Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان خوسف با گلایه از اینکه رتبه این شهرستان در توزیع اعتبارات استانی پایین است گفت: دق و کویر اکبرآباد که دو ظرفیت گردشگری بزرگ شهرستان خوسف است برق‌رسانی می‌شود. ۱۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۴ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمد شفیعی صبح امروز در جمع اهالی روستای اکبرآباد بخش جلگه ماژان با بیان اینکه تثبیت جمعیت در مناطق روستایی و مهاجرت معکوس به روستاها از اولویت‌های دولت است اظهار داشت: در این راستا ایجاد اشتغال پایدار در روستاها مورد تاکید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گردشگری را یکی از مهمترین زمینه‌های توسعه اشتغال در شهرستان برشمرد و ادامه داد: دق و کویر اکبرآباد یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری است. 

فرماندار شهرستان خوسف از آغاز عملیات برق‌رسانی به منطقه گردشگری دق و کویر اکبرآباد خبر داد و افزود: میزان اعتبار تخصیصی به این پروژه 2 میلیارد و 500 میلیون ریال است.

تملک اراضی 11 روستای زیر آب کوهدشت تعیین‌تکلیف شد؛ برق‌رسانی ظرف 10 روز آیندهلرستان| برق‌رسانی به 2روستای رودبار کوهدشت؛ 3روستا بی‌برق استمدیرعامل توانیر در ساری: پوشش برق‌رسانی در کشور 100 درصد شد

شفیعی بیان کرد: یکی دیگر از پروژه‌های اجرا شده در بخش جلگه ماژان عملیات گازرسانی به 38 روستای بخش جلگه ماژان است که در این پروژه 145 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

وی اظهار داشت: عملیات گازرسانی به این روستا بعد 15 سال از گازرسانی به استان است که امیدواریم هر چه سریعتر به بهره‌برداری برسد.

فرماندار خوسف گفت: تامین گاز روستاهای فاقد دهیاری با توجه به اینکه فاقد طرح هادی است یکی از دغدغه‌ها و مشکلات شهرستان است و با پیگیری‌های انجام شده امیدواریم به این روستاها گازرسانی شود.

شفیعی بیان کرد: مطالعات گازرسانی به دهستان قلعه‌زری نیز در حال انجام است که با اجرای این طرح میزان دسترسی روستائیان  به گاز به بیش از 90 درصد خواهد رسید.

وی با بیان اینکه به تمام روستاهای بالای ده خانوار برق‌رسانی شده است و با توجه به قوانین و دستورالعمل‌های موجود امکان برقرسانی به روستاهای کمتر از ده خانوار امکان پذیر نیست بنابراین تامین برق این روستاها با پنل خورشیدی در دست اقدام است.

فرماندار خوسف ادامه داد: در یک سال گذشته 11 پنل خورشیدی برای تامین برق روستاها و مناطق عشایری خریداری و نصب شده و به زودی نیز ده پنل خورشیدی دیگر خریداری و نصب خواهد شد.

شفیعی، پراکندگی بسیار زیاد شهرستان را یکی از مشکلات موجود برای تامین زیرساخت‌ها دانست و افزود: علیرغم اینکه این شهرستان از نظر پراکندگی جمعیت بیشترین نرخ را در استان دارد متاسفانه در بحث توزیع اعتبارات رتبه خوبی در استان نداریم.

وی ادامه داد: با توجه به تاکید استاندار پاسخ استعلامات برای طرح در کارگروه امور زیربنایی ده روز است و دستگاهی که در موعد مقرر پاسخ استعلام را ندهد مثبت تلقی خواهد شد.

فرماندار خوسف در ادامه از روستاهای سلم آباد، گل، عیلکی پایین، شهرستانک، بصیران، علی‌آباد زارعین، تقی‌آباد و ماژان بازدید کرد و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات این روستاها قرار گرفت.

انتهای پیام/ن

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۸۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد

استاندار خراسان جنوبی گفت: توجه به صادرات، ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را تا دو هزار درصد افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جواد قناعت امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در جریان بازدید از پایون استان در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خراسان جنوبی از لحاظ وسعت سومین استان پهناور کشور است و یک درصد جمعیت کشور را دارد.

وی با اشاره به فاصله زیاد این استان با کانون‌های جمیعتی کشور، افزود: تراکم جمعیتی استان هم پایین است و در شرقی‌ترین نقطه کشور واقع شده و ظرفیت‌های خوبی در حوزه کشاورزی و معدنی داشته و بزرگان و علمای خوبی در حوزه های علمی و دینی دارد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به رتبه‌های برتر استان در تولید محصولات استراتژیک، گفت: در تولید محصولات استراتژیکی مانند زرشک و عناب رتبه اول کشور و جهان و در محصول زعفران رتبه دوم کشور را داریم، همچنین با ۸۰۰ نوع گیاه دارویی، رتبه سوم کشور را داریم.

وی با بیان اینکه این استان رتبه چهارم کشوری را در تولید پنبه و رتبه پنجم را در تولید گل نرگس و پسته و رتبه هشتم در تولید انار را دارد، افزود: ذخایر معدنی فراوانی داریم از جمله ۷۶ درصد زغال‌سنگ کشور و ۸۵ درصد بنتونییت خاورمیانه در خراسان جنوبی است و این استان در حوزه های طلا، گرانیت، نقره، مس، آلومینیوم و… غنی است.

قناعت از ۹ اثر ثبت جهانی استان خبر داد و گفت: این ۹ اثر نشان‌دهنده اصالت استان است و از منظر گردشگری هم توجه خاصی به خراسان جنوبی شده است.

وی با بیان اینکه استان ۳۳۱ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد، گفت: چهار گذرگاه مرزی داریم که یکی از این مرزها ماهیرود و فعال است.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: ۳۵ درصد صادرات جمهوری اسلامی به لحاظ ارزش و ۴۰ تا ۵۰ درصد به لحاظ وزنی از مرز ماهیرود سربیشه انجام می‌شود که بسیار هم استراتژیک است.

وی با تأکید بر ضرورت تکمیل چرخه فرآوری محصولات استان، عنوان کرد: یکی از راهکارهای توسعه خراسان جنوبی توجه به زنجیره ارزش محصولات استان است و توجه ویژه ما هم بر محصولات راهبردی و توسعه ها متمرکز است.

قناعت با اشاره به طرح زنجیره‌های ارزش استان‌ها در وزارت کشور، گفت: زمانی که این طرح آغاز شد ما دوره کاری را تشکیل دادیم و در کنار ظرفیت‌های مختلفی که داریم روی دو محصول زرشک و گوهرسنگ بیشتر متمرکز شدیم و در کنار همه ظرفیت‌ها، این محصولات در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی هم غرفه دارند.

وی از ۹۹ درصد تولید زرشک ایران و جهان در استان گفت و اظهار داشت: با حدود ۲۵ هزار هکتار سطح زیر کشت زرشک، سالانه ۱۱۶ هزار تن زرشک تر و ۲۵ تا ۳۰ هزار تن هم زرشک خشک و صادراتی داریم.

استاندار خراسان جنوبی با بیان این مطلب که در حوزه صادرات محصول زرشک اتفاقات خوبی در گذشته نیفتاده، گفت: ۷۵۰ تن یعنی تنها ۲.۵ درصد زرشک استان صادر می‌شود که هدف گذاری شده با تکمیل زنجیره ارزش و واحدهای فناوری، صادرات زرشک را افزایش دهیم.

وی افزود: اگر توسعه محصول و صادرات و برندسازی زرشک را داشته باشیم، ارزش افزوده از ۵۰ تا ۷۰ درصد به ۴۰۰ تا ۵۰۰ درصد افزایش می‌یابد، این مورد هدف‌گذاری ما برای نمایشگاه سال آینده هم است.

قناعت درخصوص گوهرسنگ‌های استان هم گفت: معادن از ظرفیت‌های استان خراسان جنوبی است، ذخایر معدنی شناسایی شده ما بیش از ۷ میلیون تن است و رتبه ما از لحاظ تعداد معادن فعال چهارم و از لحاظ ذخایر هفتم است.

وی از ثبت ملی ۵ گوهرسنگ استان خراسان جنوبی از جمله عقیق پاییزی سرایان، شکوفه فردوس، فلورین طبس و عقیق نهبندان خبر داد و گفت: ارزش افزوده ما در گوهرسنگ‌ها هزار درصد است که اگر به صادرات توجه شود، می توانیم تا ارزش افزوده این محصول را دو هزار درصد افزایش دهیم.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: ما بازارچه تخصصی گوهرسنگ را در دو شهرستان داریم و شهرک تخصصی گوهرسنگ را با کمک ایمیدرو ایجاد خواهیم کرد تا با واردات سنگ‌های خام از افغانستان، به بازار جهانی دسترسی پیدا کنیم.

قناعت در پایان با بیان اینکه چشم‌اندازی که برای نمایشگاه ۲۰۲۵ داریم این است که با هماهنگی وزارت کشور تمرکز بر روی محصول زرشک و گوهر سنگ باشد، گفت: برای سال بعد تکمیل زنجیره این دو محصول، دانش بنیانی کردن و افزایش صادرات این محصولات هدف‌گذاری شده است.

کد خبر 749145

دیگر خبرها

  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • آمادگی سه شهرستان خراسان جنوبی برای دور دوم انتخابات مجلس
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب سرایان
  • آغاز پروژه گازرسانی به میجان از توابع جبالبارز
  • راه‌ها در خراسان جنوبی باز شده، اما همچنان ناایمن هستند
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها