Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-01@13:46:50 GMT

«کتیبه ژنرال» منتشر می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۵۸۸۳۵

«کتیبه ژنرال» منتشر می‌شود

به گزارش ایکنا؛ روایت زندگی فرمانده بی‌سر، شهید مدافع حرم حاج عبدالله اسکندری با عنوان «کتیبه ژنرال» به قلم اکبر صحرایی، به همت انتشارات شهید کاظمی منتشر می‌شود.

سردار شهید حاج عبدالله اسکندری هر چند رزمنده‌ای نام آور در جنگ تحمیلی بود، اما نام او وقتی سرزبان‌ها افتاد که به جمع مدافعان حرم پیوست و پیکر مطهرش پس از شهادت به دست گروه تروریستی داعش افتاد!

ابوجعفر نامی که از فرماندهان این گروه تروریستی بود سر از تن بی‌جان سردار جدا کرد و تصاویر آن را در فضای مجازی منتشر ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته طولی نکشید که وعده خدا محقق شد و با کشته شدن ابوجعفر به دست ارتش سوریه، این بار تصویر لاشه او بود که در معرض دید جهانیان قرار گرفت و دل همه دوستداران شهید را شاد کرد.

عبدالله اسکندری در محله فقیرنشین قصر‌الدشت شیراز متولد شد که همین مسئله سبب شده تا خاطرات خاص و شیرینی در این مرحله از زندگی او رقم بخورد و در دوران جوانی در هشت سال دفاع مقدس عاشقانه جنگید و سپس به سوریه رفت. شهید عبدالله اسکندری مدیرکل بنیاد شهید استان فارس را در سال‌های گذشته بر عهده داشت و با اصرار خودش در سال ۱۳۹۳ عازم سوریه شد. طی ماموریتی که با دشمن داعشی درگیر شد، توسط تک‌تیرانداز به شهادت رسید. او نخستین شهید مدافع حرم به دست داعش است که سر وی را جدا کرده بودند و متأسفانه پیکر این شهید بزرگوار هنوز به وطن بازنگشته است.

کتیبه ژنرال رمان هزار صفحه‌ای از زندگی سراسر افتخار و شجاعت شهید اسکندی است که پس از ۵ سال تلاش و تحقیق نویسنده نام آور و انقلابی کشور؛ اکبر صحرایی به رشته تحریر در آمده است.

این کتاب از کودکی شهید اسکندری شروع می‌شود و در زمان شهادتش تمام می‌شود و حجم عظیمی از کتاب را دورانی در بر میگیرد که شهید عبدالله اسکندری در هشت سال دفاع مقدس است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: شهید عبدالله اسکندری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۸۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر شناسایی عاملان حمله به شیعیان افغانستان + فیلم

چهره‌های سیاسی و مردم افغانستان بر شناسایی و مجازات عاملان حمله تروریستی به نمازگزاران شیعه در استان هرات تاکید کردند.

نمازگزاران شیعه در مسجد امام زمان (عج) در شهرستان «گذره» استان هرات شب گذشته هدف حمله تروریستی قرار گرفتند که براثر آن هفت نمازگزار از جمله یک کودک و خطیب این مسجد به شهادت رسیدند. مراسم تشییع و خاکسپاری شهدا امروز با حضور گسترده شهروندان هرات برگزار شد.

این حمله تروریستی واکنش‌های گسترده‌ای به دنبال داشت. سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل، حامد کرزی رئیس جمهور اسبق، عبدالله عبدالله رئیس سابق شورای عالی مصالحه ملی و محمد محقق رئیس حزب وحدت اسلامی مردم افغانستان این حمله را به شدت محکوم کردند. دفترنمایندگی سازمان ملل متحد در افغانستان نیز با محکوم کردن این حمله بر حفاظت از شیعیان افغانستان در برابر حملات تروریستی تاکید کرد. سخنگوی استانداری هرات اطمینان داده است عاملان این حمله تروریستی توسط حکومت سرپرست افغانستان، به زودی شناسایی و به پنجه قانون سپرده خواهند شد.

شب گذشته داعش مسئولیت این حمله تروریستی را بر عهده گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تاکید بر شناسایی عاملان حمله به شیعیان افغانستان + فیلم
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • «آدرخش و رقص فانتوم‌ها» در نمایشگاه کتاب طنین می‌اندازد
  • آقا معلم در لیست ترور!
  • یادواره‌های شهدا، دشمن‌ستیزی را در دلها زنده نگه می‌دارد
  • بلینکن وارد اراضی اشغالی شد
  • ماجرای کسی که شهر بشاگرد را از گمنامی درآورد | تقدیر رهبر انقلاب از حاج عبدالله والی | تصاویر
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد
  • دنیا در برابر عملیات وعده صادق کم آورد
  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه