Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط‌عمومی بانک‌پاسارگاد، در این مراسم که با حضور دکتر حسینی سرپرست وزارت آموزش‌و‌پرورش، دکتر حق‌شناس استاندار گلستان، امام‌جمعه اهل تسنن منطقه، مهندس دوستی عضو هیأت‌عامل بانک‌پاسارگاد، رییس سازمان نوسازی مدارس، فرماندار آق‌قلا، مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، کلنگ ساخت مدرسه ۴ کلاسه شهید مفتح صحنه به مساحت ۵۴۰ مترمربع، مدرسه ۶ کلاسه امیرکبیر قرنجیک به مساحت ۷۸۵ مترمربع و مدرسه ۳ کلاسه سالار صحنه پیر آغاج در مساحت ۳۰۶ مترمربع به صورت متمرکز و با اعتبار 5 میلیاردتومان، بر زمین زده‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این خبر، دکتر حسینی سرپرست وزارت آموزش و پرورش ضمن بیان این مطلب که در کنار حادثه تلخ سیل در کشور، سیل مهربانی مردمی هم شکل گرفت، گفت: در استان گلستان ۳۲۴ آموزشگاه در پی وقوع حادثه سیل، آسیب دید. اما خوشبختانه در آموزش و پرورش مثلثی به نام خیرین مدرسه‌ساز اعم از بانک و افراد حقیقی و حقوقی، آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس حضور دارند که با جان و دل به یاری آمدند. این خیرین نه در کنار آموزش و پرورش بلکه در قلب آن جای دارند.

وی ضمن تقدیر از بانک‌پاسارگاد به دلیل مشارکت در ساخت مدارس تخریب‌شده در حادثه سیل ادامه داد: امروز هم شاهد حضور بانک‌پاسارگاد به عنوان یکی از آن سه ضلع مثلث هستیم. این بانک مبلغ 5 میلیاردتومان برای ساخت حداقل 3 مدرسه در مناطق سیل‌زده گلستان تعهد کرده‌است.

همچنین در این مراسم مهندس دوستی عضو هیأت‌عامل بانک‌پاسارگاد ضمن اشاره به اینکه استان گلستان از استان‌های درخشان و شهیدپرور با مردمی شریف است، گفت: بانک‌پاسارگاد بر اساس مسئولیت‌های اجتماعی و فرهنگی که دارد، نسبت به مردم ایران تعهد دارد و از بدو تأسیس اقدامات مؤثری را انجام داده‌است. این بانک در تمام بحران‌های پیش‌آمده در کشور، در حد توان به مردم آن دیار خدمت کرده‌است. وی با قدردانی از استقبال بسیار خوب مردم منطقه، ادامه داد: پس از وقوع حادثه سیل نیز به سرعت ستادی در بانک با حضور شخص دکتر قاسمی مدیرعامل بانک‌پاسارگاد تشکیل شد. این بانک علاوه بر سایر کمک‌ها، مبلغ 30 میلیاردتومان جهت ساخت و بازسازی مدارس در استان‌های لرستان، خوزستان و گلستان اختصاص داد.

وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های ارزشمند بانک‌پاسارگاد در حوزه‌های مختلف و در جهت پیشرفت کشور، به نقش اساسی این بانک در امر اشتغال‌زایی تأکید کرد.

گفتنی است بانک‌پاسارگاد پس از وقوع حادثه دلخراش سیل، با تشکیل ستاد پشتیبانی جهت برنامه‌ریزی بهتر برای حمایت از هم‌میهنان سیل‌زده، کمک‌های خود را به این مناطق آغاز کرد. در همین راستا مقرر شد که در سال جاری، کل بودجه‌تبلیغاتی بانک، صرف مشارکت در بازسازی و ساخت مدارس تخریب‌شده در مناطق سیل‌زده شود. علاوه بر مشارکت در ساخت مدارس، اختصاص حداقل یک روز حقوق سرمایه‌انسانی به این امر خطیر، اهدای نقدی مبلغ 10 میلیارد ریال، ارسال 900 قلم انواع لوازم خانگی شامل 400 دستگاه تلویزیون‌ و 500 دستگاه اجاق گاز برای توزیع در استان گلستان، ارسال 250 هزار بطری آب و 1350 تخته پتو و ... بخشی از کمک‌های بانک‌ پاسارگاد به مناطق سیل‌زده است. این بانک تا حل کامل مشکلات، در میان مردم خواهد بود.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا سیاست و اقتصاد بانک پاسارگاد مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۹۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمودزاده بعد از ظهر امروز جمعه در گفت‌وگویی رسانه‌ای با تاکید بر اهمیت آموزش و پرورش و نقش آن در تربیت نسل‌های تمدن ساز اظهار کرد: تربیت نیروی انسانی توانمند عاملی برای پیشرفت، تمدن سازی و جامعه سازی در کشور است و آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد تأثیرگذار مهمترین نقش را در این حوزه ایفا می‌کند.

وی با بیان اینکه در شیوه نامه جدید مدارس غیردولتی به جایگاه و نقش معلمان مدارس غیردولتی توجه ویژه‌ای شده است، اضافه کرد: در این شیوه نامه جایگاه معلمان این مدارس احیا شده و وضعیت پرداختی حقوقی این افراد متفاوت خواهد بود. بی شک معلمان مدارس غیرانتفاعی که حقوق مناسب دریافت نمی‌کنند، نمی‌توانند انتظارات تعلیمی و تربیتی در حوزه تربیت دانش ِآموزان در تراز انقلاب را برآورده کنند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در بحث شهریه مدارس غیردولتی مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی خواهند بود و وضعیت و ساز و کار پرداخت شهریه به استان‌ها تفویض شده است. در این شیوه نامه افزایش شهریه مدارس پایین دستی و مدیریت شهریه مدارس بالادستی پیش بینی شده است.

محمودزاده با اظهار اینکه تقویت مدارس غیردولتی در حوزه پرورشی و تربیتی از دیگر اهداف شیوه نامه جدید است، گفت: فعالیت‌های پرورشی در سه محور برنامه‌های تمهیدی، ترویجی- تبلیغی و تعمیقی برنامه ریزی شده است.

کد خبر 6095982

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود
  • قدردانی از معلمان مدرسه شهید حجه فروش همدان
  • گپ و گفت با معلم امدادگر/ نقش معلمان در جامعه روستایی
  • تفاهم‌ نامه ساخت مدرسه ۶ کلاسه خیرساز در تالش امضا شد
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است