Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از زنجان، ناصر محمدی، مدیرکل فعالیت‌های فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه پیام نور، امروز ۱۲ تیرماه در آیین افتتاحیه دبیرخانه قرآن و عترت سراسر کشور در دانشگاه پیام نور زنجان اظهار کرد: نام زنجان تداعی‌کننده پایتخت شور و شعور حسینی، تمایلات مذهبی و دسته‌های عزاداری این شهر است و مباحث دینی و باورهای مذهبی را بیش از پیش به ذهن متبادر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه سیاست دانشگاه پیام نور کاهش تصدی‌گری امور و محول کردن آن به استان‌ها و نظارت بر امور استان‌ها است، بیان کرد: در این راستا به استان‌ها مأموریت داده می‌شود تا با توجه به ظرفیت، فعالیت‌های فرهنگی را انجام دهند که تاکنون ۱۳ استان ابلاغ دریافت کردند.
محمدی با اشاره به این که آیات، روایات و نهج‌البلاغه اشاره‌های فراوانی به اهمیت قرآن و به‎کارگیری آن در زندگی دارند، یادآور شد: قرآن بهار دل‌ها و شفای سینه‌هاست. اگر به قرآن عمل کنیم، زندگی ما با نظم و انتظام می‌یابد. از جمله شگفتی‌های قرآن پایان‌ناپذیری آن است و خداوند در قرآن تجلی کرده است.
وی به برگزاری نمایشگاه بین‌المللی قرآن در تهران اشاره کرد و گفت: دانشگاه پیام نور در این نمایشگاه خوش درخشید و نتوانست فعالیت‌های خوبی را در آن ارائه دهد. یکی از برنامه‌های مهم پیش‌رو جشنواره قرآنی در مهرماه است که برنامه‌های جنبی خوبی برای دبیرخانه قرآن و عترت در آن پیش‌بینی شده است.
مدیرکل فعالیت‌های فرهنگی و فوق‌برنامه دانشگاه پیام نور ادامه داد: دبیرخانه قرآن و عترت در وهله نخست باید سامانه‌ای را راه‌اندازی و یک بانک اطلاعاتی خوب از فعالان قرآنی در آن تهیه کند.
این مسئول تعداد کانون‌های قرآنی فعال در سطح کشور را ۱۵۰ مورد برشمرد و گفت: باید با فعال‌سازی سامانه‌ها و هماهنگی با دبیرخانه قرآن و عترت، تمام تشکل‌ها، کانون قرآن و عترت داشته باشند و امور توسط دانشجویان اداره شود.
وی به ایجاد جلسات پرسش و پاسخ، انعکاس رویدادهای قرآنی، اطلاع‌رسانی تازه‌های نشر در حوزه قرآنی، ورود به بحث‌های پژوهشی و آموزشی، فعال‌سازی نشست‌های قرآنی، توسعه فعالیت‌های هنری با مضامین قرآنی و جهت‌دهی و بارگذاری رساله‌های حوزه قرآن و نهج البلاغه در دبیرخانه قرآن و عترت تأکید کرد.
محمدی ابراز کرد: این دبیرخانه باید با موسسات قرآنی ارتباط بیشتری برقرار کند و شاهد یکپارچگی در عمل و رفتار و هم‌افزایی با فعالان حوزه قرآن و عترت باشیم.
 
برگزاری استارتاپ‌های قرآنی
در ادامه این جلسه علی محمدی، رئیس دانشگاه پیام نور زنجان نیز اظهار کرد: دانشگاه پیام نور استان زنجان 9 مرکز و یک واحد ستاد استانی دارد که ۵ هزار دانشجوی فعال در مقاطع مختلف در آن تحصیل می‌کنند و ۵۵ عضو هیئت علمی تمام وقت ، ۵۰۰ مدرس و ۱۷۱ پرسنل اداری در راستای اهداف آموزشی، فرهنگی و پژوهشی فعالیت می‌کنند.
این مسئول با اشاره به اینکه دانشگاه پیام نور زنجان کارنامه خوبی در حوزه فعالیت‌های فرهنگی به‌ویژه در بخش قرآن و عترت دارد، یادآور شد: این استان مراجع تقلید بزرگی را در خود پرورش داده و حسینیه و زینبیه و نام‌گذاری آن به نام پایتخت شور و شعور حسینی، شهره جهانی دارند.
وی ۴ پیشنهاد اولویت‌دار برای تقویت دبیرخانه فعالیت‌های قرآن و عترت را مطرح کرد و گفت: راه‌اندازی سامانه مستقل قرآن و عترت در سه لایه دانشجویان، کارکنان و اساتید به منظور افزایش کانون‌های قرآن و ثبت ایده‌ها و تبادل نظر اولویت پیشنهادی نخست است.
محمدی، گردهمایی کانون‌های قرآن و عترت سراسر کشور به شکل حضوری یا مجازی را دیگر پیشنهاد دانست و گفت: تدوین کتاب مدیریت رویدادهای قرآنی دانشگاه نیز می‌تواند برای استفاده فعالان قران سراسر کشور مفید باشد.
وی همچنین برگزاری استارتاپ قرآنی را اولویت چهارم اعلام کرد و گفت: با توجه به برای بهره‌مندی این استان از ابزارهای نوین آی. تی و الکترونیکی در سطح دانشجویان و اساتید و سایر مخاطبان قرآن، راه‌اندازی استارتاپ‌های قرآنی باید مورد توجه باشد. مرکز رشد جهاددانشگاهی نیز ظرفیت خوبی برای برگزاری استارتاپ‌ها دارد.
 
قرآن و عترت 2 بال پرواز امت مسلمان
عنایت الله شامیف مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه پیام نور زنجان نیز در این آیین، به ارتقای هماهنگی و هم‌افزایی در بین نیروهای فعال فرهنگی در راستای تحقق اهداف دبیرخانه فعالیت‌های قرآن و عترت تاکید کرد و افزود: امیدواریم با کیفیت و کمیت بیشتری فعالیت‌های این دبیرخانه به سامان برسد.
این مسئول با اشاره به اینکه پیامبر گرامی اسلام(ص) در آخرین وصیت خود قرآن و عترت را برای امت مسلمان به یادگار گذاشت، تصریح کرد: قرآن و عترت مکمل یکدیگرند؛ اگر قرآن بدون عترت باشد، سر از انحراف درمی‌آورد و عترت نیز بدون قرآن دچار مسائل احساسی می‌شود.
وی قرآن و عترت را 2 بال پرواز امت مسلمان دانست و گفت: با استفاده از این دو بال ارزشمند باید خود را به کمال برسانیم. یکی از ویژگی‌های قران تازگی و جامع بودن آن است و هر کجا که جهش علمی در جهان شاهد بودیم، قرآن به تناسب آن مطالبی را عرضه کرده است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا زنجان کانون های قرآنی قرآن و عترت پیام نور استارتاپ های قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۰۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها مکتبی که قادر به اداره جهان بوده قرآن و عترت است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله عبدالله جوادی آملی در دیدار «سید محمد شوالا حیدرا» رهبر شیعیان و عضو ارشد مجلس اعلای اسلامی کشور مالی گفت: قرآن کریم، همگان را به عدل و صلح دعوت می کند و معیار فضیلت انسانها از نظر دین اسلام، علم صائب و عمل صالح است.

آیت الله جوادی آملی ضمن آرزوی توفیق برای رهبر شیعیان کشور مالی و مسلمانان منطقه، تاکید کرد: اسلام در قرآن و عترت تجلی کرده و بدون اهل بیت عصمت و طهارت (ع) نمی‌توان به حقیقت قرآن رسید.

وی افزود: عناصر محوری قرآن کریم سه چیز است و اهل بیت همین سه چیز را تبیین کردند، اول درباره خود مسلمانها، دوم درباره موحدان عالم (اعم از مسلمانان، یهودیان و مسیحیان) و سوم بخش بین المللی و جهانی قرآن کریم است که این کتاب الهی برای هر سه بخش برنامه جداگانه دارد.

این مرجع تقلید گفت: قرآن کریم یک کتاب جهانی است، و تعبیرهای بلند قرآن این است که ﴿هُدیً لِلنّاس‌ِ﴾، ﴿نَذِیراً لِلْبَشَرِ﴾، ﴿کَافَّةً لِلنَّاسِ﴾، ﴿لِلعالَمینَ نَذیرًا﴾؛ لذا وقتی امام زمان (عج) ظهور می‌کنند و جهان را آباد می‌نمایند، با برنامه‌های جهانی قرآن کریم را تبیین خواهد کرد.

وی اظهار داشت: اگر قرآن رهاورد انبیاء (در زندگی جاری) نباشد، همان جاهلیت گذشته بر می‌گردد، آنچه که الان صهیویست ها در غزه انجام می‌دهند، این کودک کشی‌ها و این نسل کشی در غزه، جاهلیت گذشته می‌باشد که سرایت کرده است.

وی افزود: اینکه ما در لیالی متبرکه قدر، قرآن را بر سر می‌نهیم یعنی تاج سر همه انسانها، رهنمودهای قرآن کریم است، چون قرآن، همگان را به عدل و صلح دعوت می کند.

آیت الله جوادی آملی گفت: در شرایط اوضاع کنونی جهان، تنها مکتبی که می‌تواند جهان هشت میلیاردی را اداره کند، قرآن و عترت است.

وی در پایان برای تمامی مسلمانان و شیعیان آن منطقه سلام فرستاد و برایشان سعادت در دنیا و آخرت از خداوند مسالت کرد.

سید محمد شوالا حیدرا رهبر شیعیان و عضو ارشد مجلس اعلای اسلامی کشور مالی، در ابتدای این دیدار با ابراز خوشحالی از حضور در کشور ایران و دیدار با آیت الله جوادی آملی اظهار داشت: به برکت انقلاب جمهوری اسلامی ایران، مردم منطقه ما با تشیع و اهل بیت (ع) آشنا شدند و اگر شیعه در آن منطقه، رشدی کرده‌است همه به برکت انقلاب جمهوری اسلامی ایران بوده است که از این بابت خدا را شکرگزاریم.

کد خبر 6098298

دیگر خبرها

  • تنها مکتبی که قادر به اداره جهان بوده قرآن و عترت است
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • مرحله استانی مسابقات قرآن عترت و نماز در چرام
  • غوغای «فرشته‌های کابلی» در «قصر دارالامان»
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • رقابت ۱۸۰ فرهنگی در مسابقات قرآن و عترت درمبارکه
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی