Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان به تصمیم‌گیری مبنی بر نهال‌کاری متناسب با نوع خاک و منطقه اشاره و گفت: مجموع سبزینگی در حال حاضر بیش از ۷۵ درصد است. ۱۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۳ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، غلامرضا شریعتی در جلسه ستاد ملی مقابله با گرد و غبار که در استانداری خوزستان برگزار شد اظهار داشت: در دو سال اخیر با تصدی مدیریت ریزگردها توسط سازمان محیط زیست اقدامات مناسبی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تأکید رئیس سازمان حفاظت محیط زیست مبنی بر اقدامات با مطالعه اعتبارات دریافت کنند، بیان کرد: مطالعات گسترده‌ای توسط مرکز مطالعات جنگل‌ها انجام شده که خلاصه نتایج آن ارائه شده و در چند ماه دیگر تکمیل می‌شود.

استاندار خوزستان با یادآوری شرایط دوران گرد و غبار استان، بیان کرد:  شدت بالای گرد و غبار سبب می‌شد تا برق استان خوزستان با مشکل رو به رو و تمامی استان نیز دچار بحران شود. 

وی به اتفاق نظر صاحب‌نظران مبنی فوق حاد بودن کانون شماره چهار گرد و غبار خوزستان، ادامه داد: سیستم برق خوزستان با هزینه قابل توجه به سطح پایداری رسیده و سیستم آب و فاضلاب نیز پایدارتر شده و مراحل تکمیلی در حال انجام است.

شریعتی با بیان این‌که اقدامات جدیدی برای خوزستان در حال انجام است اظهار داشت: جهت پایداری و تاب‌آوری استان در برابر کانون‌های ریزگرد اقدامات گسترده و متنوعی صورت گرفته و در همین راستا اعتباری در اختیار شهرداری‌ها قرار گرفت.

استاندار خوزستان با اشاره به انجام نهال‌کاری برای پایداری و تاب‌آوری استان، ادامه داد: میزان سبزینگی آن در مکان‌های گونان متفاوت است. برای خاک با EC 100 هزار مقاوم‌ترین درختان هم نمی‌توانند رشد کنند همچنین امکان تخصیص آب دائم وجود ندارد.

وی به تصمیم‌گیری مبنی بر نهال‌کاری متناسب با نوع خاک و منطقه اشاره و بیان کرد: مجموع سبزینگی در حال حاضر بیش از 75 درصد است. سال به سال روند کار دستگاه‌های اجرایی باید اصلاح تا بتوان بهتر عمل کرد و با موفقیت بیشتری پیش رفت.

ریزگردها به آسمان اصفهان برمی‌گردد؛ فعالیت مجدد کانون گرد و خاک از امروزمنشا بروز ریزگردها در استان اصفهان شناسایی می‌شوداصفهان| وزش باد از غلظت ریزگردها کاست؛ کیفیت هوا «سالم» شد

شریعتی با اشاره به پیگیری سیلاب به وسیله رئیس جمهور با نامه‌نگاری و گفت‌وگوی شفاهی اظهار داشت: کانال‌های سیلاب‌بر نیازمند به احیا و بازسازی باید احیا و در صورت نیاز نیز کانال‌های جدیدی در این مناطق ساخته شوند.

استاندار خوزستان با بیان این‌که کانال‌های سیلاب‌بر در زمینه سیلاب و خشکسالی کمک کار هستند، ادامه داد: کانال‌ها می‌توانند بخشی از آب را به کانون‌های ریزگرد منتقل و مرطوب‌سازی لازم را انجام دهند.

وی با تأکید بر تعمیر کانال اصلی انتقال آب به کانون‌های ریزگردها توسط جهاد نصر، گفت: جهاد نصر برای انتقال آب به وسیله کانال‌های فرعی به تالاب شریفیه نیز مسئولیت دارد.

انتهای پیام/ح

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۶۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش خوزستان همزمان با ورود احتمالی بارش‌های سیل‌آسا

مدیرعامل آبفای خوزستان از آمادگی ۱۵۶ ایستگاه پمپاژ و ۳۸۰ پمپ مکنده برای دفع آب‌های سطحی در بارندگی‌های پیش رو خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، صابر علیدادی گفت: همه تیم‌های عملیاتی و تجهیزات آبفا از روز گذشته در حال آماده‌باش هستند تا در صورت آب‌گرفتگی، کار تخلیه را با شدت بیشتری انجام دهند.

مدیرعامل آبفای خوزستان با بیان اینکه همه پمپ‌های مکنده وارد مدار فعالیت شده‌اند، افزود: همچنین پمپ‌های اس دی، ماشین آلات رفع انسداد، مکنده‌ها و دیزل ژنراتورها نیز فعال هستند.

علیدادی گفت: ایستگاه‌های پمپاژ فاضلاب برای کمک به دفع آب‌های سطحی در آماده‌باش کامل هستند، هر چند ورود روانآب‌ها به شبکه فاضلاب موجب خسارت به شبکه می شود.

خسارات وارده در بارندگی‌های قبلی هنوز دریافت نشده

مدیرعامل آبفای خوزستان یادآور شد: در بارندگی‌های قبلی، هشت هزار میلیارد ریال به شبکه فاضلاب، پمپ‌ها و ماشین آلات خوزستان خسارت وارد شد که تاکنون ردیف بودجه‌ای برای این موضوع تعریف نشده است.

علیدادی بیان کرد: تمام تلاش خود را برای دفع فاضلاب در اهواز انجام می‌دهیم تا به شهروندان آسیبی وارد نشود.

تجهیزات در خطر سیلاب خوزستان شناسایی شدند

مدیر مخابرات منطقه خوزستان نیز با اشاره به آماده‌باش کامل برای پایداری ارتباطات مخابراتی در پی هشدار باران شدید و وقوع سیلاب احتمالی گفت: تجهیزات و منصوبات مخابراتیِ در معرض خطر سیلاب در استان شناسایی شده تا در صورت وقوع سیلاب بر اثر بارش باران، اقدامات لازم برای پایداری شبکه در منطقه انجام شود.

رحیم فلاح‌زاده افزود: اقدامات و آمادگی لازم برای جلوگیری از بروز حادثه و ایجاد اختلالات احتمالی در شبکه بر اثر بارش باران یا وقوع سیلاب پیش‌بینی شده و در صورت نیاز، اقدامات مقابله‌ای لازم برای رفع خرابی و پایداری ارتباطات مخابراتی و خدمت‌رسانی به مشترکین انجام می‌شود.

بر اساس گزارش هواشناسی بیشترین شدت بارش ها طی روزهای پنجشنبه و جمعه و بیشترین حجم بارش‌ها در مناطق مرکزی، جنوبی و مناطق مرتفع شرقی، شمال ِشرقی و شرقی و شمالی خواهد بود؛ همچنین ریزش تگرگ در برخی مناطق دور از انتظار نیست.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بسیج سازندگی پارسال ۴ هزار و ۵۰۰ شغل ایجاد کرد
  • ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)
  • دریافت نشدن خسارت از بارندگی‌های اخیر در خوزستان
  • رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان
  • تحت تاثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم
  • آماده‌باش خوزستان همزمان با ورود احتمالی بارش‌های سیل‌آسا
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی