Web Analytics Made Easy - Statcounter

در روزهای اخیر جمعی از شهروندان، نخبگان و فرهیختگان لواسان از شورای محترم سیاستگذاری ائمه جمعه در خواست کردند که به ماجرای ساخت‌وسازها در لواسان و اظهاراتی که پیرامون آن در نماز جمعه مطرح می‌شود، ورود کنند. همچنین در بخشی از این نامه خطاب به شورای سیاستگذاری ائمه جمعه ادعا شده است: ساخت سوله بیش از ۱۰۰۰ متری ستاد نمازجمعه و یا حتی ساختمان اصلی مصلا، با تخریب کوه، هیچ‌گونه مجوزی از نهادهای مربوطه ندارد!

در همین راستا، سخنگوی شهرداری لواسان اعلام کرد: پروانه‌ای بابت ساخت‌وسازهای جدید مصلای لواسان، از شهرداری دریافت نشده و بدون مجوز این ساخت‌وسازها
همچنین نویسندگان نامه تاکید کردند: ما فرهیختگان لواسان از اینکه امام جمعه محترم دغدغه برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز دارند، خوشحال می‌شویم و درخواست داریم ریاست محترم شورای سیاستگذری ائمه جمعه سراسر کشور قدم بر چشم ما نهاده و به صورت سرزده به لواسان بیایند و اظهارات ما شهروندان را در مورد برخی تخلفات احتمالی صورت گرفته بشنوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما امیر کربلایی (عضو ستاد اقامه نماز جمعه لواسان) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا نیز چندی پیش درباره بیانیه‌‌ اخیر شهروندان لواسان که در آن به ساخت سوله‌ای از سوی ستاد اقامه نماز جمعه این شهر بدون اخذ مجوزهای قانونی و لازم از مراجع ذی‌صلاح انتقاد شده است، گفت: ساخت سوله بدون مجوز قانونی توسط ستاد اقامه نمازجمعه لواسان صحت ندارد. شهرداری موظف است، اگر کسی تخلف می‌کند به او اخطار دهد. ما از امام جمعه لواسان نیز خواستیم، پاسخی به این بیانیه بدهد، اما گفتند وقتی مشخص نیست این بیانیه از کجا آمده، چه جوابی باید به آن بدهم.

با توجه به بیانیه صادر شده از سوی جمعی از نخبگان و فرهنگیان منطقه لواسانات و اظهارات امیر کربلایی عضو ستاد اقامه نمازجمعه لواسان با عزت‌الله چراغی (سخنگو و معاون شهرداری لواسان) درباره قانونی بودن یا غیرقانونی بودن ساخت و ساز در زمین مصلا در این منطقه گفته است: براساس قانون هیچ ماده واحده قانونی برای عدم نیاز پروانه ساختمانی برای ساخت‌وساز توسط نهاد، ارگان، دستگاه دولتی و غیردولتی وجود ندارد. حتی برای وزارت آموزش و پرورش نیز قانون به صورت معافیت عوارض است، اما در خصوص عدم اخذ پروانه به ویژه پروانه بر و کف توسط دستگاه‌ها در قانون به موردی اشاره نشده است، لذا همه دستگاه‌های دولتی و غیردولتی باید از مراجع ذیربط پروانه ساختمانی اخذ کنند.

وی ادامه داد: با توجه به اطلاعاتی که ما داریم، بخشی از این مصلا در حدود ۱۰ الی ۱۵ سال پیش ساخته شده است و تا جایی که اطلاع دارم، پروانه ساختمانی از سوی شهرداری حداقل برای این ساختمان صادر نشده است و یا حتی درخواست صدور پروانه از طرف ستاد اقامه نماز جمعه به ما ارسال نشده است و چنین پروانه‌ای در پرونده‌های شهرداری برای بخشی از بنای این ساختمان که در گذشته ساخته شده است، موجود نیست.

معاون فنی و شهرسازی شهرداری لواسانات با بیان اینکه زمین مصلا واقع در حریم است نه در محدوده شهر، گفت: اگر کسی بخواهد در این محدوده هم ساختمانی بسازد باید تقاضای صدور پروانه از شهرداری کرده و شهرداری پس از استعلام لازم از دستگاه‌های مختلف مانند جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و ... پروانه را صادر می‌کند. در خصوص ساخت‌وساز جدید هم در مصلا درخواست صدور پروانه‌ای صورت نشده است.

چراغی تاکید کرد: به عنوان معاون شهرداری لواسان می‌دانم در شهرداری لواسان برای ساخت‌وساز مصلای نماز جمعه و ساحتمان‌‌های اطراف آن که مربوط به این مصلا است، پروانه‌ای از شهرداری اخذ نشده است. البته باید از بخشداری نیز اطلاعاتی در این خصوص گرفته شود، شاید در ۱۰ الی ۱۵ سال گذشته از بخشداری یا دیگر ارگان‌ها پروانه دریافت کرده باشند.

وی در پاسخ به این سوال که نماینده ستاد اقامه نماز جمعه لواسان ادعا می‌کند، این سوله دارای مجوز است، گفت: در پرونده‌ای که من در خصوص مصلا مطالعه کردم، پروانه‌ای که برای این ساختمان صادر شده باشد را مشاهده نکردم. باز هم بررسی می‌کنم، اما بعید می‌دانم چنین چیزی در شهرداری صادر شده باشد.

سخنگوی شهرداری لواسان در خصوص تاکید امام جمعه لواسان بر مبارزه با ساخت‌وسازهای غیرمجاز گفت: ما وظیفه خودمان می‌دانیم، از این موضع امام جمعه محترم نیز تشکر کنیم و ما در مبارزه با ساخت‌وساز غیرمجاز طرفدار این موضع امام جمعه هستیم و تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که در محدوده و حریم شهر ساخت‌وساز غیرمجاز رخ ندهد و جلوگیری می‌کنیم بویژه در نقاطی که جز حریم محسوب می‌شوند و باتوجه به حساسیت‌هایی که در لواسان به ویژه برای حوزه آبریز سد لتیان وجود دارد تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که این اتفاق نیفتد، محافظت، مراقبت و پاسداری می‌کنیم اما افرادی که تاکید می‌کنند خودشان نیز باید درواقع کارهای قانونی خود را به نحو احسن انجام دهند تا مردم حرف شنوی داشته باشند و چنانچه ما بخواهیم اقداماتی را انجام دهیم مطمئن باشید هیچ فرقی برایمان نمی‌کند و با همه دستگا‌ه‌ها چه دولتی و چه غیردولتی برخورد خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در خصوص احداث این بناها کوه‌خواری نیز صورت گرفته است، تصریح کرد: ما در منطقه لواسانات دشت نداریم. نیمی از شهر نیز در کوهپایه است و در شیب واقع شده است آن مکان هم از این موضوع مستثنی نیست و دشتی در آن منطقه نبوده است. البته من ۱۰ الی ۱۵ سال پیش در اینجا نبودم و نمی‌دانم به چه نحو اینجا برش خورده شده، اما با توجه به شیب منطقه ممکن است، چنین اتفاقاتی در زمان ساخت این مکان اتفاق افتاده باشد. وقتی پروانه‌ای از شهرداری دریافت نشده است. بنابراین ما حواشی آن را هم نمی‌دانیم، اما در خصوص ساخت‌وساز جدید می‌دانم که پروانه‌ای دریافت نکرده‌اند و بدون مجوز این ساخت‌وساز را انجام داده‌اند. هیچ چیزی دال بر اینکه مجوز یا پروانه‌ای از شهرداری دریافت کرده‌اند، در شهرداری موجود نیست./ایلنا
 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۷۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد

مدیر عامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران ضمن دیدار با محمدامین سالاری پور شهردار منطقه ۱۶ شهرداری تهران، مریم نخعی‌پور معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۶، از پروژه‌های حمل و نقل و ترافیکی این منطقه بازدید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهریار افندی زاده مدیر عامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران ضمن دیدار با محمدامین سالاری پور شهردار منطقه ۱۶ شهرداری تهران، مریم نخعی‌پور معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۶، از پروژه‌های حمل و نقل و ترافیکی این منطقه بازدید کرد.

در حاشیه این بازدید مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران گفت: با توجه به وسعت مختصات جغرافیایی و تراکم جمعیت در منطقه ۱۶ شهرداری تهران، ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای همچون پارکینگ زیر سطحی جوادیه با ظرفیت ۱۰۵ قطعه پارکینگ در دو طبقه و پارکینگ بعثت که در حال تجهیز کارگاه می‌باشد با ظرفیت ۵۸۲ قطعه جای پارک خودرو در ۶ طبقه از برنامه‌ها و پیگیری‌های سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران است.

افندیزاده در بازدید از مسیر‌های بزرگراهی در طول منطقه با اشاره به وجود چهار مسیر بزرگراهی آزادگان، شهید یارجایی، شهید تندگویان و بعثت، افزود: ضمن مرمت و بازسازی تجهیزات ایمنی بزرگراهی از قبیل گاردریل و نصب نیوجرسی، ایمن سازی ۲۷ دماغه بزرگراهی با ۵۶ قطعه کاشن تانک و ۱۴۵ قطعه استوانه و همچنین خط‌کشی طول مسیر رفت و برگشت، این منطقه نیازمند توجه ویژه بیشتری به ساماندهی و ارتقاء ایمنی تجهیزات ترافیکی در طول مسیر این بزرگراه‌ها می‌باشد.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران گفت: اصلاح هندسی و ایمن سازی، پهلوگاه بزرگراهی، مسقف سازی و زیرسازی دو پایانه حمل و نقل عمومی، عملیات اجرایی و بهسازی ایستگاه‌های BRT، ساخت پارکینگ‌های طبقاتی و اورهال پارکینگ‌های روتاری از دیگر اقدام‌های مهم و شاخص منطقه ۱۶ شهرداری تهران می‌باشند.

افندیزاده افزود: پروژه پارک حاشیه‌ای به عنوان بزرگترین پروژه ترافیکی از نظر نظم بخشی اجتماعی و شهری همچون مناطق ۱؛ ۴ و ۵ شهر تهران با بیش از ۳۰ هزار قطعه پارکینگ حاشیه ای، در دستور کار این منطقه نیز قرار خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • (عکس) ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها
  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور
  • تخریب دو ساخت غیرمجاز در اسدآباد
  • پزشکان قلابی طب سنتی در رشت دستگیر شدند
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • استفاده از «گنبد بیزانسی» در ساخت‌وساز شهر قم ممنوع است
  • بهروز افخمی و خاطرات یک بازپرس دادگستری
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • بهروز افخمی «کاغذ شطرنجی» را تهیه می‌کند