اظهار کرد: به شدت بابت تصویب اصلاحیه قانون مبارزه با فساد و همجنس‌گرایی در عراق نگران هستیم، این اصلاحیه گروه‌های در معرض خطر بیشتر در جامعه عراق را تهدید کرده و توان عراق در توسعه اقتصاد و جذب سرمایه‌های خارجی را کاهش می‌دهد.
 
در مقابل «محسن المندلاوی» رئیس پارلمان عراق شنبه در بیانیه‌ای تاکید کرد: تصویب قانون مبارزه با فساد، گامی ضروری برای حفظ زیرساخت‌های ارزش‌های جامعه و مصلحت عالی کشور برای حفاظت از مردمش در برابر فراخوان‌ها به انحطاط اخلاقی و فساد جنسی است که کشورهای جهان را در بر گرفته است.
 
المندلاوی در ادامه نیز اظهار کرد: این قانون حمایت قانونی برای مبارزه با این اقدامات و مبلغان آنها را فراهم کرده و نقص موجود در قوانین عراق در این حوزه را برطرف کرد.
 
رئیس پارلمان عراق گفت: همجنس‌گرایی در عراق که سرزمین انبیا، ائمه و اولیای صالح است، جایی ندارد.
 
پیشنویس این قانون در ابتدا شامل مجازات اعدام برای روابط همجنس‌گرایانه بود اما پس از مخالفت‌های گسترده آمریکا و کشورهای اروپایی با آن، اصلاحاتی پیش از تصویب بر آن اعمال شد.
 
عفو بین‌الملل نیز مخالفت خود را با تصویب این قانون اعلام کرد و مدعی شد که این قانون به منزله «نقض حقوق اصلی انسان‌ها» است.
 
در مقابل «رائد المالکی» نماینده پارلمان عراق با اشاره به وجود مخالفت‌هایی از سوی اتحادیه اروپا و آمریکا با تصویب این قانون تاکید کرد: این قانون مساله‌ای داخلی است و مداخله از سوی هیچ طرفی را نمی‌پذیریم.
 
بر اساس این قانون، مجازات ۱۰ تا ۱۵ سال حبس برای روابط همجنس‌گرایانه در نظر گرفته شده و فعالیت هرگونه نهادی برای تبلیغ فحشا و همجنس‌گرایی در عراق ممنوع شده و مجازات آن هفت سال حبس است.
 
همچنین بر اساس این قانون، تغییر جنسیت بیولوژیک برای افراد طبق میل شخصی‌شان ممنوع بوده و برای فردی که بخواهد این کار را انجام دهد و یا هر پزشکی که این کار را برای فرد انجام دهد، یک تا سه سال حبس در نظر گرفته می‌شود.
 
همچنین مجازات مشابهی برای هر مردی که عمدا رفتارهای زنانه داشته و یا آن را ترویج دهد، در نظر گرفته شده است.

دیگر خبرها

  • عراق قانون مجازات همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه بین‌المللی جنگ غزه را متوقف کند
  • تأکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • جمهوری اسلامی ایران؛ پرچمدار تقریب/ مسئله فلسطین اولویت اول جهان اسلام است
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد
  • رئیس‌جمهور: ایران می‌تواند به فرآوری معادن در آفریقا کمک کند
  • دومین جشنواره عکاسی سنندج با حضور ۵۰ عکاس ملی و بین المللی آغاز به کار کرد