Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور، با بیان اینکه نیازمند بازتعریف حریم خصوصی در فضای مجازی هستیم، گفت: اولین گام ما در فضای مجازی، منطبق کردن مرز‌های مجازی با مرز‌های جغرافیایی باشد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، ابوالحسین فیروزآبادی در جلسه شورای اداری استان قزوین که ظهر امروز در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: از نظر ما در مرکز ملی فضای مجازی، فضای مجازی دارای تحول است و همان گونه‌ای که در دوره‌های مختلف و عصر‌های گذشته تا به امروز شاهد تحول بودیم، در فضای مجازی هم شدت و میزان تحولات بسیار زیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در این عرصه مرز وجود دارد، افزود: هم دولت و هم ملت دارای حقوق بین‌المللی و ملی هستند، بنابراین ظهور و بروز جهانی شدن حاکمیت‌ها، دولت، ملت و مرز را به چالش کشیده است.

فیروزآبادی خاطرنشان کرد: در عصر فضای مجازی، عنصر اصلی خدمات است و این در حالی است که در عصر کشاورزی، عنصر اصلی اقتصاد بود.

وی اضافه کرد: در حوزه اجتماعی، شاهد آن هستیم که همه مردم به هم متصل می‌شوند و این امر به صورت تعاملی خواهد بود.

دبیر شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: نگاه ما به پیام‌رسان‌ها یک نگاه مبنایی است و این اتصالات و شبکه‌ها نظام بانکی، آموزشی، بهداشتی، پولی و کشاورزی را دربر خواهد گرفت.

وی اعلام کرد: در بحث تکنولوژی شاهد بروز تکنولوژی‌هایی مانند هوش مصنوعی هستیم که به دنبال این است تا سلطه انسان را بر طبیعت بهینه‌سازی کند.

فیروزآبادی اضافه کرد: هوش مصنوعی می‌تواند بهره‌وری ما از طبیعت را بهینه کند و به گونه‌ای عمل کند که اشیا بنا به اقتضائات خود رفتاری انسان‌گونه داشته باشند.

باید به دنبال منطبق کردن مرز‌های فضای مجازی با مرز‌های جغرافیایی باشیم

وی با بیان اینکه در حوزه قانون نیازمند بازتعریف حریم خصوصی در فضای مجازی هستیم، تصریح کرد: امروز شاهد بروز معاملات و دارایی‌های معنوی بزرگی در فضای مجازی هستیم.

دبیر شورای عالی فضای مجازی اضافه کرد: در این فضا قانونگذاری فقط از سوی حکومت‌ها انجام نمی‌شود و بر همین اساس، به زودی کنسرسیوم‌های پرقدرتی از نخبگان شروع به قانون‌گذاری می‌کنند.

وی عنوان کرد: از آنجایی که بازیگران فضای مجازی از طریق اینترنت شکل گرفته‌اند و به دنبال جهانی شدن هستند، بنابراین کشور‌ها باید به صورت پاسبان محلی عمل کنند.

این مسؤول با بیان اینکه جهانی شدن یک پروسه طبیعی است، گفت: جهانی شدن از ۱۰ هزار سال پیش آغاز شده و البته باید تشخیص دهیم که چه بخشی از این جهانی شدن ذاتی و چه بخشی از آن عرضی است.

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور عنوان کرد: جهانی و اجتماعی بودن، خصلت ذاتی فضای مجازی است و با نقض جهانی بودن، فضای مجازی نیز نقض می‌شود.

وی تاکید کرد: برخی بر این باور هستند که جغرافیا در فضای مجازی معنا ندارد، اما باید این را مدنظر قرار داد که اولین گام ما در فضای مجازی منطبق کردن مرز‌های مجازی با مرز‌های جغرافیایی باشد.

فیروزآبادی گفت: اگر در فضای مجازی شرایط ملی و ملیتی را باز کنیم شاهد آن خواهیم بود که به بردگان پلت‌فرم‌های جهانی به دست صاحبان صنایع در دنیا تبدیل شده‌ایم از این‌رو نگاه مبنایی را در فضای مجازی لحاظ کردیم که باید حتما به سمت پلت‌فرم‌های ملی رفته و اپلیکیشن‌های ما ایرانی باشد.

وی اضافه کرد: خوشبختانه ضریب نفوذ خوبی در روستا‌ها ایجاد شده است، اما توزیع متوازن نیست و شاهد پدیده‌هایی هستیم که در هیچ کدام از مناطق ندیدیم.

این مقام مسؤول افزود: برای عموم مردم باید سواد مبتنی بر آگاهی ایجاد شود تا مردم از اپلیکیش‌های ایرانی استفاده کنند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور ادامه داد: همچنین مردم باید توجیه شوند که چگونه از گوگل استفاده کنند که به اقتصاد ملی آسیب وارد نشود.

فیروزآبادی عنوان کرد: یکی از مشکلات در بحث انتخابات، شفافیت است و از این رو تهمت و شایعات در فضای مجازی موجب می‌شود تا مشکلاتی برای کاندیدا‌ها ایجاد شود.

وی ادامه داد: دوره مداحی‌های یک طرفه توسط روابط عمومی‌ها به پایان رسیده است و نمایندگانی که در شبکه‌های اجتماعی فعال نباشند، موفق نخواهند بود.

دبیر شورای عالی فضای مجازی در پایان تاکید کرد: نمایندگان باید نظام شبکه‌ای و ارتباط با مردم در فضای مجازی را بپذیرند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ابوالحسن فیروزآبادی فضای مجازی شبکه های اجتماعی مرکز ملی فضای مجازی جنگ سایبری جرایم سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۳۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در روزهای اخیر رسانه‌های ضد انقلاب مدعی شدند فردی به نام «محمود مهرابی» به دلیل فعالیت در فضای مجازی به اعدام محکوم شده است.

بر اساس بررسی‌های انجام شده و مستندات موجود در پرونده، این فرد در آشوب‌های سال ۱۴۰۱ در فضای مجازی اقدام به انتشار مطالبی اعم از آموزش استفاده از سلاح‌های دست‌ساز، دعوت به تخریب اموال عمومی، تحریک مردم به جنگ و کشتار و توهین به مقدسات کرده است.

همچنین متهم مورد اشاره دارای ۵۲ شاکی خصوصی است که به دلیل نشر اکاذیب، از وی شکایت کرده‌اند.

دادگاه رسیدگی به اتهامات مهرابی با حضور ۲ وکیل وی برگزار شده است.

حکم دادگاه بدوی و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • جشن دختر دبیرستانی‌ها با ببعی چه بازیگوشی!
  • تصویر باورنکردنی از یک خیابان در شهر اروپایی سوژه فضای مجازی شد
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • عکس| اعتراض عجیب‌وغریب چینی‌ها به شرایط کاری
  • هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت