Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایوو فریزان روز سه شنبه در دیدار با رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در شمال و شرق کشور در مشهد افزود: این تعداد زیاد پناهنده پیامی به سیاستمداران و متولیان درگیریها و منازعات در سطح دنیا است. ۸۰ درصد پناهندگان در دنیا به کشورهای همسایه پناه می‌برند که نمونه آن پناهندگان افغانستانی هستند که در ایران سکونت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: تمام تلاش ما این است که بتوان مشکلات و چالشهای پیرامون بازگشت پناهندگان افغانستان را به کشورشان برطرف کنیم و این کاری نیست که کمیساریای سازمان ملل به تنهایی بتواند انجام دهد لذا نیازمند حمایت سایر کشورها است.

رئیس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در ایران گفت: شمار آن دسته از مهاجران افغانستانی که بازگشت داوطلبانه به کشورشان را انتخاب کرده و زندگی جدید را در افغانستان شروع می‌کنند خیلی کم است. اگر واقعگرا باشیم آنان شرایط افغانستان را می‌دانند و بر همین اساس ترجیح می‌دهند در ایران زندگی کنند.
وی افزود: همیشه سعی کرده ایم این پیام را به جامعه بین المللی بدهیم که ایران به دلیل مسئولیت پاسخگویی به تعداد زیادی از پناهندگان افغانستانی شایسته کمک رسانی بیشتر بوده و سپاسگزاری از جمهوری اسلامی به تنهایی کافی نیست بلکه باید جنبه عملی پیدا کند.

وی گفت: از سوی دیگر شرایط زندگی پناهندگان خارجی در ایران قابل مقایسه با دیگر نقاط جهان نیست.

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال و شرق کشور نیز در این دیدار ریشه پناهندگی و مهاجرت را جنگ و مشکلات امنیتی توصیف و بیان کرد: جامعه بین الملل باید کمک کند تا زمینه‌های موجد مهاجرت در جهان محو شوند.
عباس ارباب خالص افزود: این در حالی است که هم اینک برخی از دولتهای عضو جامعه بین الملل به ناامنیها و جنگ در سطح جان دامن می‌زنند و همین اقدامات آنها است که آوارگی انسانهای بیگناه را در پی دارد.
وی ادامه داد: مطابق آموزه‌های دین مبین اسلام پذیرش مهاجران در ایران را وظیفه خود می‌دانیم اما امکانات جمهوری اسلامی با تعداد مهاجران متناسب نبوده و پاسخگوی آن نیست.

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال و شرق کشور گفت: گرچه مشکلات ناامنی، فقدان بهداشت و آموزش در کشور افغانستان وجود دارد اما در نهایت مهاجران افغانستانی می بایست به کشورمان برگردند تا بستربادانی و پیشرفت موطنشان را فراهم کنند. افغانستان نه تنها برخوردار از تجار و تولیدکنندگان خوب است بلکه اتباع آن کشور در رشته‌های مختلف علمی نیز موفق ظاهر شده اند.

وی افزود: ظرف چند دهه اخیر همه مهاجران افغانستانی در خراسان رضوی از تمامی تسهیلاتی که در اختیار شهروندان ایرانی قرار دارد نظیر آموزش، خدمات اجتماعی و بیمه سلامت برخوردار بوده و هستند بطوری که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر لزوم ارائه خدمات آموزشی در ایران به مهاجرانی که فاقد سند هویتی هستند تاکیده کرده اند.

رئیس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در ایران که دیشب وارد مشهد شد طی اقامت دو روزه خود در این شهر با مسئولان خراسان رضوی دیدار می‌کند.

هم اینک ۳۲۰ هزار تبعه کشور افغانستان به صورت قانونی در خراسان رضوی سکونت دارند. ۶۰ هزار نفر از این جمعیت به عنوان دانش آموز در مدارس این استان در حال تحصیل هستند. طرح پوشش بیمه درمانی اتباع خارجی نیز در قالب قرارداد چهارجانبه اداره کل اتباع وزارت کشور، سازمان بیمه سلامت، وزارت بهداشت و دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان از سال ۱۳۹۴ در خراسان رضوی در حال اجرا است. همچنین مهاجران افغانستانی مقیم خراسان رضوی در قالب ۱۶ موسسه دارای مجوز از اداره کل اتباع و مهاجران خارجی استانداری دست اندرکار فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی هستند.

۳۰۲۷/‌۱۸۵۸

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۶۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان

حنان حسن بلخی، رئیس منطقه‌ مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی در دیدار با امیر خان متقی، وزیر امور خارجه طالبان گفت: عربستان، قطر و امارات متحده عربی هر یک ۳ میلیون دلار و یک بنیاد خیریه جهانی نیز ۱۵ میلیون دلار به توسعه بخش صحت در افغانستان کمک کرده اند.

وی افزود: سازمان بهداشت جهانی روی طرحی کار می‌کند تا زمینه گفتگو در بخش صحت بین حکومت‌های افغانستان و پاکستان فراهم شود.

در این دیدار وزیر خارجه طالبان نیز اطمینان داد که هیأت حاکمه افغانستان تلاش می‌کند تا امنیت را برای تمامی گروه‌های صحی به شمول تیم های مبارزه با پولیو تأمین کند.

این در حالیست که عبدالسلام حنفی، معاون اداری طالبان در دیدار با رئیس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت، خواستار همکاری سازمان‌های بین‌المللی به منظور کشت محصول جایگزین خشخاش در راستای حمایت از کشاورزان افغانستانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • طالبان:حضور در «او.آی.سی» آغازی برای تعامل با جهان اسلام است
  • بازارچه خیریه سازمان ملل به نفع کودکان جهان برگزار شد
  • تمدید اقامت دوماهه پناهجویان افغانستانی در پاکستان
  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • ۴۷ میلیون افغانستانی را خوشحال کردیم | اینفانتینو هم از صعود افغانستان به جام جهانی هیجان‌زده بود