Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،جواد کاظم‌نسب الباجی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، گفت: اقدامات انجام شده در نهال‌کاری در کانون‌های ریزگرد استان تخصصی نبوده و برای مهار کانون‌های ریزگرد‌ها مردم نیز باید مشارکت داشته باشند و به کشاورزان جهت کشت آب اختصاص داده شود.

وی افزود: آیا اعتبارات اختصاص داده شده برای ریزگرد‌ها درست هزینه شده است چرا  ۳۴۵ هزار هکتار از اراضی حاشیه اهواز به کانون گرد و غبار تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الباجی بیان داشت: از جمله اثرات کشت سالانه مهار کانون‌های ریزگرد و کمک به اقتصاد کشور است که در همین راستا نیاز نیست که درختی کاشته که بعد از گذشت زمان خشک و از بین برود.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این زمینه نظارت دقیق باید صورت گیرد و از مشارکت کشاورزان منطقه استفاده شود.

لزوم تعیین تکلیف کانال آبرسانی نصر

علی‌محمد طهماسبی بیرگانی رئیس ستاد ملی مقابله با گرد و غبار  نیز بیان داشت: ۱۵ میلیارد تومان جهت احداث کمربند سبز شهرداری اهواز دریافت کرد که یک هزار و ۱۵۰ هکتار درختکاری باید انجام شود، اما در حال حاضر زمان مناسبی برای کشت نیست.

وی افزود: از جمله تعهد‌های مربوط به منابع طبیعی مراقبت و نگهداری از عرصه‌های نهال‌کاری است و تعیین تکلیف کانال آبرسانی نصر نیز به سرعت انجام شود چرا که برای کانال و تانکر‌های آبرسانی به کانون‌های ریزگرد در حال هزینه کردن هستیم.

طهماسبی بیرگانی تصریح کرد: احداث کمربند سبز در جاده ملاشیه و ممانعت از گسترش افقی شهر ضرورت دارد که در این باره از عملکرد شهرداری اهواز رضایت نداریم و باید تلاش بیشتری برای این مسئله داشته باشد.

رئیس ستاد ملی مقابله با گرد و غبار در پایان گفت: اداره هواشناسی باوجود دریافت اعتبارات، به تعهدات خود عمل نکردن و برای سال جاری باید ساز و کار نظارتی متناسب در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گرد و غبار هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۸۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسناد مالکیت ۸۷۴ هکتار زمین طرح نهضت ملی مسکن استان بوشهر صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده ظهر یکشنبه در حاشیه واگذاری اسناد مالکیت اراضی نهضت ملی مسکن در جنوب استان بوشهر اظهار کرد: در راستای طرح نهضت ملی مسکن برای تأمین مسکن افراد کم درآمد، اسناد مالکیت ۲ پلاک جمعاً به میزان ۸۷۴ هکتار که به مدت ۱۸ سال با پلاک‌های مجاور، تداخل داشته صادر شد.

وی افزود: پس از رفع تداخل، اسناد آن در کمترین زمان در ثبت شهرستان عسلویه، ثبت و اسناد آن صادر و به متقاضیان واگذار شد.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: در استان بوشهر تاکنون اسناد مالکیت ۱۴۷۴ هکتار زمین دولتی برای طرح نهضت ملی مسکن صادر شده است.

وی گفت: با پیگیری‌ها و اقدامات مستمر صورت گرفته، استان بوشهر در بین استان‌های کشور، رتبه نخست در صدور اسناد مالکیت اراضی نهضت ملی مسکن را کسب کرده است.

کد خبر 6090982

دیگر خبرها

  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • اسناد مالکیت ۸۷۴ هکتار زمین طرح نهضت ملی مسکن استان بوشهر صادر شد
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • نگرانی از هجوم گردوغبار به ۴ استان
  • خطر ریزگرد‌های قم بیخ گوش تهران
  • خطر ریزگردهای قم بیخ گوش تهران
  • اماندهی حریم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان
  • سند ۱۷۱ هکتار از اراضی ملی پردیس صادر شد