Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ محمد اقبالی رییس پلیس فتا البرز روز پنجشنبه درباره جزییات این کلاهبرداری به خبرنگار ایرنا گفت که در پی مراجعه فردی به پلیس فتا استان البرز و اعلان شکایت مبنی بر دسترسی غیر مجاز به شبکه تلگرامی وی و فرزندش و برداشت غیر مجاز اطلاعات حساب آنها بلافاصله موضوع تحت بررسی قرار گرفت.
کارشناسان پلیس فتا با اقدامات ویژه پلیسی بر روی گوشی شکات موفق شدند بدافزار مخربی را شناسایی کنند که هنگامی که کاربران قصد خرید شارژ رایگان را داشته، بد افزار مورد نظر از طریق نرم افزار خرید شارژ رایگان وارد گوشی تلفن همراه آنها شده و به اطلاعات شخصی دسترسی پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارشناسان پلیس فتا با بهره گیری از اقدامات تخصصی شماره تلفنی که اطلاعات گوشی شاکی و فرزندش به آن ارسال می‌شد را شناسایی کردند و مشخص شد شماره متعلق به خانمی در یکی از استان‌های غربی کشور است و بر اساس آخرین بررسی‌ها در حال حاضر در اختیار پسرش قرار دارد.
در ادامه رسیدگی به پرونده، متهم به پلیس فتا دعوت و در تحقیق از وی ابتدا منکر هرگونه جرم شد اما پس از مواجه شدن با مدارک و مستندات موجود لب به اعتراف گشوده و به دسترسی غیر مجاز و برداشت از حساب ۳۰ نفر از شهروندان در سراسر کشور به میزان یک میلیارد ریال و تبدیل آن به ارز دیجیتال اعتراف کرد.
رئیس پلیس فتا استان البرز در تشریه جزییات بیشتر این موضوع بیان داشت: متهم ابتدا از طریق کانال‌های تلگرامی اقدام به تبلیغ برای افزایش فالوور در شبکه اجتماعی اینستاگرام کرده و پس از متقاعد کردن کاربران به نصب بدافزار از طریق درگاه بانکی به اطلاعات حساب (cvv و رمز دوم و …) آنها دسترسی یافته و اقدام به برداشت غیر مجاز از حساب آنها می‌کرد.
به گفته اقبالی تاکنون بیش از ۱۵ نفر از مالباختگان در سراسر کشور شناسایی شده و تلاش برای شناسایی سایر مالباختگان ادامه دارد.
رییس پلیس فتا استان البرز اعلام کرد چنانچه افراد با این شیوه مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند از آنها خواست برای پیگیری شکایت خود به پلیس فتا استان البرز در میدان طالقانی کرج مراجعه کنند.
او همچنین متذکر شد که با توجه به فعالیت گسترده کلاهبرداران در فضای مجازی، کاربران از دانلود و نصب برنامه‌های کاربردی از منابع ناشناس و ارائه اطلاعات حساب از درگاه‌های ناشناس و غیر مجاز خودداری کنند.

۲۰۹۸/‏۶۹۹۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعی البرز دستگیری پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۹۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران

ایتنا - کمیسیون ارتباطات فدرال بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن همراه در ایالات متحده را به دلیل فروش اطلاعات موقعیت مکانی مشتریان خود بدون رضایت، با جریمه جمعی 200 میلیون دلاری محکوم کرده است.
کمیسیون ارتباطات فدرال بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن همراه در ایالات متحده را به دلیل فروش اطلاعات موقعیت مکانی مشتریان خود بدون رضایت، با جریمه جمعی 200 میلیون دلاری محکوم کرده است. AT&T  باید 57 میلیون دلار بپردازد، در حالی که Verizon باید 47 میلیون دلار بپردازد. در همین حال، Sprint  و T-Mobile با مجموع 92 میلیون دلار جریمه روبرو هستند. این کمیسیون تحقیقات عمیقی را در مورد افشای غیرمجاز و فروش داده‌های مکان واقعی مشترکین پس از افشای فعالیت‌های آنها در سال 2018 انجام داد.

به گزارش ایتنا، جسیکا روزن وورسل، کمیسر کمیسیون ارتباطات فدرال گفت:«  شرکت‌های مخابراتی اطلاعات موقعیت مکانی بی‌درنگ را به جمع‌آورنده‌های داده فروختند، و اجازه دادند این داده‌های بسیار حساس در دست شرکت‌های ثالثا، شکارچیان و سایر موارد قرار گیرد. »

به گفته این آژانس، این طرح پس از گزارش‌های عمومی مبنی بر اینکه یک کلانتر در میسوری با استفاده از اطلاعات موقعیت مکانی که شرکتی به نام Securus از اپراتورهای بی سیم دریافت می‌کند، افراد متعددی را ردیابی می کند، آغاز شد. این شرکت خدمات ارتباطی را به مراکز اصلاح و تربیت در کشور ارائه می‌دهد.

 
در حالی که اپراتورها در نهایت فعالیت خود را متوقف کردند، آژانس گفت که آنها به مدت یک سال پس از فاش شدن این رویه و پس از اینکه به کمیسیون قول دادند فروش داده‌های مکان مشتری را متوقف خواهند کرد، به اجرای برنامه‌های خود ادامه دادند. به‌علاوه، آنها بدون تضمین‌های معقول به کار خود ادامه دادند تا اطمینان حاصل کنند که خدمات قانونی با استفاده از اطلاعات مشتریانشان، مانند کمک‌های جاده‌ای و خدمات فوریت‌های پزشکی، واقعاً رضایت کاربران را برای ردیابی مکان‌هایشان جلب می‌کنند.

این شرکت‌ها گفتند که قصد دارند جریمه‌ها را به چالش بکشند. T-Mobile که با بزرگترین جریمه به ارزش 80 میلیون دلار روبرو است و اسپرینت 12 میلیون دلار جریمه شد گفته که جریمه بیش از حد است.AT&T  گفت که این تصمیم فاقد شایستگی قانونی و واقعی است و این تصمیم شرکت‌ها را به دلیل حمایت از خدمات مکانی نجات‌بخش مجازات می‌کند.»

دیگر خبرها

  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • اطلاعات جدید از آیفون ۱۶ و چیدمان جدید دوربین‌ها
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • دریافت متن آهنگ‌ها در اسپاتیفای پولی می‌شود
  • مجازات واتس‌اپ برای کاربران خاطی!
  • تخریب سازه‌های بتونی غیر مجاز و آزاد سازی سواحل نور
  • تخریب سازه‌های بتونی غیر مجاز و آزاد سازی سواحل شهرستان نور