Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، گفت: اگر دولت در این مدت کوتاه که تا پایان تابستان باقی مانده سامانه ثبت حقوق مقامات و مدیران را ایجاد نکند مجلس قوه مجریه را مواخذه می کند.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به عدم راه اندازی سامانه ثبت حقوق مقامات و مدیران، گفت: اگر دولت در خصوص راه اندازی این سامانه تعلل کند آسیب آن به بدنه خود دولت وارد می شود، چراکه در حال حاضر هر فردی درباره پرداخت حقوق و مزایا به مدیران ادعایی را مطرح می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، افزود: فردی ادعا کرده است که مدیری ۵۰ میلیون تومان حقوق دریافت می کند، در حالی که حتی یک نفر در کشور وجود ندارد که حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان دریافت کند.

دولت برای جلوگیری از تخلفات باید اصل و پایه فعالیت خود را بر شفاف سازی بنا کند

وی با طرح سوالی مبنی بر اینکه چه فردی مقصر ایجاد چنین شایعه هایی در جامعه است، ادامه داد: قطعا دولت مقصر است، چرا که بستر ایجاد شائبه، تخریب و اظهارات خلاف واقع درباره این دریافتی ها را با عدم راه اندازی سامانه ثبت حقوق مقامات و مدیران ایجاد می‌کند.

جعفرزاده ایمن آبادی، تاکید کرد: اگر دولت می خواهد مانع اشاعه فساد و تخلفات متعدد شود و کشور را اصلاح کند باید اصل و پایه فعالیت خود را بر شفاف سازی بنا کند.

تعلل های دولت در راه اندازی سامانه ثبت حقوق مدیران به حاکمیت آسیب می‌زند

وی با طرح سوالی مبنی بر اینکه چه ایرادی دارد دولت سامانه ثبت حقوق مقامات و مدیران را ایجاد کند، افزود: صندوق بازنشستگی در اقدامی صحیح حقوق مقامات و مدیران خود را منتشر کرد و این موضوع سبب شد که تعداد افراد زیادی با این اقدام حساب کار دستشان آمده و حواسشان بیشتر جمع شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه ایجاد سامانه ثبت حقوق مقامات و مدیران شاید مقداری تلخ کامی ایجاد کند اما سبب شفافیت پرداختی ها می شود، ادامه داد: اگر دولت در این مدت کوتاه که تا پایان تابستان باقی مانده سامانه ثبت حقوق مقامات و مدیران را ایجاد نکند مجلس قوه مجریه را مواخذه می کند، چراکه این تعلل های دولت به حاکمیت مجلس و دولت آسیب می‌زند.

هیچ کس حق ندارد بیش از20 میلیون تومان حقوق دریافت کند

وی با اشاره به اینکه براساس مصوبه مجلس سقف بالاترین حقوق 20 میلیون تومان است، تصریح کرد: هیچ کس حق ندارد بیش از این رقم مصوب دریافت کند و بر اساس گزارش های ارائه شده تاکنون دریافتی حقوق خلاف و بیش از این رقم نیز ثابت نشده است.

جعفرزاده ایمن آبادی افزود: فردی در صدا و سیما اعلام می کند فردی که 50 میلیون تومان حقوق دریافت می کرده حقوقش به ۹ میلیون تومان کاهش یافته است، حال این سوال مطرح می شود که کجا حقوق ۵۰ میلیون تومانی وجود داشته است حتی یک مورد چنین حقوقی وجود ندارد.

مجلس نمی تواند بیش از این با دولت در حوزه سامانه حقوق مدارا کند

وی با طرح سوالی مبنی بر اینکه چرا چنین رقم های حقوقی نجومی توسط برخی افراد اعلام می شود، ادامه داد: دولت این سامانه را راه اندازی نکرده و بستر ایجاد شایعه، شائبه و فساد را ایجاد کرده است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه دولت بیش از این نباید تعلل کند و باید سامانه ثبت حقوق مقامات و مدیران را ایجاد و میزان آن را اعلام کند، تصریح کرد: در حال حاضر سقف و مرز برای حقوق ها تعیین و گفته شده که بالاترین حقوق ٢٠ میلیون تومان باشد، لذا اگر دولت نخواهد این سامانه را ایجاد کند، مجلس نیز بیش از این نمی تواند با قوه مجریه مدارا کند

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۴۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الأجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش ها در مجلس برگزار شد.

آنگونه که فارس روایت کرده، قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت و گو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

حجت‌الاسلام بحرینی نماینده مشهد نیز در این جلسه صدای فردی را پخش کرد که در تماس با دفتر ارتباطات مردمی خود، انتقادات صریحی را علیه سیاست‌های کنونی مطرح کرده و تاکید می‌کرد که این رویکرد به تولید کننده و مصرف کننده آسیب زده است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899486

دیگر خبرها

  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • ضرب الأجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه 1403 در کمیسیون تلفیق مجلس/ حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در تلفیق/ حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد