Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک رضی منش فرماندار شهرستان اسکو در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، گفت: هدف از برگزاری جشنواره گل محمدی در روستای هدف گردشگری عنصرود، شناساندن ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های ویژه در بخش کشاورزی شهرستان، برای گردشگران و سرمایه گذاران است.

وی افزود: شهرستان اسکو با داشتن ۶۵۰ هکتار سطح زیر کشت گل محمدی، قطب تولید این محصول چند منظوره در استان آذربایجان شرقی می‌باشد و ما سالانه شاهد برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در چهار روستای عنصرود، مجارشین، گنبرف و کرد آباد می‌باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه چهار درصد کل باغات استان در شهرستان اسکو واقع شده، شناساندن ظرفیت‌های مختلف باغی و زراعی به گردشگران و سرمایه گذاران یکی دیگر از اهداف ما در برگزاری جشنواره گل محمدی است و ما میخواهیم با جذب سرمایه گذار کارخانه فرآوری این محصول با ارزش را در منطقه اسکو دایر کنیم.

نماینده عالی دولت در اسکو یادآور شد: موطن اصلی محصول گل محمدی در ایران، شهرستان اسکو می‌باشد و شهرستان کاشان که مهد عرقیات سنتی در کشور است؛ گل محمدی مورد نیاز برای فرآوری عرقیاتی خود را از اسکو خریداری میکند.

وی ادامه داد: هر ساله حدود ۲۲ هزار نفر گردشگر خارجی و ۶۵۰ هزار نفر گردشگر داخلی از اماکن تاریخی و باغات گل محمدی، اسکو دیدن می‌کنند که این مهم یک فرصت بسیار مناسب برای جذب سرمایه گذار خارجی و داخلی در جهت ایجاد کارخانجات فرآوری محصولات باغی و زراعی اسکو است.

وی گفت: در سال گذشته ۷۵۰۰ نفر در جشنواره برداشت گل محمدی شرکت کرده بودند و انتظار ما این است که در روز پنجشنبه تیرماه سالجاری تعداد بازدید کنندگان به بیش از ۹۰۰۰ نفر برسد.

رضی منش اضافه کرد: اگر سرمایه گذاری بخواهد در حوزه مشتقات گل محمدی فعالیت داشته باشد فرمانداری و جهاد کشاورزی اسکو، زمین رایگان در اختیار سرمایه گذار قرار خواهد داد.

 

انتهای پیام/ش

جشنواره گل محمدی در روستای عنصرود شهرستان اسکو برگزار می شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهادکشاورزی کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۴۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس گروه، آموزش، بازاریابی و توسعه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: غذاهای محلی ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم جامعه دارد.

علی اکبر احمدزاده ۱۲ اردیبهشت‌ماه در جشنواره غذاهای سنتی و آش انغوزه شهرستان چناران اظهار کرد: طی سال‌های اخیر جشنواره‌های متعدد غذای بومی، محلی در شهرستان‌های خراسان رضوی با مشارکت مردم برگزار شده است.

وی عنوان کرد: با برگزاری این نوع جشنواره‌ها با توجه به پتانسیل و جاذبه‌های متنوعی که در اکثر روستاهای خراسان رضوی وجود دارد می‌توان در جهت توسعه و جذب گردشگر و در نهایت اشتغال پایدار در روستاها اقدام کرد.

رئیس گروه، آموزش، بازاریابی و توسعه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی بیان کرد: غذاهای محلی ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم جامعه دارد و ریشه‌های مردم‌شناسی در این زمینه به روشنی خودنمایی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه طبخ و پخت غذاهای مختص هر روستا باید به گردشگران معرفی شود، خاطرنشان کرد: رسالت ما این است که با حفظ ارزش‌ها و سنت‌ها از آیین و رسوم دیرپای این سرزمین، محافظت کنیم.

فرماندار شهرستان چناران در ادامه هدف از برگزاری جشنواره غذاهای بومی‌محلی را توسعه گردشگری و اشتغال‌زایی و جذب گردشگر عنوان کرد.

محسن مه آبادی اظهار کرد: با برگزاری این جشنواره ضمن توسعه صنعت گردشگری در مشارکت دادن خانواده‌ها در بحث گردشگری تلاش می‌شود.

وی گفت: با توجه به قرارگیری این روستا در دامنه کوه‌های هزار مسجد در فصل بهار گیاهان دارویی زیادی رشد می‌کنند که یکی از آنها کمای انغوزه است و مردم محلی با استفاده از کمای انغوزه که خواص فراوانی دارد آش درست می‌کنند.

 فرماندار شهرستان چناران اضافه کرد: چون شهرستان چناران از ظرفیت‌های ویژه‌ای برای توسعه گردشگری غذا با رویکرد گردشگری خانواده محور برخوردار است قطعاً برگزاری این برنامه‌ها نقش مهمی در توسعه گردشگری خانواده‌ محور خواهد داشت.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران در ادامه گفت: شهرستان چناران با توجه به نزدیکی که به مشهد مقدس دارد محل تردد بیش از ۱۲ میلیون مسافر در سال است.

 محمد طاهریان مقدم، افزود: با برگزاری این جشنواره‌ها می‌توان با جذب و ایستایی مسافر نقاط و ظرفیت‌های شهرستان را به گردشگران معرفی کرد و در مسیر شعار سال حرکت کرد.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران گفت: در حال حاضر ۱۱ واحد اقامتی در شهرستان آماده پذیرایی از گردشگران و مسافران است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جشن ریواس در روستای راونج دلیجان برگزار شد
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل‌محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین‌زهرا
  • برگزاری جشنواره‌‎های گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین
  • برگزاری جشنواره‌‎های گل محمدی و آئین گلابگیری در قزوین
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین زهرا
  • برگزاری جشنواره ملی منتظران در شهرستان قصرقند
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود