Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک بانوی کارآفرین در روستای مرزدشت با اشاره به اینکه در زمین ارثیه پدرشوهرم کار خود را آغاز کردم گفت:توانستم اشتغال خانگی به تعداد ۲۰ نفر و ۶ نفر به صورت مستقیم در اقامتگاه مشغول به کار کنم. ۱۱ تير ۱۳۹۸ - ۰۰:۴۳ اقتصادی کار آفرینی و اشتغال نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اقامتگاه بوم گردی تلارخانه بردبار رشت خانه ای سنتی به سبکی گیلکی است که در سال 1394 ساخته شد و به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقامتگاه دارای 4 باب اتاق است که اتاق ها در محوطه و طبقات همکف و اول قرار دارند. از نظر موقعیت مکانی اقامتگاه تلارخانه بردبار در جاده رشت به بندرانزلی و در منطقه خمام واقع است و مهمانان گرامی با طی کردن مسافت 13 کیلومتر به شهر رشت و 22 کیلومتر به بندرانزلی دسترسی خواهند داشت.

کارآفرینی به دانش آموزان رسید

محوطه با صفا و طراحی سنتی اتاق های اقامتگاه تلار خانه رشت، چشم اندازی رو به تمام زیبایی های شمال را به مهمانان گرامی هدیه می دهد.  به دلیل القاء حس نوستالژیک، واحدهای اقامتی این اقامتگاه فاقد تخت می باشند. اتاق چی چی نی و کلبه ننه خونه نیز فاقد حمام و سرویس بهداشتی می باشند. برای آسایش هرچه بیشتر مهمانان، حمام و سرویس بهداشتی ایرانی در محوطه اقامتگاه تعبیه شده است. شایان ذکر است برخی واحدهای اقامتی این مجموعه نیز فاقد یخچال و تلویزیون است. یخچال به صورت عمومی در ایوان اقامتگاه وجود دارد که در صورت هماهنگی قبلی با پرسنل این مجموعه، امکان استفاده از آن برای گردشگران فراهم شده است.

تلارخانه بردبار نام اقامتگاه بوم‌گردی است که توسط یک بانوی کارآفرین در روستای مرزدشت رشت احداث شده است. لیلا بردبار بانوی کارآفرینی است که با کمک تسهیلات صندوق کارآفرینی امید هم اکنون برای 26 نفر از اهالی روستا شغل ایجاد کرده است.

وی ضمن اینکه باور دارد یکی از مأموریت‌های صندوق این است که با توجه به موقعیت، محصولات و زندگی جامعه روستایی درآمدهای کوچک را تبدیل به درآمد بزرگ کند.

وی درباره فعالیتش می گوید: من هنرمند حصیرباف با 25 سال سابقه کار هستم. این روستا را انتخاب کردم چون خانواده همسرم اینجا زندگی می‌کردند و بیش از 70 سال در اینجا سکونت داشته‌اند. زمینی از پدر شوهرم ارث به همسرم رسید و چون من کارآفرین حصیربافی در سال 93 بودم این طرح را در استانداری در حضور معاون رئیس‌جمهور مطرح کردم و وام کارآفرینی گرفتم و طرح اقامتگاه بوم‌گردی و صنایع‌دستی را در این مکان احداث کردم و نام اقامتگاه بوم‌گردی را تلارخانه بردبار گذاشتم.

خانم بردبار بیان کرد: خوشحالم که توانستم اشتغال خانگی به تعداد 26 نفر به صورت مستقیم در اقامتگاه مشغول به کار کنم. چون «تلارخانه بردبار» اولین طرح اقامتگاه بوم‌گردی بود که در این منطقه راه‌اندازی می‌شد، باعث شد هم مجوز بوم‌گردی و هم وام‌های بوم‌گردی به استان اعطا شود. این طرح همان طور که به اشتغال خود و خانواده‌ام کمک کرده به کل روستایی‌ها هم کمک کرد تا به توسعه و آبادانی روستای خودشان کوشا باشند.

این کارآفرین ادامه داد: از صندوق 50 میلیون تومان وام دریافت کردم و خوشبختانه این تسهیلات باعث شد ایده‌ام عملی شود. سود پایین وام یکی از عواملی بود که من را ترغیب کرد تا با جرأت بیشتری وام دریافت کنم و کارآفرینی داشته باشم.

 وی اظهار داشت:سعی کردم بتوانم از میهمان‌های خارجی و ایرانی در اقامتگاهم به صورت سنتی پذیرایی و برایشان خاطره خوبی از این اقامتگاه ایجاد کنم. شاید همین رویکرد خوبی برای جذب بیشتر گردشگران داخلی و خارجی باشد.

بردبار گفت:طرح بعدی اقامتگاه قرار است در همین مجموعه اقامتگاه بوم‌گردی تلارخانه بردبار ایجاد شـود که انشاءالله با همکاری صندوق کارآفرینی امید و باقی سازمان‌ها روند کار سریع‌تر پیش برود و بتوانم طرح خود را به مرحله ساخت برسانم.

 وی اظهار داشت:در حال حاضر ما می‌توانیم در اقامتگاه‌هایمان تقریباً 15 نفر را اسکان دهیم. برای اینکه بتوانیم تورهای گردشگری تعداد بالا را اقامت بدهم باید اقامتگاهم تعداد 40 نفر را پذیرا باشد که در طرح توسعه 2 واحد در نظر گرفتم. اگر ادارات مربوطه همکاری کنند که ما زودتر پروانه ساخت دریافت کنیم.

 این کارآفرین بیان کرد:یک صنـدوق موفق می‌توانــد حتی با تسهیلات کوچـک برای روستاییان اشتغال‌زایی کند. با کمی تحقیق درباره روستا و محصولات و زندگی جامعه روستایی می‌توانیم درآمدهای کوچک را تبدیل به درآمد بزرگ کنیم. اگر کمی صندوق‌ها در خصوص تسهیلات کارآفرینی با روستاییان همکاری کنند، روستاییان توانمند می‌توانند بیشتر از این وام‌های کوچک استفاده کنند. رونق کسب‌وکارآن‌ها سبب می‌شود تا روستاییان به شهرهای بزرگ مهاجرت نکنند .

 انتهای پیام/

R1012189/P/S7,82/CT1 واژه های کاربردی مرتبط کارآفرینی معاونت اشتغال

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کارآفرینی معاونت اشتغال کارآفرینی معاونت اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۹۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان

ایسنا/کردستان استاندار کردستان از افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در استان خبر داد.

اسماعیل زارعی کوشا، امروز دوشنبه (۱۱ اردیبهشت ماه) در مراسم گرامیداشت هفته کارگر که با حضور معاون وزیر کار و جمعی از کارگران استان در مجتمع فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه در ادامه پیگیری های بیمه کارگری در استان کردستان،۳۰۰ نفر به سهمیه کارگران ساختمانی استان اضافه شده است که امیدواریم این تعداد در آینده افزایش یابد.

وی کارگران را بازوان مهم توسعه کشور ذکر کرد و افزود: موتور تولید و تحرک کشور با تلاش کارگران خدوم به حرکت در می آید که برای تداوم آن باید اهتمام جدی داشته باشند.

ماموستا فایق رستمی، نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه این مراسم با تبریک روز کار و کارگر گفت: کارگران زحمتکش‌ترین قشر جامعه هستند.

نقش کارگران در جهش تولید بی بدیل است

وی با اشاره نقش کارگران در جهش تولید گفت: جهش تولید یعنی ارتقای فرهنگ مردم، ایجاد کارخانجات در مناطق کمتر توسعه یافته، استفاده از تحصیلکردگان، احیای کارخانه‌ها و ... است.

وی افزود: کارگران همیشه جوان نمی‌مانند و زمانی پیر و سالخورده می‌شوند لذا باید زمینه لازم برای حمایت از آنان در این دوران فراهم شود.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه تمام کارگران باید مورد حمایت مسئولان قرار گیرند، بیان کرد: در باب اهمیت کسب و کار پیامبر اسلام می فرماید در این دنیا چنان کار کنید که همیشه در این دنیا می‌مانید.

وی افزود: دشمن امروز در میدان دیگر مبارزه با کشور، به دنبال تضعیف اقتصاد ماست‌ که در این راستا باید تمام تلاش خود را برای رونق تولید و توسعه اقتصادی کشور به کارگیریم.

ماموستا رستمی با اشاره به اینکه به همان اندازه امنیت کشور، امنیت معیشت مردم نیز حائز اهمیت است، افزود: استان فرهنگی کردستان باید با توجه به پتانسیل‌های موجود یک استان عام المنفعه و با اقتصاد قوی باشد.

وی با اشاره به توسعه عدالت در جامعه گفت: باید با سعی و کوشش و تولید، تحریم‌ها را در کشور خنثی کنیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان
  • ژاوی: برای فصل بعد همه باید پیشرفت کنیم/ «لِوا» الگوست
  • تخریب فنس‌های اطراف اقامتگاه نتانیاهو
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • تور مدرسه گردی در مشهد
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی