Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – مهسا نجاتی؛ در طول مراسم اهدای جوایز برترین رستوران‌های جهان که در روزهای اخیر برگزار گردید، نام 50 رستوران اعلام شد. رستوران میرازور  که در مونتون فرانسه قرار دارد، به عنوان بهترین رستوران اروپا و همچنین جهان شناخته شد.

در این مراسم که در شهر مارینای سنگاپور برگزار شد، به سرآشپزان این رستوران‌های برتر جوایزی اهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قابل ذکر است که در طول 18 سال اخیر، نخستین بار بود که یک رستوران فرانسوی در صدر لیست قرار می‌گیرد. رستوران میرازور، سال گذشته در جایگاه سوم، و در سال 2017 در جایگاه چهارم قرار داشت.

در این مراسم سالیانه، که مهم‌ترین شب آشپزان سراسر جهان به شمار می‌رود، نام رستوران‌های 26 کشور از پنج قاره به چشم می‌خورد.

گفتنی است که به دنبال این رستوران فرانسوی که بیشتر غذای محلی سرو می‌کند، رستوران نوما در دانمارک و رستوران آسادور در اسپانیا در جایگاه سوم قرار گرفتند.

جالب توجه است که اسپانیا، با کسب 7 جایگاه در این لیست، عنوان دارا بودن بیشترین تعداد رستوران برتر را به خود اختصاص داد، که سه رستوران از این هفت رستوران، در 10 جایگاه نخست قرار دارند. به دنبال آن، ایالات متحده با کسب 6 جایگاه در این لیست، دومین جایگاه دارا بودن بیشترین تعداد رستوران برتر را به خود اختصاص داد.

در ادامه، به معرفی 50 رستوران برتر جهان می‌پردازیم:

50- رستوران Schauenstein در سوئیس

49- رستوران Leo در کلمبیا

48- رستوران Ultraviolet در چین

47- رستوران Benu در ایالات متحده آمریکا ( سان فرانسیسکو)

46- رستوران De Librije در هلند

45- رستوران Suhring در تایلند

44- رستوران The Test Kitchen در آفریقای جنوبی

43- رستوران Hof Van Cleve در بلژیک

42- رستوران Belcanto در پرتغال

41- رستوران The Chairman در هنگ کنگ

40- رستوران Tim Raue در آلمان

39- رستوران A Casa do Porco در برزیل

38- رستوران Hisa Franko در اسلوونی

37- رستوران Alinea در شیکاگو

36- رستوران Le Bernardin در ایالات متحده آمریکا (نیویورک)

35- رستوران Atelier Crenn در ایالات متحده آمریکا (سان فرانسیسکو)

34- رستوران Don Julio در آرژانتین

33- رستوران Lyle’s در بریتانیا

32- رستوران Nerua Guggenheim در بیلبائو اسپانیا

31- رستوران Le Calandre در ایتالیا

30- رستوران Elkano در اسپانیا

29- رستوران Piazza Duomo در ایتالیا

28- رستوران Blue Hill at Stone Barns در ایالات متحده آمریکا (نیویورک)

27- رستوران The Clove Club در بریتانیا

26- رستوران Borago در شیلی

25- رستوران Pavillon  در فرانسه

24- رستوران Quintonil در مکزیک

23- رستوران Cosme در ایالات متحده آمریکا (نیویورک)

22- رستوران Narisawa در ژاپن

21- رستوران Frantzen در سوئد

20- رستوران Tickets در اسپانیا

19- رستوران Twins Garden در روسیه

18- رستوران Odette در سنگاپور

17- رستوران Steirereck در اتریش

16- رستوران Alain Ducasse au Plaza Athenee در فرانسه

15- رستوران Septime در فرانسه

14- رستوران Azurmendi در اسپانیا

13- رستوران White Rabbit در روسیه

12- رستوران Pujol در مکزیک

11- رستوران Den در ژاپن

10- رستوران Maido در پرو

9- رستوران Disfrutar در اسپانیا

8- رستوران L’Arpege در فرانسه

7- رستوران Mugaritz در سن سباستین اسپانیا

6- رستوران Central در پرو

5- رستوران Geranium در دانمارک

4- رستوران Gaggan در تایلند

3- رستوران Asador Etxebarri در اسپانیا

2- رستوران Noma در دانمارک

1- رستوران Mirazur در فرانسه

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: رستوران سرآشپز رستوران لوکس رستوران فرانسوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۵۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا

واشنگتن خواهان مهار پکن در تهران است، اما کارشناسان می گویند این موضوع به این سادگی ها هم نیست.

به گزارش خبرآنلاین نشریه فارن پالیسی در مقاله ای با عنوان "چین واقعاً چقدر بر ایران اهرم دارد؟" نوشت: حتی قبل از اینکه ایران صدها هواپیما بدون سرنشین و موشک را به سمت اسرائیل پرتاب کند، مقامات آمریکایی از چین خواسته بودند تا از نفوذ خود برای متقاعد کردن تهران برای مهار اقدامات تحریک‌آمیز خود و گروه‌های مقاومت در سراسر خاورمیانه استفاده کند.

حمله انتقام جویانه ایران که اولین حمله مستقیم این کشور به خاک اسرائیل بود، ایالات متحده را به استفاده بیشتر از اهرم بالقوه پکن در خاورمیانه ترغیب کرده است. چین مدت‌هاست که بزرگترین شریک تجاری ایران است و مقامات ارشد ایالات متحده از جمله رئیس جمهور جو بایدن، به طور علنی از پکن خواسته‌اند تا به کنترل تهران کمک کند، به ویژه در حالی که ماه‌ها حملات گروه انصارالله در دریای سرخ که توسط ایران تشویق می‌شوند، حمل و نقل جهانی را مختل کرده است. جان آلترمن، مدیر برنامه خاورمیانه در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی گفت: « حدود یک سوم از کل تجارت ایران با چین شکل می‌گیرد و این کشور به یک محافظ مهم برای منافع ایران در شورای امنیت تبدیل شده است. به نظر من چین تنها کشوری است که بیشترین توانایی را برای نفوذ بر ایران دارد، اگر بخواهد.»

با افزایش تنش بین اسرائیل و ایران، قانونگذاران آمریکا فشار را بیشتر می‌کنند. در تازه‌ترین اقدام، مجلس نمایندگان آمریکا با اکثریت قریب به اتفاق قانون تحریم‌های انرژی ایران و چین را تصویب کرد. این قانون برای هدف قرار دادن شرکت‌های چینی که نفت خام ایران را خریداری می‌کنند و در نتیجه پول را به اقتصاد ایران پمپاژ می‌کنند، طراحی شده است. این لایحه برای تصویب نهایی به سنا منتقل شده است.

جاش گوتهایمر، نماینده دموکرات کنگره گفت: «در حالی که ما اینجا هستیم، ایران از تجارت نفتی خود با چین برای آوردن درآمد ۱۵۰ میلیون دلاری در روز استفاده می‌کند. چین با واردات میلیون‌ها بشکه نفت در روز، ایران را در تجارت نگه می‌دارد و بودجه‌های مهمی را برای برنامه هایی چون توسعه موشکی و تسلیحات هسته‌ای فراهم می‌کند.

اگرچه ایالات متحده به طور فزاینده ای به دنبال چین برای تحت تأثیر قرار دادن ایران است، برخی کارشناسان هشدار می دهند که این موضوع به این سادگی ها نیست.

کمتر کشوری به اندازه چین با ایران روابط اقتصادی قابل توجهی دارد. چین برای بیش از یک دهه بزرگترین شریک تجاری ایران بوده است، یک رابطه طولانی مدت که عمدتا حول محور تجارت نفت بوده است. بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳، شرکت‌های چینی واردات نفت ایران را بیش از سه برابر کردند و فروش را به بالاترین حد در ۱۰ سال اخیر رساندند.

اما روابط اقتصادی آنها به لحاظ نفوذ نابرابر است. به عنوان مثال، سال گذشته بیش از ۹۰ درصد صادرات نفت خام ایران به چین بوده است. با این حال، چین تامین‌کنندگان بسیار دیگری فراتر از ایران دارد و عرضه تهران تنها ۱۰ درصد از کل واردات چین را تشکیل می‌دهد.

پاتریشیا کیم، یکی از همکاران موسسه بروکینگز، به فارین پالیسی گفت: پکن به‌عنوان بزرگ‌ترین شریک تجاری و حامی قدرت بزرگ ایران، از کانال‌های ارتباطی ممتاز با تهران برخوردار است و بدون شک نفوذ بیشتری بر این کشور نسبت به ایالات متحده یا متحدانش دارد.

او افزود: «اگر رهبران چین تصمیم بگیرند رویکرد مداخله جویانه تری اتخاذ کنند، سخت است بگوییم که پکن چقدر می تواند تهران را مهار کند.»

ویلیام فیگوروآ، کارشناس روابط چین و ایران در دانشگاه گرونینگن هلند، گفت: در حالی که چین از نظر فروش و تجارت نفت دارای اهرمی است، استفاده از این اهرم هم از نظر سیاسی و هم از نظر لجستیکی چالش برانگیز است.

به عنوان مثال، پالایشگاه های خصوصی چین که در بازار سیاه فعالیت می کنند، به طور غیرقانونی بیشتر نفت ایران را خریداری می کنند، نه پالایشگاه های دولتی. او گفت که این پالایشگاه‌های خصوصی «به‌شدت دشوار است که کنترل شوند» و کنترل مستقیم واردات نفت ایران از چین را برای پکن چالش‌برانگیز می‌کند.

مقیاس سرمایه گذاری چینی ها در ایران که عمدتاً توسط شرکت های خصوصی هدایت می شود، همچنان یک موضوع آزاردهنده در روابط بین دو کشور است. فیگوئروا گفت که چین به طور مزمن در ایران سرمایه گذاری ناکافی کرده است، که شکایت هایی را از سوی تهران برانگیخته و بر تمایل آنها برای تن دادن به فشار چین تأثیر می گذارد.

*ترجمه: ابوالفضل خدائی

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تعلیق تحویل مهمات به رژیم صهیونیستی توسط آمریکا
  • دیدار «شی» با میراث‌دار «دوگل»
  • اینجا «ایالات متحده اسرائیل» است!
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • توضیح سالیوان درباره کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین
  • سالیوان: کمک‌های جدید آمریکا شرایط جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • آمریکا به قطر: اگر رهبران حماس شروط آتش‌بس را نپذیرفتند، آن‌ها را بیرون کنید
  • مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا
  • بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است