Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-01@16:27:39 GMT

حذف ویروس ایدز ممکن شد

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۶۸۱۹۲

حذف ویروس ایدز ممکن شد

گروهی از متخصصان علوم پزشکی در آمریکا اظهار داشتند که برای اولین بار موفق به پاک کردن ویروس HIV از DNA موش‌های آلوده شدند.

به گزارش صدای ایران از ایسنا، این متخصصان بر اساس آزمایشات خود اعلام کردند: در بررسی‌های خود توانستیم برای اولین بار ویروس HIV را از DNA موش‌های آلوده به این ویروس حذف کنیم و یک گام به درمان انسان‌های آلوده به HIV نزدیک‌تر شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بررسی متخصصان توانستند این ویروس را با کمک ترکیبی از تکنولوژی اصلاح ژنی و پخش تدریجی داروهای ضد ویروسی از DNA موش‌های آزمایشگاهی پاک کنند.

متخصصان آمریکایی بر اساس یافته‌های جدید خود اظهار داشتند که امکان درمان افراد آلوده به ویروس HIV وجود دارد.

طبق اعلام سازمان ملل نزدیک به ۳۷ میلیون نفر در جهان به این ویروس آلوده هستند و در صورتیکه این افراد تحت درمان قرار نگیرند به بیماری ایدز مبتلا می‌شوند. در حال حاضر درمان ضد رتروویروسی برای این بیماران توصیه می‌شود که توانایی ویروس را در تکثیر شدن هدف قرار می‌دهد اما نمی‌تواند ویروس را از بدن حذف کند.

درصورتیکه بیمار از مصرف داروهای خود خودداری کند ویروس HIV قادر خواهد بود به وضعیت قبل بازگردد زیرا ویروس از این ویژگی برخوردار است که رشته DNA خود را با ژنوم‌های سلول‌های سیستم ایمنی ادغام کند.

در این آزمایش متخصصان از شکل جدیدی از درمان ضد رتروویروسی موسوم به LASER ART روی ۲۳ موش استفاده کردند که تحت اصلاحات ژنتیکی قرار گرفته بودند تا واکنش مشابهی با سیستم ایمنی انسان داشته باشند. همچنین آنان پخش و متابولیسم دارو را که مانع از تکثیر ویروس برای مدت زمان طولانی می‌شود تحت کنترل داشتند.

این تیم تحقیقاتی سپس ژنوم ادغام شده ویروس HIV را با کمک اصلاح ژنی موسوم به CRISPR شکافتند که به محققان اجازه داد تا روی DNA کار کنند، ژن‌هایی را افزوده یا از بین ببرند.

یکی از محققان این مطالعه گفت: این تکنولوژی اثرگذار است زیرا LASER ART ویروس را به طور چشمگیری کاهش داده و سپس با کمک CRISPR تاثیر بیشتری به همراه خواهد داشت.

متخصصان با بیان اینکه این شیوه درمانی روی ۹ موش عمل کرده‌ است، تاکید کردند: این فرایند تنها زمانی موفقیت آمیز است که تمامی ویروس‌ها از بدن پاک شده باشند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ایدز ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۸۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی

در تفاهم‌نامه‌ای بین مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور و سازمان میراث فرهنگی تلنگانه قرار شده است آثار موزه باستان‌شناسی حیدرآباد احیا خواهد شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، موزه باستان‌شناسی حیدرآباد با امضای تفاهمنامه‌ای بین سازمان میراث فرهنگی تلنگانه و مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور، رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دهلی، جانی دوباره خواهد گرفت. این تفاهمنامه در حضور خانم شایلاجا رامایر قائم‌ مقام وزیر جوانان و گردشگری ایالت تلنگانه، خانم باهارتی هولیکاری، مدیر سازمان میراث فرهنگی و دکتر مهدی خواجه پیری، رئیس مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور، به امضا رسید.

موزه باستان‌شناسی حیدرآباد با بیش از 30 هزار اثر نفیس، از جمله نسخه‌های خطی بی‌نظیر، نقشه‌های کهن، کتیبه‌ها، سکه‌ها، مینیاتورها و اسناد، گنجینه‌ای بی‌مانند از تاریخ و فرهنگ را در خود جای داده است. این موزه تحت برنامه‌ای جامع، توسط مرکز بین المللی میکروفیلم نور و کارشناسانی از ایران مرمت، فهرست‌نویسی و دیجیتال‌سازی خواهد شد.

مجموعه کم‌نظیر آثار موزه حیدرآباد، که شامل بزرگترین مجموعه سکه‌های جهان و همچنین مومیایی 2500 ساله شاهزاده نایشو از مصر می‌شود، حکایت‌گر دوره‌ های مختلف تاریخی از جمله مغول، بهمنی و تغلق است. این گنجینه گرانبها، یادگار آخرین نظام حیدرآباد، میر عثمان علی‌خان بود و برای حفظ و نگهداری به سازمان میراث فرهنگی تلنگانه سپرده شده است.

مرکز میکروفیلم نور پیش از این با 51 کتابخانه در هند همکاری داشته و پروژه‌های مرمت، بازسازی، دیجیتال‌سازی و فهرست‌نویسی را با موفقیت به انجام رسانده است.

بزرگترین شاعر شیعی کشمیر

خواجه‌پیری، رئیس مرکز میکروفیلم نور، در این مراسم گفت: امضای این تفاهمنامه، نویدبخش همکاری‌های ارزشمند بین ایران و هند در زمینه حفظ و احیای میراث فرهنگی مشترک دو کشور است. بدون شک، تبادل دانش و تخصص در این زمینه، به حفظ گنجینه‌های زبان فارسی برای نسل‌های آینده کمک خواهد کرد.

مرکز میکروفیلم نور، در راستای حفظ و نگهداری اسناد تاریخی ارزشمند، دو پروژه بزرگ دیجیتال‌سازی را در حال حاضر در دست دارد. این پروژه‌ها شامل 33 میلیون‌ سند فارسی از موسسه تحقیقاتی آرشیو تلنگانه و مجموعه دو هزار نسخ خطی فارسی و عربی انجمن ترقی اردو می‌شود. تاکنون، سه میلیون و 600 هزار سند از آرشیو تلنگانه دیجیتال‌سازی شده و 412 هزار سند نیز مرمت و 26 جلد فهرست از آن به چاپ رسیده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • شاخص‌های ایمنی صادرات در پایانه‌های نفتی ارتقا یافت
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • سیستم تله‌متری بارگیری میعانات گازی در مدار قرار گرفت
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • مقرراتی برای داشتن خواب خوب
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • از سکته گوش چه می‌دانید؟