Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور معاونت محیط زیست دریایی و تالابهای کشور گفت: کاهش زباله های پلاستیکی از مهمترین اتفاقاتی است که باید در خزر و سواحل آن صورت بگیرد.

به گزارش ایسنا ، شهریار صادقی در جلسه گرامیداشت روز دریای خزر که در سالن اجتماعات پژوهشکده جهاد دانشگاهی برگزار شد، گفت: هرساله برابر اعلام گرامیداشت روز دریای خزر از سوی کنوانسیون تهران به موضاعاتی از سوی کشورهای حاشیه خزر پرداخته می شود تا برنامه هایی برای اثربخشی در بهبود وضعیت زیست محیطی خزر اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امسال اولویت تاکیدات در حوزه دریای خزر بر مدیریت زباله به خصوص پلاستیک ها متمرکز شده است، افزود: از سوی کشور ما نیز در سه استان شمالی کشور به منظور ایفای نقش موثر در جهت کاهش حجم زباله های پلاستیکی در سواحل خزر برنامه ریزی انجام شده است.

صادقی ادامه داد: رکاب زنی دوچرخه سواران، بهره مندی هرچه بیشتر از رسانه های استان در جهت ارتقای فرهنگ در بین مردم نسبت به حفاظت از محیط زیست خزر از جمله این برنامه ها است.

وی تصریح کرد: ساخت تیزر از سوی صدا و سیمای استان می تواند مردم را نسبت به ضررهای استفاده بی رویه از پلاستیک ها موثر باشد.

مشاور معاونت محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان محیط زیست کشور ادامه داد: همچنین در هر سه استان شمالی کشور نیز یک شهرستان به عنوان شهر معین انتخاب خواهد شد تا جشنی به مناسبت گرامیداشت روز خزر در آن برگزار شود و در استان گیلان این شهر معین شهر انزلی است.

وی افزود: نگاه و برنامه ریزی ما این است که مردم را تشویق کنیم تا زباله های سواحل به خصوص زباله های پلاستیکی جمع آوری کنند.

صادقی تصریح کرد: می توان در روز دریای خزر زباله هایی که از مردم دریافت می شود را به سازمان پسماند تحویل داد و سود حاصل از فروش زباله ها برای خرید سطل های زباله سواحل خزر هزینه خواهد شد و به برگزیدگان این جشن نیز جوایزی داده خواهد شد.

وی گفت: حمایت از سازمان های مردم نهادی که فعالیت های خوبی در حفاظت از دریای خزر و سواحل دارند از دیگر اولویت های کاری این حوزه درسازمان محیط زیست کشور است 

صادقی تاکید کرد: هدایت مدیریت های زیست محیطی موفق به مراکزی که بار آلودگی زیادی به خزر وارد می کنند نیز از دیگر برنامه های ما در حفاظت از دریای خزر است.

وی با اشاره به اینکه برگزاری این جلسه در پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی حتما خروجی موفقی خواهد داشت،گفت: چنین جلساتی در دیگر استانهای شمالی کشور نیز برگزار خواهیم کرد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کنوانسیون تهران درياي خزر معاونت محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست کشور سازمان پسماند روز خزر منطقه گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۰۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است

علی سلاجقه، در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، بیان کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم. لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه دراز مدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد.

وی ضمن تبریک روز معلم، افزود: گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند. همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود