Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@19:03:43 GMT

آمریکا از سوئیفت مثل یک اهرم زور استفاده می کند

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۶۷۸۱۹

آمریکا از سوئیفت مثل یک اهرم زور استفاده می کند

سوئیفت که بزرگ‌ترین نظام پرداختی جهان است وابستگی زیادی به دلار دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از راشا تودی، در حال حاضر بیش از ۱۱ هزار مؤسسه و نهاد مالی در بیش از ۲۰۰ کشور جهان از سیستم سوئیفت برای تراکنش‌های بین‌المللی خود استفاده می‌کنند و این سیستم در حال حاضر بیشترین نقش را در پرداخت‌های فرامرزی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال وابستگی شدید سوئیفت به دلار و نظام مالی آمریکا چیزی نیست که بر کسی پوشیده باشد.

مایک ماهاری، کارشناس مؤسسه "تنث امندمنت" گفت: کشورها در جهان به دنبال خلاصی از دلار هستند و این مساله را به عنوان یک راه دفاع از خود می‌بینند. سوئیفت ادعا می‌کند که از نظر سیاسی بی طرف است اما واضح است که سوئیفت به ابزاری برای آمریکا و کشورهای غربی برای پیشبرد دیپلماسی اقتصادی تبدیل شده است.

ماهاری با اشاره به اینکه آمریکا از سوئیفت به مانند یک چوب هاکی بر سر کشورهای دیگر استفاده می‌کند افزود که سوئیفت اخیراً دسترسی برخی بانک‌های روسی و چینی را به دلیل تحریم‌های آمریکا مسدود کرده و این مساله پکن و مسکو را به اتخاذ سیاست‌های مختلفی برای حفاظت از منافع ملی اقتصادی واداشته است.

ماهاری افزود: می‌دانیم که روسیه سیستم پرداخت مخصوص به خود را ایجاد کرده که در داخل این کشور بسیار محبوب است. شاهد آن هستیم که بانک‌های مرکزی جهان در حال افزایش خرید طلا هستند. سوئیفت همان قدر بی طرف است که بانک مرکزی آمریکا است! سیاست خارجی مداخله گرایانه آمریکا به بانک مرکزی این کشور اجازه داده است که نسبت به انتشار بی حساب و کتاب پول اقدام کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سوئیفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۷۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد

وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را به صورت موقت کاهش داده است.

بنابراین، خزانه داری ایالات متحده اجازه معامله نفت، گاز و الوار با بانک‌های روسیه را صادر کرده است.

 این تصمیم موقت است و تا ۱ نوامبر ۲۰۲۴ معتبر است با این حال، احتمال تمدید آن وجود دارد.

کاهش تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه شامل بانک دولتی توسعه و امور اقتصادی خارجی، شرکت سهامی عام اوتکریتی، شرکت سهامی ساوکومبانک، سبربانک روسیه، بانک وی تی بی سهامی عام، آلفابانک، روسبانک سهامی عام، بانک زنیت، بانک سن پترزبورگ و بانک مرکزی فدراسیون روسیه می‌شود.

وزیر انرژی آمریکا اخیرا اعلام کرد دولت جو بایدن احتمال اعمال تحریم علیه کشور‌هایی که نفت روسیه را در بحبوحه جنگ اوکراین می‌خرند، منتفی ندانسته است، ولی درباره تاثیر این اقدام روی بازار‌های نفت دقت دارد.

پس از تهاجم روسیه به اوکراین، آمریکا همراه با انگلیس و کانادا ممنوعیت‌هایی درباره خرید نفت روسیه اعمال کرده اند، ولی واشنگتن تحریم‌های ثانویه علیه کشور‌هایی وضع نکرده است که نفت مسکو را می‌خرند. این مدل تحریم اقدامی است که آمریکا علیه کشور‌هایی که نفت از ایران می‌خرند، اتخاذ کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد
  • پشت‌پرده محبوبیت تیلور سوئیفت چیست؟
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران
  • آپشن جدید خودرو‌های آمریکا
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران | وقتی او در مورد پایان رابطه عاطفی خود حرف می‌زند...
  • آپشن جدید خودروهای آمریکا
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران