Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@05:19:12 GMT

ثبت ۱۲۹ اثر نطنز در فهرست آثار ملی

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۵۰۴۹۷

ثبت ۱۲۹ اثر نطنز در فهرست آثار ملی

نطنز_سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نطنز گفت: تاکنون در این شهرستان یک‌هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی، طبیعی، فرهنگی و گردشگری شناسایی شده که از این تعداد ۱۱۰ اثر تاریخی، ۱۱ اثر ناملموس و هشت اثر طبیعی در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

حسین یزدانهمر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از شهرستان نطنز با بیان اینکه این شهرستان از گذشته‌های دور زادگاه بزرگان و هنرمندان زیادی بوده که آثاری ارزشمند را خلق کرده‌اند، اظهار کرد: تعدادی از رشته‌های صنایع‌دستی مانند سفال و سرامیک سنتی، گلیم‌بافی، سبدبافی، دوخت لباس‌های محلی و زیورآلات سنتی ابیانه تا به امروز در شهرستان فعال است و اداره میراث فرهنگی برای حفظ و بقای آن‌ها به روش‌های مختلف تلاش کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به قدمت و سابقه صنایع‌دستی شهرستان عنوان کرد: تاکنون در این شهرستان یک‌هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی، طبیعی، فرهنگی و گردشگری شناسایی شده که از این تعداد ۱۱۰ اثر تاریخی، ۱۱ اثر ناملموس و هشت اثر طبیعی در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است. 

سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نطنز ادامه داد: دروه‌های آموزشی برای بیش از ۷۰۰ نفر از هنرجویان رشته‌های رودوزی سنتی، قلمزنی معرق، منبت چوب، میناکاری و نگارگری برگزار شده است.

یزدانهمر اظهار کرد: تاکنون بیش از ۱۸۳ مورد پروانه تولیدی کارگاهی، انفرادی و کارت شناسایی صادر شده است.

وی اضافه کرد: تاکنون رشته‌های خراطی، سفال و سرامیک و دوخت لباس‌های محلی ابیانه در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده و هنرمندان دو رشته نیز موفق به دریافت نشان ملی شده‌اند.

سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نطنز با بیان اینکه حدود چهار میلیارد ریال تسهیلات به هنرمندان صنایع‌دستی این شهرستان پرداخت شده است، یادآور شد: بیش از ۲۰ مجوز ایجاد و راه‌اندازی اقامتگاه‌های بوم‌گردی در شهرهای نطنز و بادرود و روستاهای متین‌آباد، ده‌آباد و روستاهای بخش مرکزی نطنز صادر شده است.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حمایت از هنرمندان استادکاران و فعالان صنایع دستی ميراث فرهنگي نطنز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۰۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سمانه سلطانی پور روز یکشنبه ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ گفت: با صدور مجوز فعالیت فروشگاه صنایع‌دستی آروند با مدیریت آقای حسین میری، واقع در بازار سرپوشیده شهر شاهرود، تعداد فروشگاه‌های مجاز صنایع‌دستی در استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان افزود: بر اساس ابلاغ دستورالعمل صدور مجوز فروشگاه‌های صنایع‌دستی، متقاضیان می‌توانند با ثبت درخواست در درگاه ملی مجوزها و پس از بررسی درخواست توسط اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مجوز خود را دریافت کنند.

سمانه سلطانی پور گفت: در حال حاضر ۶ فروشگاه صنایع‌دستی در سمنان، ۹ فروشگاه صنایع‌دستی در شاهرود، ۲ فروشگاه صنایع‌دستی در دامغان و ۲ فروشگاه صنایع‌دستی در مهدی‌شهر تحت مجوز اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان فعالیت می‌کنند.

46 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900631

دیگر خبرها

  • فرش دستباف هنر مادر است
  • دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • نمایشگاه صنایع‌دستی در عمارت خسروآباد سنندج برپا شد
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد