Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت نفت ایرانول، در این بازدید که شیخ مدیرکل اقتصادی وزارتخانه و کارشناسان این حوزه سرزعیم را همراهی می کردند، ضمن ابراز رضایت از روند اقدامات انجام شده در این پالایشگاه ازعملکرد شرکت نفت ایرانول  تقدیر و تشکر کرد.

سرزعیم با بیان اینکه با توجه به اقدامات و اطلاعات ذکر شده شرکت نفت ایرانول جزء شرکت های برتر ما است، افزود: یکی از دلایل این موضوع قطعا ثبات مدیریتی دراین مجموعه است که باعث رشد و توسعه در این شرکت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرزعیم در ادامه با اشاره به وضعیت تحریم ها در کشور، گفت: با توجه به این موضوع وضعیت شرکت ها و هلدینگ ها را در جریان تیم رصد تحریم قرار دادیم و باید با برنامه ریزی در خصوص تامین مواد اولیه و یا فروش محصولات درشرایط تحریم از این برهه نیز با درایت به خوبی گذر کنیم.

معاون امور اقتصادی و برنامه ریزی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی وضعیت تولید، فروش و منابع انسانی در ایرانول را خوب ارزیابی کرد و گفت: شرکت های زیرمجموعه هلدینگ موظفند در دستور عمل مدیریتی ، پیوست مدیریتی ریسک را داشته باشند.

سرزعیم در ادامه از توجه به معیشت و رفاه کارگران و راه اندازی تعاونی کارکنان در ایرانول  تقدیرو تشکر و در سال رونق تولید بر استفاده از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان تاکید کرد.

در این جلسه اسحاقی مدیرعامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن خیر مقدم توضیحاتی در خصوص جایگاه شرکت نفت ایرانول در صنعت روانکاران و مجموعه فعالیت های این شرکت که منجر به روند رو به رشد و رکوردشکنی ایرانول درفروش، افزایش سهم بازار، سود آوری ، تولید، صادرات روغن موتور و کاهش خام فروشی طی شش سال اخیر شده است بیان و گفت: کارها در ایرانول بر اساس استرتژی تدوین  شده هشت  ساله (۱۴۰۴) پیش  می رود.

در ادامه افضلی عضو هیات مدیره و قائم مقام و معاون تولید و بهره برداری شرکت نفت ایرانول نیز طی سخنانی ضمن اشاره به روند فعالیت شرکت نفت ایرانول، تداوم روند فعلی را حاصل ثبات مدیریت در داخل شرکت، اعلام کرد. وی ضمن تبیین پارامترهای تاثیرگذار بر بنگاهداری شرکت‌های فعال در عرصه تولید، سهم بازار و سود واقعی عملیاتی شرکت نفت ایرانول را سرمایه واقعی شرکت ذکر و خواستار حمایت های عملی وزارتخانه برای تداوم و گسترش روند رو به رشد فعلی و ارائه محصولات جدید در شرایط حساس کنونی شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پالایشگاه ایرانول شرکت نفت ایرانول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۸۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن خجسته مهر معاون وزیر نفت و رئیس شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: ماموریت شرکت ملی نفت ایران تولید نفت و گاز و صادرات آن و ایجاد ثروت برای کشور است. برای اینکه این تولید محقق بشود و نیازمند سرمایه گذاری هستیم.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در صنایع بالادستی جزو کار‌های زیر بنایی کشور است که مفتخر به انجام آن هستیم. سابق بر این فقط شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند طرف دوم قرارداد وزارت نفت شوند، اما با پیشنهاد وزیر محترم نفت حالا بخش خصوصی نیز می‌تواند به عنوان طرف دوم شناخته شده و در توسعه میادین ما سرمایه گذاری کند.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با لطف خداوند و همکاری بخش خصوصی موفق شده ایم که جهش دوم سرمایه گذاری با کمک پتروشیمی‌ها را رقم بزنیم و طی این تفاهم‌ها با سرمایه گذاری ۷ میلیارد دلاری ۱۳۰ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور افزوده می‌شود. اگر پتروشیمی بخواد زنجیره تامین خود را تکمیل کند و ظرفیت ۳۰ میلیون تنی که در برنامه هفتم پیش بینی سده است که به تولید خود بیافزاید نیاز به خوراک بیشتری دارد و با این قرار داد می‌توانیم بخشی از آن را تامین کنیم. چه انگیزه‌ای بالاتر از اینکه پتروشیمی‌هایی که نیازمند خوراک هستند خود در بخش توسعه تولید خوراک سرمایه گذاری کنند.

وی تاکید کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید گفت که عمده صاحبان پتروشیمی‌ها و بانک‌ها مردم هستند که سهام این شرکت‌ها را در اختیار دارند و ما با وارد کردن بانک‌ها و پتروشیمی به سرمایه گذاری در  صنعت نفت و گاز در جهت تحقق شعار سال برآمده ایم

خجسته مهر گفت: در ۲.۵ سال دولت سیزدهم سالی بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری انجام شده است و این نزدیک به ۴ برابر دولت قبل است و از ۱۵ میلیارد دلار قراردادی که امضا شده است بخش عمده آن از طریق بخش خصوصی بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • زنجیره تولید دارو در البرز باید توسعه یابد
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • وزیر نفت: ۵۰ درصد از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت است