Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب،  آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی صبح امروز در مراسم افتتاحیه کنگره بین المللی مشاهیر کرد در سنندج، اظهار داشت: احترام به بزرگان و احترام به کسانی که فرهنگ یه ملت را رقم می زنند طبق دستور قران باید به انان احترام گذاشت و بزرگداشت انان نشان از فهم درک و اخلاق والا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: احترام گذاشتن به بزرگان نشانه فرهنگ و دینداری است و برای یک قوم برکت به دنبال خواهد داشت و کسانی که در جهات مختلف توانسته اند باعث افتخار یک قوم و ملت شوند باید تکریم شوند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان ادامه داد: مشاهیر و مفاخر تجلیگاه روح بزرگ خداوند هستند و مردم کرد مردمی باصفا, با وفا, انسان هایی فداکار هستند که این روح در انان دمیده شده است.

آیت الله حسینی شاهرودی یادآور شد: قوم کرد برای ایران فرصت است و تهدید نیستند برخلاف اعتقاد رژیم ستم شاهی که این ملت را از ایران جدا می دانست و رهبر معظم انقلاب نیز همواره به خدمت به این مردم تاکید دارند.

وی بیان کرد: رشادت و فداکاری های قوم کرد هیچگاه از یاد و خاطره کسانی که تاریخ انقلاب و جنگ را می دانند فراموش نمی شود و در هر نقطه از جهان که کردی باشد ایرانی است و همه نیز به این مسئله افتخار می کنند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: زبان کردی نیز یک سرمایه بزرگ است که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان یک سرمایه معرفی شده که بیش از هشت هزار سال به گواه تاریخ قدمت دارد.

آیت الله حسینی شاهرودی در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار داشت: کردها در هر جایی که باشند در ابتدا خود را ایرانی می دانند و به همین دلیل ایران اسلامی خاستگاه اصلی کردهاست.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در مقاطع مختلف تاریخی نسبت به کردهای عراق نگاهی ویژه داشته که این مهم در جریان هشت سال دفاع مقدس و همچنین حمله گروهک تکفیری داعش همراهی خود را با کردهای عراق اعلام کرده است.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: به دلیل این نوع نگاه است که امروز کردها در سراسر جهان خود را ایرانی می دانند و این مهم یک افتخار برای ما در استان کردستان است.

گفتنی است کنگره مشاهیر کرد صبح امروز برای معرفی و شناخت بزرگان و مفاخر عرصه فرهنگ و هنر کُرد در نقاط مختلف دنیا اغاز شد و تا ۱۲ تیر ماه ادامه دارد و قرار است طی این کنگره از ۲۵ نفر از مشاهیر کُرد و پنج نفر از کسانی که در ارتباط با موضوع کُرد و کُردشناسی فعالیت داشته اند، تجلیل شود.

ویژه برنامه های فرهنگی شامل شب شعر، محافل ادبی و کنسرت موسیقی در بخش جنبی کنگره مشاهیر کُرد از جمله برنامه های پیش بینی شده در این رویداد فرهنگی است.

برپایی نمایشگاهی هم برای معرفی و بازمعرفی مفاخر و مشاهیر کُرد و توانمندی های حوزه فرهنگ و هنر استان در طول برگزاری کنگره مشاهیر کُرد هم پیش بینی شده بود که افتتاح شد.

بررسی آثار و تاثیرگذاری منطقه ای و جهانی مفاخر و مشاهیر کُرد، مفاخر و مشاهیر کرد و کارآفرینی در عصر جدید و نقش مفاخر و مشاهیر کرد در تحولات علمی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی از جمله محورهای برگزاری این کنگره است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۴۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود رادمنش ظهر یکشنبه در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: بخش زیادی از این روستاها برای اولین بار از نعمت اینترنت پرسرعت بهره مند شدند و بخشی از آنها دارای پوشش جامع و بهینه‌تر شدند.

وی بیان داشت: پروژه فیبر نوری روستایی در استان اجرا و در این مدت بیش از ۴۰۰ کیلومتر مسیر روستایی تحت پوشش فیبر نوری قرارگرفته است.

رادمنش اظهار داشت: در فاز دوم این پروژه، ۱۵۰۰ کیلومتر فیبر نوری طراحی و برنامه ریزی شده است.

وی افزود: اجرای فیبر نوری منازل و کسب و کارها در شهرهای استان از دیگر پروژه‌های راهبردی و زیرساختی استان است که این پروژه در سه شهر دهدشت، چرام و گچساران در حال اتمام است و بزودی در دیگر شهرهای استان نیز اجرا خواهد شد.

رادمنش با بیان اینکه استفاده از شبکه ثابت مبتنی بر فیبر نوری نیازمند فرهنگ سازی است، گفت: سرعت اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری افزایش ۱۰۰ برابری داشته و با اجرای این پروژه مردم استان طعم شیرین فناوری را با کیفیت و سرعت بالا خواهند چشید.

وی افزود: توسعه و بهبود خدمات ارتباطی و اینترنتی در شهرهای و روستاهای مختلف استان بر روی بستر شبکه فیبر نوری ضروری است و رسانه‌ها در راستای فرهنگ سازی و آگاهی بخشی مردم نسبت به استفاده از این فناوری ایمن، پیشرفته و قابل اتکا همکاری کنند.

رادمنش تصریح کرد: باید ذائقه و نگرش مردم را نسبت به این مهم تغییر داد و نقش رسانه‌ها در این راستا بسیار تعیین کننده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با بیان اینکه در ۳۰ ماه عمر دولت سیزدهم، ما شاهد رشد کم نظیر زیرساخت‌های ارتباطی در سطح استان کهگیلویه وبویراحمد بودیم، گفت: دولت سیزدهم همواره با نگاه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته تلاش کرده است که در راستای برقراری عدالت ارتباطی قدم بردارد.

کد خبر 6091162

دیگر خبرها

  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • سرکوب، نشانه رسوایی لیبرال دموکراسی غربی
  • حفظ سرمایه اجتماعی با برگزاری مطلوب کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان
  • استفاده از زندگینامه شهدای بین المللی در کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان
  • در بزرگداشت روز میمند خاستگاه گل و گلاب جهان چه گذشت؟
  • آیین بزرگداشت هفته ترویج فرهنگ و منش پهلوانی در سنندج برگزار شد
  • علم‌الهدی: می‌خواهید به بهانه پر کردن سبد جمعیت انقلابی، همان کسانی را هم که انقلابی هستند از خود برنجانید؟
  • بزرگداشت شهیده راحله روشنگر شهید مدافع سلامت ماسال
  • امام جمعه قم: از نیروی انتظامی و کسانی که زخم زبان‌ها را به جان خریدند تشکر می‌کنیم
  • شاعری که مایه افتخار ایرانیان است