Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@06:58:46 GMT

حفظ مراتع مهم‌ترین چالش جدی عشایر گرمسار است

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۴۲۹۷۶

حفظ مراتع مهم‌ترین چالش جدی عشایر گرمسار است

نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی مهم‌ترین چالش جدی مردم عشایر گرمسار را حفظ مراتع عشایری این شهرستان عنوان کرد و گفت: باید دست سودجویان از منابع طبیعی کوتاه شود. ۱۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۰ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرمسار، غلامرضا کاتب شامگاه گذشته در جلسه بررسی مسائل مرتبط با مراتع عشایری گرمسار که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: باید اقدامات جدی و لازم درزمینهٔ کوتاه شدن دست سودجویان و سو استفاده‌کنندگان از مراتع و منابع طبیعی استان سمنان اعمال و اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات موجود مرتبط با مراتع عشایری در گرمسار مهم‌ترین چالش جدی مردم کوچ رو گرمساری را حفظ مراتع عشایر گرمسار عنوان کرد.

11 میلیارد تومان به پروژه‌های آبرسانی عشایر منطقه مغان تخصیص یافتلرستان| تیم بهداشتی برای پایش درمانی عشایر الیگودرز تشکیل شودتیم‌های ویژه بهداشتی درمانی به مناطق عشایری لرستان اعزام شود

نماینده مردم شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم اعمال اقدامات اساسی در برخورد با باج خواهان در حوزه مراتع و منابع طبیعی استان سمنان گفت: باید این باج خواهان معرفی و شناسایی شوند.

کاتب شناسایی باج خواهان مراتع دولتی را در رفع مشکلات مردم عشایر گرمساری مهم دانست و گفت: شهرستان‌های گرمسار و مهدی‌شهر برخوردار از بیشترین عشایر استان هستند.

وی با بیان اینکه لازم است مشکلات عشایر این 2 شهرستان استان احصا شود افزود: باید در قانون ممیزی عشایر رفع نواقص و مشکلات موجود در دستور کار قرار داده شود.

نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: عشایر ذخایر انقلاب هستند و نقش ویژه و اثرگذاری بر بهبود اشتغال و اقتصاد دارند و بنابراین لازم است توجه خاصی نیز در راستای حل‌وفصل مشکلات این قشر خدوم و زحمت‌کش و البته مظلوم جامعه برداشته شود.

فرماندار گرمسار نیز در این جلسه به ظرفیت‌های متعدد و متنوع گرمسار اشاره کرد و گفت: این شهرستان علاوه بر بهره‌مندی از ظرفیت‌های ویژه و مطلوب در حوزه صنعت بهره‌مند از جمعیت زیادی از جامعه عشایر استان سمنان نیز هست.

وحید رجایی هم‌مرزی با تهران را در بروز برخی اختلافات در حوزه مراتع ییلاقی و منابع طبیعی دخیل دانست و گفت: این مهم باید به‌طورجدی موردتوجه قرار گیرد.

وی بر رفع مشکلات جامعه عشایر گرمسار تأکید کرد و گفت: حفظ زنجیره تولید و ایجاد امنیت غذایی در این زمینه باید در اولویت توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/ ع

R41366/P1494/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۲۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند

پروانه رضاقلیزاده اظهار کرد: نام نویسی برای نخستین جشنواره کتابخوانی عشایر استان با هدف توسعه عدالت فرهنگی و تسهیل دسترسی جامعه هدف به کتاب، تا ۲۰ اردیبهشت ماه ادامه دارد و تاکنون ۶۶۱ نفر در این رویداد فرهنگی و علمی نام‌نویسی کرده‌اند. 

او افزود: جشنواره کتابخوانی عشایر استان اردبیل موسوم به "بیلیک اوبالاری" در شهرستان‌های دارای جامعه عشایری از جمله پارس آباد، بیله سوار، اصلاندوز، انگوت و خلخال در حال برگزاری است و هفت هزار برگه از قبیل پرسش‌های چهارگزینه‌ای و نقاشی و تجربه نگاری مابین عشایر توزیع شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های استان اردبیل افزود: جشنواره کتابخوانی عشایر برای نخستین بار در استان در سه بخش کودک، نوجوان، جوان و بزرگسال با مشارکت حوزه هنری، سازمان امور اجتماعی کشور و استانداری اردبیل برگزار می‌شود و ارائه امکانات و خدمات فرهنگی، ایجاد فضای شاد با برنامه‌های فرهنگی و کتابخوانی و دسترس پذیر کردن کتاب برای جامعه عشایر استان از اهداف جشنواره است.

رضاقلی‌زاده ادامه داد: کتاب "کوه مرا صدا می‌زند" نوشته محمدرضا بایرامی از نویسندگان سرشناس استان، منبع این جشنواره است و بخش کودک شامل تصویرسازی و نقاشی زیست بوم عشایری، بازگویی قصه‌های عامیانه (فیلم سه دقیقه‌ای) و دست سازه‌های بومی خواهد بود.

او درباره بخش نوجوان جشنواره تصریح کرد: این بخش شامل سئوالات چهار گزینه‌ای، خاطره‌نویسی و تجربه‌نگاری از زیست عشایری، روخوانی گزیده‌ای از کتاب (فیلم سه دقیقه‌ای)، نامه به شخصیت اصلی داستان (جلال)، خلاصه‌نویسی و دست سازه‌های بومی خواهد بود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل افزود: بخش جوان و بزرگسال نیز شامل سئوالات چهارگزینه‌ای، خاطره‌نویسی و تجربه‌نگاری از زیست عشایری، پویش معرفی کتاب (فیلم سه دقیقه‌ای) نامه به نویسنده کتاب (محمدرضا بایرامی) و خلاصه‌نویسی است.

رضاقلی‌زاده گفت: دبیرخانه جشنواره در اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان پارس‌آباد مستقر است و دریافت و تحویل حضوری پاسخنامه‌ها در همه کتابخانه‌های عمومی سراسر استان میسر خواهد بود و شرکت‌کنندگان غیرحضوری می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی جشنواره (www.ketabkhooon.ir) در این رخداد شرکت کنند.

استان اردبیل با ۸۳ کتابخانه عمومی در ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است و اغلب جامعه عشایر آن در شهرستان‌های شمالی استان ساکن هستند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • رتبه نخست شهرستان گرمسار در طرح زراعت چوب
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • خسارات بارش‌های شدید به عشایر دزپارت
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • رعد و برق بلای جان دام‌های عشایر در فارس شد
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • چالش غرب در رویارویی با بیداری فرهیختگان